Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Lábaid szépségét minden korban megőrizheted! Tudd meg hogyan!

Lábaid szépségét minden korban megőrizheted! Tudd meg hogyan!


Dátum: 2015-04-29

labA visszértágulatos, gyulladt és fájdalmas lábak nemcsak esztétikailag nem nyújtanak szép látványt, de roppant nehezek és egészségtelenek is. Az orvostudomány még nem térképezte fel teljes mértékben ezek kialakulását, de néhány sarkalatos pontot megfogalmazhatunk: genetikai örökletesség, rossz vérkeringés, mozgásszegény életmód, elnehezedő, fájdalmas lábak érzése.

A periférikus vénás elégtelenség a kor előrehaladtával csak fokozódik, illetve bizonyos kiváltó tényezők miatt, mint a cukorbetegség, érelmeszesedés, szív- és érrendszeri betegségek, trombózis és tromboflebitisz, ez akár akuttá is válhat.

Mit tehetünk azért, hogy megelőzzük vagy csökkentsük a periférikus vénás elégtelenség kialakulását és javítsuk a periférikus vérkeringést?

Mindenekelőtt: győzzük le a szedentarizmust!

A modern kor embere egyre kevesebbet mozog és semmi jel nem utal arra, hogy ezen a rendkívül egészségtelen szokáson változtatni akarna. A mozgásszegény életmód szinte azonnal megmutatkozik testünkön, hisz a ránk rakodó zsírpárnák szemmel láthatóak. Ugyanakkor kevésbé látványos, de jóval aggasztóbb elváltozások is végbe mennek szervezetünkben: zavar áll be a vérkeringési rendszerben. A véna és érfal megvastagszik, begyullad, sűrűbb, viszkózusabb lesz a vér, a periferikus vérkeringés romlik. Egyre lassabb és nehézkesebb lesz a végtagok vérellátása és ez a felborult egyensúlyi állapot egyre nagyobb terhet ró a szívre.

lab fajdalomA végtagok irányából a szívbe visszajuttatott vér elsősorban az izom-összehúzódás eredménye. Ha huzamosabb időn keresztül kerüljük a fizikai mozgást, a tornát vagy legalább a mindennapos sétát, gyaloglást, izmaink elsatnyulnak, a vér visszajuttatása a szívbe egyre nagyobb feladat, megerőltetés lesz a szervezet számára. Ez is hozzájárul a visszerek kialakulásához, a végtagokban pangó vér pedig állandó nehézség érzetet, fájdalmat és gyulladásokat okoz. Lassan a vízvisszatartás problémája is előkerül.

Kerülje a túlsúly kialakulását!

A kóros elhízás nemcsak megkomplikálja, hanem le is rövidíti életünket. Amellett, hogy egy elhízott, alaktalan ember látványa senkinek nem tetszik, a ránk rakodott fölösleges kilók igen nagy nyomást gyakorolnak ereinkre, érrendszerünkre, szívünkre. Nem kímélik sem a csont, sem az izomrendszert. Az elhájasodás különösen rosszul érinti a májat, a hasnyálmirigyet és számos más létfontosságú belső szervet.

A túlsúly kialakulásával bezárul a szedentarizmus, a falánkság és az ezekből származó számos betegség ördögi köre.  Modern társadalmunk sötét triádjának fogságába esünk.  Annak ellenére, hogy a rossz vérkeringés és a visszérproblémák normális súlyú embereknél is kialakulnak, statisztikák szerint a túlsúly az a faktor, mely a rossz periférikus vérkeringést és az ödémák kialakulását egyaránt elősegíti.

 

Szép, de főleg egészséges lábak!

Amint már szóltunk róla, a visszerek kialakulása nők és férfiak esetében is rontja a lábak esztétikai látványát és az ellenkező nem lábak iránti vonzódását. A Venestan termék természetes megoldást kínál a kialakult visszerek eltüntetésére.

egeszseges labHa szeretne megszabadulni a lábait elcsúfító visszerektől, próbálja ki az aktív hatóanyagokat, citrusfélékből, áfonyából és szőlőmagból származó antioxidánsokat tartalmazó készítményt.

Ezek a termékben lévő antioxidánsok visszaállítják a periférikus vérkeringés normál működését, csökkentik az ödémákat és gátolják a vízvisszatartást a végtagokban. A komplex, természetes bioflavonoidokat tartalmazó formula erősíti a vékony és vastag erek falait és csökkenti a végtagokban jelentkező gyulladásokat, duzzanatokat. Mindezt azáltal, hogy segíti a pangó, lelassult vérkeringést ismét formába hozni.

A Venestan kezelés során fokozatosan megszűnik az elnehezedett végtagok érzése is, visszatér a természetes életöröm, Ön újra régi önmaga lehet. Az elnehezedett végtagok és visszerek többé nem jelentenek problémát, hisz már létezik egy természetes, hatékony gyógymód. Ez a Venestan.

Venestan – fájdalmak, visszerek, bonyodalmak nélkül!