Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Csókolom a kezét, drága hölgyem!

Csókolom a kezét, drága hölgyem!


Dátum: 2015-04-29

rossz szexCsókolom a kezét, drága hölgyem!

Minden férfi disznó. A nők csak a pénzes pasikra hajtanak. Minden férfi sokat akar, cserébe keveset ajánl. A nők pénzéhesek és felületesek, minden férfit a ruhái és autója alapján ítélnek meg. Ha szóba állunk egymással, szinte tapintható a megkeseredés a hangunkban, a frusztráció kiül az arcunkra. Hová tűntek a gavallérok? Mi lett minden gyógyíthatatlan romantikussal és az angyalarcú ártatlan nőkkel? Kik érik már meg legalább az ezüstlakodalmat az első házasság után?

Min veszekszünk manapság?

Noha a pszichológusok váltig állítják, hogy minden ember egy bonyolult, egyedi és racionális érzelmi lény, a párkapcsolati viták jó pár évtizede szinte mindig azonosak: a férfi eltávolodik a családjától, a nő egyre idegesítőbb szokásokat vesz fel, a férfi több szexet szeretne, a nő egyáltalán nem akar szexelni. A férfi autókra, a nő ruhákra költene, a férfi fantáziátlan az ágyban, a nő közben úgy besavanyodott, hogy saját anyósát is kenterbe veri. A férfi félrelép, a nő elhízott. Mindenki változást remél, de senki nem magával kezdené.

Téged mennyire érdekel?

szexAz igazság az, hogy minden félresikerült párkapcsolat nyomot hagy bennünk: idővel hidegebbek és távolságtartóbbak leszünk, bezárkózunk és érdektelenné válunk. Senki nem akarja, hogy folyton megcsalják, igaz? Többé már nem akarunk harcolni egy kapcsolat megmentéséért, inkább szabadulnánk minél hamarabb attól az embertől, akiről kiderül, mégse az, amit kerestünk. Kinek van manapság energiája felvenni a szélmalomharcot? Gyorsan elválunk, külön költözünk, vesszük kedvenc játékainkat és lépünk is tovább. Kevés és ritka az a kapcsolat, amibe tényleg teljesen beleadjuk magunkat. Mégis hogy lettünk ennyire cinikusak, hogy az első kudarc után feladjuk a harcot, hogy boldogok legyünk, megmentsük a családot, megőrizzük lelki békénket és ne veszítsük el azokat az embereket, akiket szeretünk?

Ne add fel!

Vitázz, ha kell, veszekedj a pároddal, feleségeddel. Add ki a frusztrációidat, légy sebezhető, sírj, változz meg, ha kell, de ne add fel könnyen a kapcsolatodat. Maradj ringben, vedd fel a kesztyűt, ne futamodj meg akkor, mikor a másiknak legnagyobb szüksége lenne rád. Gondolod, hogy nagyszüleink megérték volna együtt az 50-60 évet, ha megfutamodnak az első kudarc után? A különbség köztük és köztünk egyetlen szóval leírható: hűség. Problémamentes élet, veszekedés nélküli párkapcsolat nem létezik. De létezik a veszekedés utáni szex. Az mennyei, nem igaz?

Ha úgy érzed, hogy belehalsz kicsit, ha le kell mondanod a szeretett emberről, tarts szem előtt néhány alapelvet:

korai magomlesHa változást szeretnél és tőle is elvárnád, kezdd magaddal.

- Nyisd meg az összes létező kommunikációs csatornát. Ne legyenek titkaid. Ne tarts magadban dolgokat, amik úgy érzed, szétfeszítenek.

- Mondd el többször neki, hogy mennyire szereted.

- Hozd gyakrabban tudomására, hogy mennyire értékeled, amit érted, értetek tesz. Megtalálod a módját.

- Kérdezz rá, hogy még mindig élvezi veled a szexet vagy szeretne változást. Beszéljetek róla.

- Ha a szex nem jár kielégüléssel, gondoskodj róla, hogy ez rövid időn belül megváltozzon. Egy EjaControl segíthet a korai magömlés problémáján. Hogy neki is legyen ideje kielégülni.

- Ne hasonlítsd magad másokhoz. Egyedi vagy a magad módján. Ha változást szeretnél, tanulj azoktól, akik már tapasztaltabbak, gyakorlatiasabbak.

Fogadjátok meg a tanácsaimat, élvezzétek az életet: bolondítsátok meg egymást az ágyban, fedezzétek fel ismét az intim együttlét örömeit. Így biztosan Ti is megéritek az aranylakodalmat!