Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Nő ihlette forró ajándékok

Nő ihlette forró ajándékok


Dátum: 2015-04-29

libido scazutIgazából véget sem ért a Valentin nap, máris itt a Nők napja. Hölgyek, lányok, asszonyok elégedetten dörzsölik össze kezeiket és alig várják, hogy lássák, a férfi kreativitásod ezúttal milyen ajándékot eredményez. Te, mint lelkiismeretes férfiember, már rég bepánikoltál, eszeveszetten járod a boltokat, hogy valahogy jól gyere ki ebből az ajándékozási őrületből és ne hozz szégyent az egész férfi kasztra ezúttal is. Kinéztél egy sálat, egy fürdőszoba szettet, és azt hiszed, hogy egy szál rózsával megy egy elbűvölő mosollyal megtoldva megúsztad? Hagyd a sálat és a házi papucsot, keress valami egészen izgalmas ajándékot, amit a női nemzetség is sokkal jobban értékel.

Hajts rá a pirosra

Minden nő azt szeretné, ha a szeretett férfi túllépne a korán, a szerető státuszon, nem a partnert, a családanyát vagy a szigorú főnököt látná benne, hanem felfedezné a pajkosan játékos, szenvedélyes énjét is. Vannak kevésbé bátor nők, akik nem tudják érthetően tudtunkra adni, hogy több szenvedélyt vinnének a kapcsolatba. Vedd meg neki a vérvörös rúzst, amire mindig is vágyott, de sosem merte megvenni, vagy a szexi fehérneműt, amit legutóbb együtt csodáltatok a kirakatban. A selyempizsama is remek választásnak bizonyulhat, ha jó a minősége és ‘’anyagtakarékos”, sok mindent szem előtt hagy.libido

Az erotikus masszőr rendelkezésére áll!

A drága wellness bérlet helyett mi lenne, ha te vállalnád a személyi masszőr szerepét, a merész és hozzáértő szakemberét, aki tudja hol vannak a titkos gombok, melyek beindítják a vadmacskát? Válassz minőségi habfürdőket és illatos masszázs olajokat. Ezekkel könnyen szerelmi szentéllyé varázsolhatod a fürdőszobát és hálót. Egy ízletes borral és illatos habfürdővel kezdődő éjszaka csakis orgazmikus élménnyel érhet véget. Ki tud egykönnyen elfeledni egy ilyen ajándékot?

Engedd át az irányítást!

Mernél vállalkozni rá, hogy a kedvesed hozzáértő karjaiba ereszkedj és rábízd magad? Meddig mernél elmenni egy ilyen játékban? Az is lehet, hogy épp ez a játék hozná ki a szeretett nőből az áhított vadmacskát? Ez a játék csalogatná elő a jó kislány álca mögül a felszabadult, vadító énjét. Ez a játék lehetőséget ad arra, hogy gyakorlatba ültesse minden kis rejtett fantáziáját és veled együtt valósítsa meg titkos vágyait! Nem hangzik sokkal jobban, mint egy banális házi papucs ötlete? Az is lehet, hogy mindkettőtöknek rengeteg hatalmas, váratlan és kellemes élményben lesz része!sex

Serkentsd az örömét!

Ha úgy találod, hogy a kedvesed vagy a feleséged egy nehezebb időszakban van, mikor érezhetően csökkent a libidója, lepd meg egy kellemes ajándékkal, mely mindkettőtök örömét szolgálja majd. A Clitorin egy nőknek szánt természetes ajzószer, melynek segítségével ismét a mennybe repítheted. Bizonyos időszakokban a nők hormonszintje csökken, melynek következtében a vagina természetes nedvesedése is korlátolt, így az izgatás is nehezebben jöhet létre. A Clitorin segíti a természetes nedvesedést, növeli a libidót és fokozza az élvezeteket. A Clitorin lehet a legmegfelelőbb ajándék, mellyel kedvesed meglepheted a tavasz közeledtével!