Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Boldogságra ítélve: szex által

Boldogságra ítélve: szex által


Dátum: 2015-04-29

szexA szex olyan kellene legyen, mint egy tökéletes szelet torta:  nedves, ragadós, dekadens, illetlenül ízes-aromás és a végletekig kielégítő az első falattól az  utolsóig. Ezzel szemben a leggyakrabban megeszünk egy szikkadt, száraz, ízetlen, minden élvezettől és smakktól mentes, nyomorult szelet tortát és örülünk neki, mint a gyerekek. Örülünk, mert nem tudjuk, hogy ennél sokkal jobb is létezik.  Miért? Az okok épp olyan sokfélék, mint az emberek megnyilvánulásai.

- Van, aki sosem evett igazi tortát, így nem is tudja, mit kíván.

- Mások nem tudják, hogy kell igazán jó tortát készíteni vagy nincs hozzá megfelelő alapanyaguk.

- Egyesek nem akarnak túl sok időt és energiát fektetni a tortakészítésbe, így beérik egy középszerű, ízetlen tortával. Nincs sok macera vele.

- Másoknak előítéleteik, félelmeik, személyes vagy öröklött meggyőződéseik vannak, miszerint a torta a szenvedély megélésének egy igen illetlen formája. Ráadásul attól tartanak, hogy túlságosan ízlene és elhíznának a boldogságtól.

Kivel csináltad tegnap este?

szexA valódi igazság az, hogy nem nagyon tudsz beteljesülten boldog lenni, mielőtt nem tapasztaltad meg egy igazi orgazmus nyújtotta édes kielégülést. A boldog, kielégült emberek már távolról felismerhetőek. Másképp mosolyognak, másképp mozognak, összességében teljesen másképp viselkednek, mint azok, akik nem tapasztalták meg egy ideje a kielégítő együttlétek nyújtotta örömöket. Nincs abban semmi különös, ha a kollégák, barátok azt kérdik sejtelmesen, történt-e valami rendkívüli az éjszaka. Az ok nagyon egyszerű: annyira jó volt a szex, hogy a szerotoninhordó felrobbant az agyadban, most meg mintha rózsaszín boldogságfelhőn lebegnél. Ha az előző napi szex történetesen egy középszerűtől a rossz fele közelítene a skálán, frusztráltabb lennél, mint előtte és savanyúbb, mint egy éretlen szilva.

Tehát, ha azt akarjuk, hogy elérjük a mindenki által irigyelt, elégedett és kielégült állapotot, jobban kapcsolódjunk be testileg, de főleg lelkileg a szexuális életünk fejlesztésébe. Gyakorlat teszi a dolgokat egyre jobbá, még akkor is, ha a dolog cseppet sem volt rózsás az elején.

Azt hiszem, hogy már hallott arról a két párról, akik úgy döntöttek, hogy az év minden napján szexelni fognak. Két olyan párról beszélünk, akik már külön éltek és akik azért döntöttek úgy, hogy részt vesznek ebben a kísérletben, hogy javítsák a kapcsolatukat és megtapasztalják a  boldogság eme forrásának legkülönbözőbb megnyílvánulásait. A kísérlet végén mindkét pár azt mondta, hogy a szex igazán új dimenzióit tapasztalták meg. Továbbá mindkét pár optimistább, nyitottabb lett az új dolgok befogadására, megértőbb és élettel telibb.

szexHa úgy érzi, hogy a szex, mint súlyos kő lóg a nyakán minden nap, lennebb és lennebb húzza ahelyett, hogy az egekbe repítené, azt jelenti, van min dolgozniuk. Az imént említett két pár úgy döntött, hogy időt, energiát és szenvedélyt fordít arra, hogy felfedezzék a szex által nyújtott igazi boldogságot. Mindig új szexuális játékokkal, új segédeszközökkel, új könyvekkel szerelkeztek fel, hisz semmi sem történik magától és semmi jó nem történik egyik napról a másikra.

Ha szüksége van egy új lendületre a szexuális életében, a SexPower az a termék, amit meg kell vásárolnia és ki kell próbálnia. Bár a kapszulát elsősorban férfiaknak szánták, bárki által megvásárolható vagy akár ajándékként is adhatja kedves barátainak, ismerőseinek. A termék férfiakra és nőkre nézve egyaránt sok előnnyel bír. Több napig tartó merevedést, ellenőrzött ejakulációt biztosít, a megnövekedett vérbőségnek és áramlásnak köszönhetően pénisze nagyobb lesz.  Mindettől büszke és erős férfinek érzi majd magát, a nők meg hosszabban és hangosabban élvezik az Ön által nyújtott örömöket. A jó szexet és az alapos kielégülést a Sex Power biztosítja!