Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ne légy áldozat! A betegséget gyógyítani és nem elviselni kell!

Ne légy áldozat! A betegséget gyógyítani és nem elviselni kell!


Dátum: 2015-04-29

fajdalomMegszoktuk már, hogy nem veszünk tudomást a betegségekről, fájdalmakról és teljesen természetesnek gondoljuk a beteg állapotot. Miért menjünk orvoshoz minden aprósággal? Biztos, hogy 2-3 napon, egy héten belül magától elmúlik. Erősek vagyunk, sokat elbírunk, nem ijedünk meg egy kis hát- vagy fogfájástól, a fejfájás, vesekólika vagy menstruációs görcs nem fog megijeszteni bennünket. Mi a baj azzal, hogy nem tudunk aludni a fájdalomtól, nem megy le egy falat a torkunkon? A lényeg, hogy reggel fel tudjunk kelni és be tudjuk vonszolni magunkat a munkahelyünkre. Mindaddig, amíg többé-kevésbé “üzemképesek” vagyunk, addig minden a legnagyobb rendben van.

Ha az egyértelmű és kevésbé egyértelmű szimptómák elleni nemtörődömség ördögi körébe beálltunk, egyhamar nem fogunk magunktól rájönni arra, hogy túl messzire mentünk, ideje jobban figyelni magunkra. Nem fogunk idejében felfigyelni arra, hogy belső szerveink, egészségünk megőrzése érdekében sürgős lépéseket kellene tennünk.

Vegyük például a csontok, izmok, ízületek szintjén fellépő gyulladásos állapotokat és az azokat kísérő mindennapos, állandó fájdalmat. Ez az állapot annyira irritál, hogy az ember szép lassan szelíden bekattan tőle. Az éjszakai fájdalom a legszörnyűbb, hisz ha megzavarja az éjszakai pihenést, az egéderekfajassz szervezetünkre kihat. Jobban, mint gondolnánk.

- A krónikus fáradtság kikezdi az immunrendszer, melynek következtében újabb és egyre erősebb fertőzések lépnek fel a szervezetben.

- Az étvágytalanság következtében hiányállapotok lépnek fel a az ásványi anyagok, vitaminok szintjén. A szervezet ismét legyengül.

- A fáradtság depresszióhoz vezethet. Az ember irritált, ingerült lesz, állandó hangulatváltozások gyötrik.

- Az ingerültség befolyásolja a gyors és helyes döntéseinket. Hiányosságok léphetnek fel munkahelyi teljesítményünkben, stresszes lesz a családi légkör, barátaink inkább elkerülnek, hisz őket is zavarja az állandó felfokozott állapotunk, fájdalomtól megváltozott életünk.

 Mihez kezdjünk ilyenkor a fájdalommal, ha az orvosi látogatás gondolta is elviselhetetlen szenvedés forrása? Milyen alternatív, életképes opcióink maradtak, manapság amikor mindenre bekapunk egy tablettát és megyünk is tovább? Nem számolva a mellékhatásokkal. Mivel kezelhetjük magunkat, mikor lassan semminek nem marad hatása csak mellékhatása?

fajdalomAz egyszerű és nagyszerű gyógymódok léteznek, csak nagyon sokan nem vesznek tudomást róluk vagy nem ismerik a gyógyító erejüket. Ki ne tudná például, hogy a természetes gyapjú kitűnő gyógyhatást gyakorol az ember belső szerveire. Mindezek ellenére, nagyon kevesen vannak, akik rábízzák magukat a gyapjú teljesen egyszerű, vagy egyenesen banális gyógyító erejére. 

A BioBelt nagyon hatékonyan egyesíti a természetes gyapjú és a mágnesek gyógyító erejét. A két elem egyesített ereje, bizonyítottan gyulladáscsökkentő hatással, antibakteriális hatással bír, szabályozza a vérkeringést a problémás területeken, reumatikus fájdalmak ellen egyenesen csodával határos módon lép fel. A menstruációs fájdalmak, neuralgia, veseproblémák, prosztatabajok, és számos hasonló betegség esetén használható. Annyi a dolga, hogy bántalmak esetén, viselje a BioBeltet. Létezik vajon ennél természetesebb ugyanakkor egyszerűbb és hatékonyabb gyógymód? Valószínű, hogy nem.

BioBelt – természetes gyógymód számos betegség ellen!