Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Milyen lenne az élet aranyér nélkül?

Milyen lenne az élet aranyér nélkül?


Dátum: 2015-04-29

aranyerAz aranyér tabu témának számít. Ha tehetnénk, kezelő orvosunkkal sem beszélnénk róla. Inkább választjuk a csendes szenvedést. Nem akarunk sem megoldásokra, sem következményekre gondolni. Arra várunk, hogy magától megoldódjon a probléma és szerencsére legtöbb esetben ez be is következik. Ha a tünetek rosszabbodnak, állapotunk súlyosabbá válik, rövid távú, gyors megoldásokat keresünk. Tudjuk, hogy az aranyér probléma rendszeresen előjön, de megoldását mindig a következő alkalomra halasztjuk.

Az aranyér összességében, sokféle módon befolyásolja életminőségünket. Beszélhetünk külső és belső aranyérről egyaránt. A külső aranyér rengeteg fizikai és pszichikai kényelmetlenséggel jár.

1.            Maximális diszkomfort érzés üléskor. A szenvedő betegek semmi egyebet nem szeretnének, csak leülni vagy lepihenni, mivel a pihenés csökkenti a fájdalmat és segít ellazulni. Az aranyér esetében ez szinte teljességgel lehetetlen, hisz az ülés sokszorosára fokozza a meglévő fájdalmat. Mivel hosszabb ülés egyszerűen lehetetlen, a beteg pszichésen is leterhelt. Ilyenkor az éjjeli pihenés se nyugodt, hisz a fájdalom akár óráról órára nő.     

Milyen lenne, ha ilyenkor kéznél lenne egy apró orvosi eszköz, mely gyorsan és hatékonyan csökkentené a fájdalmat?aranyer

2.            A megfelelő táplálkozás szinte lehetetlen. A fájdalom, az égő érzés, az aranyeres vérzés szinte állandó félelemben tartják a beteget. Tudatában vagy, hogy ha ettél, elkerülhetetlen, hogy meglátogasd a mosdót. Ott ismét előjönnek a kínzó fájdalmak: a végbél tájékán található kitágult vérerek a nyomástól kitüremkednek, ez meg éles fájdalommal jár. Néha a kitüremkedett vérerek roncsolódhatnak, sérülhetnek, ilyenkor vérzés, fertőzés lép fel, a viszketés szinte elviselhetetlen. Hogy tud az ember ilyenkor nyugodtan enni, ha tudja mi vár rá azután? A megfelelő táplálkozás kimaradása következtében fellép a súlyvesztés, gyengül az immunrendszer. Előfordulhat pánikroham, a beteget ájulás vagy egyéb rosszullét környékezi.

Mit nem adnál, ha megszabadulhatnál a rémálomtól, melynek te vagy a központi szereplője?

3.            A mentális pihenés ilyenkor lehetetlenség. Mit érzel mikor székelés után véres a wc csésze? Egyértelmű, hogy pánikot, hisz nem tudhatod mennyire veszélyes a vérzés. Tudtad, hogy a kis, de gyakran ismétlődő vérzések súlyos vérszegénységhez vezethetnek? Fáradt vagy, alultáplált, ideges, vérszegény és úgy érzed türelmed határán vagy. Szeretnéd vissza a régi életed.

aranyerAz aranyér nélküli élet a lehető legszebb!

Léteznek rendkívül egyszerű megoldások, hogy megszabadulj az ördögi körtől, mely fogva tart. A HemoMed nevű orvosi eszköz ismét visszahozhatja a nyugodt, pihentető napokat. A HemoMed egy nagyon diszkrét eszköz, melyet előzetesen a fagyasztóban kell lehűteni, majd az végbélbe helyezni, ahol a kitágult erek a problémát okozzák. Az alacsony hőmérséklet szinte azonnal csökkenti a gyulladást, megszünteti az aranyérre jellemző égető érzést és a viszketést. Idővel, többszöri használat után, a kitágult vérerek visszahúzódnak, megszűnik a gyulladás, minden visszaáll természetes állapotába.

A HemoMed egy tartós, higiénikus orvosi eszköz. Használata egyszerű, hatékonysága bizonyított.

A HemoMed-nek köszönhetően létezik élet aranyeres fájdalmak nélkül!