Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A kis úszógumi története

A kis úszógumi története


Dátum: 2015-04-29

koverSok ember igazságtalannak tartja, ahogyan a természet elbánt vele: látszólag keveset eszik, mégis a vele egykorú vagy azonos nemű rokonokkal, barátokkal ellentétben gyorsan és sokat hízik. A szó, ami azonnal fel kellene kapja a figyelmünket, az a “látszólag”. Látszólag kevés cukrot fogyasztunk. Látszólag sokat mozgunk. Látszólag nem fogyasztunk gyanús zsírokat tartalmazó ételeket. Látszólag nem ropogtatunk egész nap apró kekszeket, sósperecet, sajtos rudat és látszólag elég rostot viszünk be a szervezetünkbe. Látszólag a levegő hizlal. Ki fog szőrszálhasogató módra kiszámolni minden kalóriát és ügyelni arra, hogy mit mivel mikor fogyaszt? És helyesen fogyasztja-e? És amit sportol helyesen teszi-e?

Csak hogy tudd, tegnap semmit nem ettem!

Mindig kihagyod a napközbeni fő étkezéseket, falatozásokat. Este megpihensz és enni kezdesz. Az embernek valamikor csak kell táplálkoznia, nem? Ahhoz képest, hogy milyen ritkán eszel, nádszálkarcsúságú kellene legyél. Ehhez képest, hónapról hónapra kerekedsz, mint az újhold és frászod van minden mérleg közelében. Biztosra veszed, hogy a szóban forgó 1-2 kilogramm nem lement, hanem felszaladt a többi mellé.  A vacsora nem pótolhatja a kihagyott reggelit és ebédet. A szervezetnek napközben van szüksége energiára, nem este lefekvés előtt. Persze, hogy hízni kezdesz, ha lefekvés előtt 1500-2000 kalóriát fogyasztasz el vacsorára.uszogumi has

Egy tenyérnyi, egy maréknyi, egy adag

Aki helyesen méri ki az adagokat, az nem hízik csak úgy, “észrevétlenül”. A túlméretezett ételadagokat örököltük, mindenki a családból hozza. Nagyanyáink, anyáink sose tettek volna olyat, hogy szándékosan figyeljenek a bevitt étel mennyiségére. Éppen ellenkezőleg: mindig arra biztattak, hogy mindig mindent együnk meg, ami a tányérunkra került és, ha még fér, repetázzunk is. Senki nem szólt ránk állandóan gyerekkorunkban, hogy túl sok édességet eszünk és szüleink se tanították meg idejében, hogy az elfogyasztott hús ideális mennyisége nem kell meghaladja a tenyerünk méretét. Ki áll le és méri meg, hogy az elfogyasztani kívánt tésztafélék vagy rizsek mennyisége egy maroknyi legyen? Ahogy a táplálkozás szakértők ezt ideálisnak tekintik. Most már tisztább és érthetőbb, hogy nem a levegő hizlal, hanem a túlméretezett ételadagok?

Gyerünk enni, hangosítsd fel a filmet!

A konyhaasztalt felváltotta a háló és az ágy, a nappali és a kanapé vagy bármi egyéb ahol a tv készülék, a laptop vagy a táblagép elérhető közelségben van. Nem figyelünk arra, hogy miből mennyit eszünk, hisz azzal vagyunk elfoglalva evés közben is, hogy mi történik a filmben, hol tart a kedvenc sorozatunk, vagy mit ír az éppen aktuális beszélgető partnerünk. Így aztán addig eszünk, míg a film véget ér vagy a hűtő kiürül. Hozzávetőlegesen 2-3 órát esténként. Miért csodálkozunk, hogy felszedtünk néhány kilót?

vekonyA modern kor emberei vagyunk, van néhány dolog, amit ha szeretnénk se tudnánk megváltoztatni. Amit viszont megtehetünk, hogy kiegyensúlyozzuk az étrendünk, figyelünk a bevitt adagokra és ha leadnánk néhány kilót, ismét a természet erejét hívjuk segítségül.

A SlimGo egy olyan modern termékcsalád, mely segít megszabadulni a helytelen táplálkozás következtében bekövetkezett negatív hatásoktól. A négy különböző SlimGo, négy különböző szinten fejti ki hatását: gyorsítja az anyagcserét, a zsírégetést, gátolja a nagy mennyiségben bevitt szénhidrátok beépülését a szervezetbe és csökkenti az édességek, cukrok utáni csillapíthatatlannak tűnő vágyunkat. Mindezt annak érdekében, hogy elérjük a rég áhított, irigylésre méltó alakot. A növényi kivonatokból készült kapszulákat könnyű lenyelni, mellékhatások nincsenek.

A SlimGo termékcsalád elengedhetetlen neked és barátaidnak a kilókkal folytatott állandó harcban. Kezd el használni a SlimGo-t és a plusz kilókkal együtt a stressz is eltűnik életedből!