Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Az ultrapotens férfi előnyei

Az ultrapotens férfi előnyei


Dátum: 2015-04-29

erekcioHa szexről van szó, minden férfi teljesítményorientált kéne legyen. A “mindent vagy semmit” jelmondat, a szexben is remekül alkalmazható. Legutóbbi felmérések eredményei azt mutatják, hogy a férfiak 75%-a él át orgazmust szeretkezések során, míg a boldoggá tett nők aránya mindössze 30%. Való igaz, hogy a női orgazmus elég bonyolult dolog és számos összetevője van, de az a férfi aki érti a női testbeszédet és ismeri a gyenge pontokat, az könnyen eléri, hogy a partnere boldog legyen. Ezáltal igen előnyös helyzetbe hozva magát is.

Az ultrapotens férfi sosem szenved hiányt szexuális partnerben. Állandóan keresett, csodált és kedvelt, mivel a nők mindig tudják értékelni a jó és minőségi dolgokat. A nők tudják, hogy az igazán jó férfiak akik akár egy órán belül többször gyönyörhöz juttatják, ritkák.  A gyakoribb, az egy orgazmus éjszakánként...

Az ultrapotens férfi, sosem hízik el túlságosan. Igaz, hogy egy szexmaraton kifacsarja az erődet, de garantáltan megszabadít a hasadra rakódott zsírrétegtől is. A pár órától a pár napig tartó szexmaraton, olyan mint valami extrém sport.  Ki tud még azzal hencegni, hogy akár több ezer kalóriát égetett el ilyen kellemesen, egyetlen éjszaka alatt?

potenciaAz ultrapotens férfinak, nincsenek önértékelési problémái. Az ilyen férfi büszkesége ép és sértetlen hisz képességei tudatában, mindig tettre kész. Adottságait mindig megfelelően használja. Hírneve remek, barátai mindig irigylik. A nők a potenciája, a férfiak a hódításai miatt irigylik. Kívánhatna ennél többet?

Az ultrapotens férfi mindig vidám és jókedvű. Agyát állandóan elönti a szerotonin, dopamin és melatonin és hasonló boldogság hormon. Emellett, a megnövekedett endorfinnak köszönhetően könnyebben elviseli a fájdalmat, jobb az étvágya, jól alszik és bármikor kész az életre és főleg egy kis kalandra.

Az ultrapotens férfinak nagyobbak az utódnemzési esélyei. Mivel állandóan erős erekciói vannak, medencéje tájékán nagy a vérbőség, sűrű, erős sugárban élvez. Ez elegendő ahhoz, hogy partnerét állandóan csúcsra juttassa, és így a fogantatás esélye  a potenciájával egyenes arányban nő. Egy ilyen férfinak sosem kell a meddőségtől tartania, hisz a természet adta adottságok állandóan bevetésre készek.

Az ultrapotencia nem szuper-erő

erekcioA legtöbb férfi tökéletesen teljesít, heti egy alkalommal, húsz percben. Az ultrapotencia azonban valamivel több ennél.

Csak a csinos kis piros piramisba csomagolt Up kapszula taníthatja meg Önnek, mi az ultrapotencia: nagyon erős erekciók, kontrollált ejakulációk, gyors regeneráció, amely pár órától, pár napig tart, rövid szünetekkel is. Garantált orgazmus mindkét fél számára, energia és maximális kielégülés. Ez a táplálékkiegészítő, kategóriájában az egyik legjobb: teljes mértékben természetes, csak növényi kivonatokat tartalmaz, sikere garantált, mellékhatásai egyáltalán nincsenek.

Az Up kapszulát használja akkor, mikor biztosra akar menni: legyen ez a titkos adu ász az orgazmus fele vezető úton. Repítse mennybe partnerét különösebb erőlködés és pihenés nélkül. Nem egyszer, egész éjszaka! Tapasztalni fogja, képességeitől, minden decens nő eszét veszti!

UP, UP, UP – Egyszerre minden annyira kellleeeeemeeees leeeesz!