Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hoppá édes! Azt hiszem túlzásba estem!

Hoppá édes! Azt hiszem túlzásba estem!


Dátum: 2015-04-29

szexNéha a szenvedély többszörös orgazmussal végződik. Ez a jobbik eset. Máskor bevégződik, mielőtt elkezdődne.  Nagyon sok férfi (és persze nő is, hogy ne diszkrimináljunk) szerelme hevében egészen őrületes dolgokra képes, melyek nemcsak, hogy meglepik, de néha fel is dühítik vagy megbántják a partnert. Egy-egy ilyen félresikerült próbálkozás után beáll a nagyon kellemetlen csend, mely fölött minél hamarabb és minél egyszerűbben át kell siklani. A legjobb az, ha kerüljük a hasonló kellemetlen szituációkat, mivel néhány esetben kitörölhetetlen nyomokat hagynak.

Figyelj csak, lenne kedved egy hármashoz?

Egy-egy fantázia megjelenése teljesen normális dolog, a probléma akkor kezdődik, ha nem a megfelelő helyen és időben állsz elő vele. Ha mondjuk a kedvesed épp az orgazmusát várja tőled, egy-egy ilyen bejelentés bombatámadásként érheti és porig rombolhatja vágyát. A fantáziákat kibeszélni legjobb akkor, ha lustálkodtok, pihentek kettesben, nyaraltok és több időtök van figyelni egymásra. Nem vagyunk egyformák vagy egyformán nyitottak: egy harmadik személy bevonása az együttlétekbe van, akinek sokkot, van, akinek árulást jelenthet. Ezért kell gondosan megválasztani a megfelelő időpontot mikor előállhatunk vele. Nem másért, de ellenünk fordulhat.

szexSikítás, de nem a gyönyörtől!

Igen, megeshet, hogy a kedvesed azt kéri, légy kicsit durvább vele az ágyban. Mivel ezzel a kéréssel még sosem találkoztál, meglepődsz. Te a gyengéd férfitípus vagy, nem nagyon érted, mi köze a fájdalomnak a gyönyörhöz. Ne vonulj vissza teljesen, próbálkozz mondjuk a feneke paskolásával. Arra vigyázz, hogy ne legyél túl durva, de legyen súlya annak a popsipacsinak. Ebből még lehet őrült nagy szeretkezés.  Ha váratlanul éri a paskolás és kicsit soknak is találja, mit tehetsz? Magyarázd meg racionálisan: remélted örömet szerzel vele, sajnálod, ha nem jött be. Lehet folytatni.

Ne csökkentsd az elcsattant ütések tényének súlyát és ne akarj átsiklani fölötte. Főleg ha látod, hogy rosszul érintette. Ha elfogadja az érveid, nyert ügyed van. Ha nem, szünet, kivár, folytat. Ebben a sorrendben.

Kész! Vége! Ennyi volt!

szexMegint elragadt a hév? Túl korán elélveztél ma is, tegnap is, múlt héten is? Érzed, hogy nem a te hibád és magyarázkodni próbálsz. Hamar izgalomba jössz, szuper érzékeny leszel és nem tudod sokáig visszatartani. Az elégedetlenség és a kielégületlenség jelei kezdenek kiülni az arcára. Próbálsz magyarázkodni, de nem is tudod, mit magyarázz meg. Neki folyamatosan elmarad az orgazmusa, mivel a tied túl korán bekövetkezik. Ez téged lefrusztrál és napról napra feszültebb leszel. Reménykedsz, hogy magától megoldódik, hogy tovább fogod bírni.

Van megoldásunk erre is, ráadásul teljesen természetes. Ez az EjaControl. Kapj be 2-4 kapszulát belőle szeretkezés előtt egy órával és az EjaControl minden kellemetlen szituációtól megkímél téged, a partnered meg végre megkapja azt a kielégülést, amire annyira vágyott.

Az EjaControl számos olyan természetes növényi kivonatot tartalmaz, melyek bizonyítottan késleltetik a magömlést, segítenek leküzdeni a problémát. Szabadulj meg a korai magömlés problémájától már most. Tőlünk megkapod a megoldást!