Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Havi egy együttlét? Íme a fő okok!

Havi egy együttlét? Íme a fő okok!


Dátum: 2015-04-29

rossz szexA párkapcsolatoknak számos olyan fázisa van, mely mindkét félt megijeszti vagy elkeseríti. Néha az az érzésünk támad, hogy kifulladt a kapcsolat, hiszen nem találunk több közös érdeklődési pontot. Máskor meg egyre több időnket rabolja el a munkánk, hosszú heteken keresztül töltünk több időt kollégáinkkal, mint kedvesünkkel, családunkkal. A szexuális együttlétek ritkulása vagy hiánya már aggasztóbb tud lenni, hisz ilyenkor az ember elgondolkodik, hol a baj. Ha partnerünk kerüli vagy megtagadja a szexuális együttlétet, meg kell keresnünk az okát. Mekkora lehet a baj? Mennyire befolyásolja rossz irányba kapcsolatunkat a szex hiánya, a csökkent libidó? Hol és hogyan találunk megoldást a problémára?

A szex hiánya + erőtlenség + kedvtelenség = depresszió

A szex hiányának egyes kiváltó okai annyira egyértelműek, hogy észre sem vesszük. Így nem is tudatosítjuk azokat, elfogadásról meg szó sincs. Minden ember életében vannak depressziós időszakok, hisz mindenki érintett lehet: férfiak, nők, idősek. Nem számít sem a nem, sem a kor. Nagyon sok depressziós ember tagadja, hogy problémája lenne, mert fél a többiek reakciójától. Mit szól a család, hogy reagálnak majd a barátok?szex

A libidó lecsökkenése, a fizikai erőtlenség, az érdeklődés teljes hiánya új dolgok iránt árulkodó jelek lehetnek. Ha partnered egyre sűrűbben és egyre hosszabb időre elkerül, nem árt oda figyelni rá. Próbáld meg felfedezni, hogy viselkedése miről árulkodik. Ezekben a bizonytalan időszakokban, nagyon fontos a kommunikáció. Próbáljuk meg szóra bírni partnerünket, beszélgetni vele, kérdezgetni. Egyes gyógynövények, kivonatok segíthetnek visszanyerni az életerőt, fizikai és mentális energiát. Ezekkel együtt apránként visszatér az ember szexuális étvágya, orgazmus készsége.

A stressz megöli a szexet

Azok az emberek, akik teljes apátiába estek, érdeklődésük lecsökkent, nehezen képesek szexuális örömöket okozni, átélni, ellazulni, elengedni magukat partnerük mellett. Segítség ilyenkor is a partner részéről jöhet. Még akkor is, ha azt érzi, fogytán a türelme, tele van szemrehányásokkal és amúgy is lestresszelt, partnerét nem tudja megérteni. Ez bizony parázs vitákhoz, veszekedésekhez és a végén szakításhoz vezethet. Ha partnerünkre nyomást gyakorlunk, az sem a lecsökkent libidó problémáját, sem az ebből származó szexuális frusztrációk gondját nem oldja meg. A türelem, a higgadtság, a játékos pajkosság, a finom incselkedés kimozdíthatja partnerünket a teljes érdektelenségből. Érdemes természetes alapanyagú táplálék-kiegészítőkkel is próbálkozni.

szexSex Power – plusz energiaforrás!

A Sex Power egy olyan táplálék-kiegészítő, amely az idő, szex és élvezethiányban szenvedő férfiakat segíti. Összetételét tekintve nagy adag természetes ginzeng kivonatot tartalmaz, mely energizálja a szervezetet. A termék fokozza a libidót, az állóképességet, a szexuális fogékonyságot és az érzékenységet, csökkenti a fáradtságérzetet.

Hatásával a férfiember szabályozni tudja a korai magömlést, így sokszoros orgazmussal örvendeztetheti meg partnerét.

A Sex Power használatával legyőzhető az időnként fellépő fáradtság, kedvtelenség, javítható a libidó és ismét visszatér az ember életkedve.

Sex Power - Sűrű együttlét, állandó kielégültség!