Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan varázsold el kedvesed 4 lépésben? A kapcsolat felpezsdítése

Hogyan varázsold el kedvesed 4 lépésben? A kapcsolat felpezsdítése


Dátum: 2015-04-29

szexNem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy egy kapcsolat ellaposodása akár szakításhoz is vezethet, hisz a felek nem találják már az egykori varázst és parazsat mint a kezdetekkor. Ezt akár teljesen természetesnek is vehetjük, de nem árt tenni ellene. Ha úgy érzed, hogy partnered már nem elégedett veled, esetleg nem elégíti ki amit a kapcsolatban nyújtasz neki, érdemes megvizsgálni a helyzetet. Néhány nagyon egyszerű és kézenfekvő tippel, a régi varázs ismét feléleszthető úgy, hogy a NŐ érezze, hogy kívánják, érezze, hogy figyelnek szükségleteire.

1. Ne légy közömbös a lelki igényeivel szemben

Sok nő nem vallja be, hogy vannak lelki igényei is, szereti, ha kényeztetik, meghallgatják, törődnek vele. Pedig titkon mindenki vágyik rá. Próbálj jobban figyelni rá, légy mellette, ha lelkileg szüksége van rád. Összeveszett a legjobb barátnőjével? Hiányzik a családja, a szülei? Megriadt az öregedéstől, mert átlépte a bűvös harmincas határt? Mutass érdeklődést a lelki igényei iránt akkor is, ha tőled ez elég távol áll: légy ott neki, nyújts segítő jobbot. Sokszor az is elég, ha meghallgatod.szenvedely

2. Értékeld amit érted, a kapcsolatotokért tesz

A férfiak többsége háláját, vagy elismerését drága ajándékokkal fejezi ki, hisz sokkal egyszerűbb neki, mint mondjuk néhány szívből jövő kedves szó. A nők imádják az ajándékokat, de lábukról a férfiak érzékenysége, gyengédsége, őszintesége és figyelmessége veszi le. Egy ékszer vagy csecsebecse akkor lesz értékes igazán, ha mögöttes tartalom, őszinte érzelem kíséri és nem kényszerajándék, amit azért kap, hogy befogják vele a száját.

3. Tartsd meg ígéreteidet, emlékezz a jeles napokra

Ha az a fajta férfi vagy, aki sokat ígér, de sosem állja a szavát, ne számíts hosszú távú sikeres kapcsolatokra. A világ tele van ilyen férfiakkal: mindent megígérnek, aztán mikor cselekedni kell a szeretett nő azon kapja magát, hogy magára maradt: bevásárlások rendezése, ünnepek szervezése, stb. Ne ígérd meg neki, hogy elkíséred ha rokonait látogatná meg, ha tudod, hogy frászod van a nagybácsiktól, nagynéniktől és az utolsó percben ijedten lefújod az egészet. Ne feledkezz meg három jeles napról: a születésnapja, a szerelmesek napja és a Nők napja. Ezek fontosak számára. Miért ne ünnepelhetnétek néha együtt, boldogan?

4. Erotikus ajándék, mikor a legkevésbé számít rá

erekcioHa a szexuális életetekre ráült az unalom és a rutin, ideje tenni ellene valamit. Ha már mindig ugyanazt csináljátok, ideje kipróbálni valami újat: egy új póz, egy új trükk, változatos helyszín. Ha a szeretkezések a libidó vagy a gyenge potencia miatt lerövidültek, ideje felturbózni a szexet és alaposan megdöngetni szívünk hölgyét. Titkon vágyik rá, elhiheted.

Az UP az a készítmény, mely nemcsak a biztos potenciáról, de a kőkemény erekcióról is gondoskodik. Szeretnél egy átszeretkezett forró éjszakát? Próbáld ki azt a terméket, mely minden félelmed megszünteti: korai magömlés, kielégítetlen barátnő, túl korán megszűnt erekció.

Ha a tökéletesre vágysz, az UP a tökéletes férfit hozza ki belőled is. Ez nem varázslat, ez az UP.

UP – hagyd, hogy a vágy hatalmába kerítsen!