Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Zölddel a kirobbanó egészségért

Zölddel a kirobbanó egészségért


Dátum: 2015-04-29

egeszsegTavasz közeledtével már gondolhatunk arra, milyen idényzöldségekkel, zöld levelűekkel töltjük fel leapadt tartalékainkat. Ez a remek évszak számos finomsággal kecsegtet, melyek hamarosan ellepik a piacokat. A tavaszi vitaminfeltöltés következtében szervezetünk majd kicsattan az energiától, egészségtől. Megtisztítjuk vérünket a lerakodott salakanyagoktól és bélrendszerünkből is minél alaposabban igyekszünk eltávolítani a nagy zabálások maradékait. A tavasszal közeledik a roppanós saláták, a nyers zöldségekből készült fanyar illatú zöld levek, a növényi rostok és a tavaszi gyümölcsök időszaka. Kezdődhet a természetes egészség évszaka!

Mit szólna egy kis csípős csalánhoz?

A friss csalán fogyasztása kora tavasszal az ideális, hisz ez a fantasztikus növény számos remek tulajdonsággal bír: erős méregtelenítő, ásványokkal tölti fel a szervezetet, csökkenti a bélrendszer gyulladásait. Nyers formájában remekül hasznosítható alapanyagként smoothiek-hoz vagy tavaszi salátákhoz. Ha idegenkedik a nyers csalán gondolatától, forrázva remek gyógytea nyerhető belőle. Bármilyen formájában fogyasztjuk, a csalán mindenképp jótékony hatást fejt ki szervezetünkben: megelőzi a vérszegénységet, megállítja a hasmenést, számos vitaminnal tölti fel készleteinket. Ezek között említhetjük a B, C, A és K vitaminok csoportjait valamint az értékes ásványi anyagokat.

egeszsegParancsol medvehagymát?

A medvehagymának kellemes fokhagyma íze van, ez azonban jóval szelídebb és lágyabb. Tavasszal, erdeinkben bőségesen megtalálható. Fogyasztása számos formában ismert: nyersen salátaként hasznosítható, alapanyagként fűszeres, aromás pesto készíthető belőle, tésztákhoz. A medvehagyma fogyasztásával számos szabad gyöktől megszabadulhat, hisz jótékony hatásai között se szeri se száma az antioxidáns hatásoknak. Jó hatással van a szív és érrendszer zavartalan működésére, csökkenti a magas vérnyomást és a megnövekedett koleszterin szintet.

Pitypangot, cikóriát mindenkinek

A kesernyés cikória levelek rendkívül előnyös gyógyszernek számítanak a máj- és epebántalmak kezelésében. A hepatitiszben, cirrózisban vagy gyomorhurutban szenvedők már jól ismerik e látszólag jelentéktelen növény jótékony hatásait. A növényben található keserű anyagok segítik a zsírok lebontását, megelőzve ezáltal az emésztési zavarok kialakulását, a puffadást, émelygést és hányást. A cikórialevelek salátaként való fogyasztása akkor a legideálisabb mikor a növény még zsenge, azaz a tavaszi szezon elején. A növény későbbiekben is hasznosítható: forrázva teának, szirupok vagy tinktúrák készítésére. Ezek mind az emésztőrendszer bántalmai esetén vethetők be.

Hogy minden tökéletes legyen, használjon probiotikumot is!

egeszsegA tisztító és vitaminizáló kúrák akkor a leghatékonyabbak, ha minőségi probiotikum bevitellel egészítjük ki őket. A bélrendszerben élő számos jótékony baktérium rendszerint elpusztul antibiotikum kezelések vagy más külső behatások következtében. Így a szervezetünk természetes védekező hatása a kórokozó baktériumokkal szemben gyengül. A bélflóra egyensúlyát mindig javallott fenntartani annak érdekében, hogy a baktérium fertőzések elkerülhetőek legyenek, hogy  megelőzzük a kandida típusú bélgombásodást vagy más bélrendszeri problémát. 

A ThreeLac táplálék-kiegészítő használatával 3 féle jótékony probiotikumot juttat szervezetébe, melyek fenntartják a bélflóra egészséges egyensúlyát, korrigálják az esetleges eltolódásokat. A termék por formájában kerül forgalomba, használata rendkívül egyszerű: hozzáadható folyadékokhoz, az íze kellemes, hatása sokszoros.

A ThreeLac használatával, rövid időn belül  enyhülni fognak a bélrendszeri egyensúly megbomlásából származó tünetek: a felfúvódás, allergiák, emésztési panaszok, kandidózis rohamok és egyéb kellemetlen megnyilvánulások. Mindez azért, mert a ThreeLac visszaállítja a bélflóra egyensúlyát, ezáltal szabályozza a kórokozó baktériumok elterjedését a bélrendszerben.

A tavasz a javítások, a megújulások, az új kezdetek, a megújuló egészség és a regenerálódás időszaka. Legyen benne sok zöld, kicsattanó egészség! Legyen benne probiotikum!