Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ne halogassa a gyógyulást!

Ne halogassa a gyógyulást!


Dátum: 2015-04-29

aranyerAz orvosi mondás úgy tartja, hogy megelőzni könnyebb, mint gyógyítani. Egészségügyi problémáink nem múlnak el maguktól, még akkor sem, ha sokan szeretnék ezt elhinni és egy orvosi kezelés, kórházmentes életben reménykednek. A kezeletlen betegségek nem gyógyulnak meg pár nap alatt, sőt krónikussá válnak. Nem számít, hogy egy idő után nem lesznek egyértelmű jelei a betegségeknek, hisz a baj forrása továbbra is szervezetünkben marad és adott ponton annyira legyengíti azt, hogy elveszti a harcot a kórokozók ellen. Ilyenkor mondják az orvosok, hogy a betegség nem kompenzált. Néhány szervezetünkben fellépő betegséget lehet dekompenzálni anélkül, hogy életünket veszélyeztetné, ez azonban az emésztő rendszerről nem mondható el. A bélcsatorna és a hozzá csatlakozott emésztő szervek, mint a máj, az epe és a hasnyál rendszeres jó működése elengedhetetlen az élettani funkciók fenntartásához. Voltaképpen itt zajlik az az összpontosított folyamat, melynek során megtörténik a kiválasztás, méregtelenítés, felszívódás és ürítés. A naponta magunkhoz vett táplálék egy része hasznosul, másik része pedig távozik a szervezetből. Ha a rendszer bármelyik komponense megbetegszik, az láncreakciók sorozatát indítja el, melynek következtében felborul a teljes rendszer működése.

aranyerAz emésztőrendszer zavarai hosszútávon az egész szervezetet befolyásolják. Például a hiányos felszívódás vagy a hosszú távú felszívódási zavarok felborítják a vitaminok és ásványi anyagok egyensúlyát a szervezetben, mely súlyos vérszegénységhez vezethet. A vastagbél panaszok okozta látszólag kimutathatatlan vérzés, melyet aranyér vagy anál fiszura is okozhat, legalább annyira veszélyesek, mint a stroke. A különbség csak az, hogy ezeket sokkal könnyelműbben hanyagoljuk el, így a diagnosztizálásuk sem mindig történik meg időben. A máj krónikus betegségei felborítják a normális fehérje szintézist, rontják a vér minőségét, gátolják a véralvadást, nehezítik a zsírok felszívódását és emésztését, valamint csökkentik a toxinok kiválasztását, stb.

Ha már a bélcsatorna betegségeit vettük górcső alá, elkerülhetetlen, hogy ne beszéljünk konkrétan a végbél betegségeiről, ezen belül is az igen zavaró, de annál gyakoribb aranyérről. Az aranyér kialakulása és a betegség jelenléte sok esetben a székrekedésnek, a rostszegény táplálkozásnak, a gyenge folyadékbevitelnek köszönhető. Ez, ha kezeletlen marad, minden energiánkat és életkedvünket elveheti, hisz hihetetlen fájdalommal jár és gyakran okoz kellemetlen vérzést, gyulladást, viszketést. Nagyon fontos, hogy mielőbb megkezdjük gyógyszeres vagy természetes kezelését, melyben a gyógynövény kivonatok lehetnek nagy segítségünkre.

aranyerAz aranyér többféle lehet, kialakulásának helye, súlyossága, állapota határozza meg az előírt gyógymódot a maximális hatás elérése érdekében. Nagyon sok esetben a probléma megoldása érdekében egyszerű, gyors vagy bonyolultabb orvosi-sebészi beavatkozás szükséges. Van az aranyérnek egy kevésbé fájdalmas formája, mely kis odafigyeléssel, természetes gyógymóddal is kezelhető. Mivel a probléma nem egy új-keletű dolog az emberiség életében, számos gyógymódot, hatékony szert ismer a gyógyászat, melyekkel a panaszok enyhíthetőek: számos gyógytea, természetes kivonatokat tartalmazó krém és diéta alkalmazása segíti a gyógyulást.

Az aranyér gyógyítására szánt gyógykészítmények piacán nemrég egy új termékcsalád jelent meg. Ez a teljes és igen komplex kezelést nyújtó termékcsalád a Hemo Stop. A gyorssegély dobozban található: étkezési növényi rost, egy antibakteriális gyógytea mely gyulladáscsökkentő hatással bír és gátolja a baktériumok szaporodását a gyulladt területen, illetve egy helyi használatra szánt krém mely csökkenti az égető, viszkető vagy szúró érzést a gyulladt végbél tájékán és segíti a sebgyógyulást.

Mivel az aranyér panaszok enyhítésére a természetes gyógymódok hatékony megoldást jelentenek, sokan sikerrel alkalmazzák azokat, hogy ha időszakosan is, de megszabaduljanak az égő, viszkető, bizsergető fájdalomtól, mely a végbél tájékán jelentkezik.

A természetes gyógymód szelíd, de hatékony módon veszi fel a harcot a kialakult tünetekkel, ellentétben a szintetikus készítményekkel, melyek szintén hatásosak, de számos mellékhatással bírnak.