Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Kíváncsi vagy a hosszú és teljes élet titkára?

Kíváncsi vagy a hosszú és teljes élet titkára?


Dátum: 2015-04-29

oregedesFélsz az öregedéstől? Rettegsz a betegségek okozta fájdalmaktól, orvosoktól, műtéti beavatkozásoktól? Állandóan rettegsz attól, hogy minden, amit beszívsz, megiszol, megeszel, lassan mérgezi a szervezetedet? Teljesen természetes és sajnos valós is, hogy ilyen dolgokra is gondolsz. Minden ember szeretne hosszan, egészségesen élni úgy, hogy közben nem apadnak az energiaforrásai, elkerülik a betegségek, hamar tovatűnik a fáradtság és ha rövid periódusra is, de megáll az idő. Lehetséges egy ilyen ideális élet? Minden további nélkül! Némi képzelőerő és bátorság vasakarattal társítva elvezethet a boldog, gondtalan élethez. Olvass tovább!

Ne egyél meg mindent válogatás nélkül!

A gyerekek minden érdekesnek tűnő dolgot a szájukba vesznek. A baj akkor kezdődik mikor a felnőttek is így cselekednek. Még ha tudjuk is, hogy sokszor színezett, cukrozott, szépen csomagolt mérget eszünk meg, elégedetten vesszük meg és fogyasztjuk el. Ezek után már csodálkoznunk sem kell azon, hogy szervezetünk állandóan feltelik toxinokkal. Honnan legyen elegendő energiánk, pihentető álmunk, tiszta és egészséges bőrünk, friss leheletünk és egészséges fogazatunk, ha azt az elvet követjük, hogy minden, ami jóízű, ehető?

stresszNe aggódj minden semmiség miatt!

A stressz megöli az embereket. Olyan se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk: vele élni nem tudunk, nélküle viszont elég hatékonyak sem tudunk lenni. Ez egy igazi ördögi kör, mely ha kiszabadul a kontrollunk alól, orkánszerűen seper el mindent ami útjába kerül: ez okozza az álmatlanságot, magas vérnyomást, gyenge és elégtelen immunrendszert, melynek következtében minden lehetséges veszélynek kiteszi szervezetünket. Ez okozza a gyomorfekélyt, cukorbetegséget, korai öregedést minden látható ráncával együtt. Aki nem tanulja meg idejében kezelni a stresszt, könnyen kiteszi magát az agyvérzésnek, pánikrohamoknak, depressziónak és más hasonló “cifraságoknak”.

A kevesebb néha sokkal több!

Minél kevesebb toxint viszünk be szervezetünkbe, annál jobban kíméljük emésztőrendszerünket. Kevesebb stressz több boldogságot eredményez. Kevesebb munka kevesebb pénzzel, de több családdal, barátokkal töltött szabad órával jár. Utóvégül mi a fontosabb: a több pénz vagy egy szerető család? A hosszú, kiteljesedett élet néhány fogalommal összefoglalható: választások, prioritások, elképzelések és ezek gyakorlatba ültetése. Ha úgy érzed, hogy a szebb, jobb, boldogabb utáni vágy napról napra nagyobb benned, dönts okosan. Saját életed és jövőd a tét!

Válaszd a zöldet!

oregedesSzakemberek a zöld színt jelölték meg, a növényekből eredő, tiszta, érintetlen és sértetlen élet megfelelőjének. A zöld színnek minden nap inspirálnia kell bennünket, hogy egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet éljünk. Egyes gyógyerejű növények kézenfekvők, másokhoz nehezebben jutunk hozzá.  Ezért alkottuk meg a BioGreens-t!

A BioGreens összetétele egy verhetetlen egészségbomba: tartalmazza mindazon remek képességekkel felruházott zöld növényeket, melyek elengedhetetlenek az egészség fenntartásához. Meg fogsz lepődni azon, hogy mennyi rendkívüli hatással bíró zöld növény kivonatot és aktív hatóanyagot sűrítettünk egy BioGreens kapszulába.

A BioGreens-ben megtalálod az árpacsírát és a zöld árpa kivonatot, a chlorella algát, a brokkoli- és búzacsírát, a spirulinát és még számos olyan növényt, melyek jó hatással vannak általános egészségi állapotunkra. A termék rendkívül hatásos a méregtelenítésben, az öregedés lassításában, feltölt energiával, segít a stressz elleni harcban és véd a szervezetünket támadó szabad gyököktől.

BioGreens – Mert az egészséges élet zöld!