Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A férfiak nem tartanak többé a korai magömléstől!

A férfiak nem tartanak többé a korai magömléstől!


Dátum: 2015-04-29

magomlesKorai magömlésről akkor beszélünk, amikor a férfi szexuális aktus közben sokkal korábban elélvez, mint a partnere. Ezáltal partnere kielégületlen marad, ami egyébként igen gyakori jelenség. Háromból egy férfi beismeri, hogy élete során legalább egyszer volt már hasonló helyzetben. Ha a jelenség nem túl gyakori, nem kell különösebben aggódni.

Korai magömlés diagnózisát állíthatjuk fel akkor:

- Ha mindig vagy többnyire a behatolás utáni egy percen belül bekövetkezik az orgazmus.

- Ha aktus közben képtelen vagy szabályozni a magömlést.

- Ha frusztráltnak és stresszesnek érzed magad, kerülve emiatt a szexuális együttléteket.

A korai magömlés hátterében számos biológiai és pszichés tényező húzódhat meg. Bár nagyon sok férfi nem akar beszélni a jelenségről, mint már említettük, egy igen gyakori problémával állunk szemben. Jelenleg is számos megoldás áll azok rendelkezésére, akik ebben a helyzetben vannak. A megoldások között számos természetes alapanyagú táplálék-kiegészítőt is találunk, melyek használatával a korai magömlés megszüntethető.

A korai magömlést két kategóriába sorolhatjuk:

- elsődleges – már az első szexuális érintkezésnél jelentkezik.

- másodlagos – néhány normális időtartamú szexuális aktus után alakul ki.

A korai magömlés okai nem teljesen ismertek. Míg néhány évvel ezelőtt az volt a vezető meggyőződés, hogy a jelenség mögött csak pszichés tényezők állnak, manapság már egy jóval komplexebb, összetettebb jelenségről beszél a tudomány. Bár a pszichikai tényezők bonyolult kölcsönhatásban vannak a biológiai tényezőkkel, néhány következtetés így is leírható:

A túl korán átélt szexuális élmények, néhány olyan beidegződést okoznak az egyénnél, melyek élete végéig megmaradnak. Ilyen lehet:magomles

- A lebukástól való félelem következtében elsietett, túl gyors csúcsra jutás.

- Bűntudat, szégyenérzet, melynek következtében az egyén igyekszik minél hamarabb “túl lenni rajta”.

Más, a korai magömlés kialakulását befolyásoló tényezők:

- Erekciós problémák. Azok a férfiak, akik nem elég magabiztosak és kétségeik vannak egy erős erekció elérését és fenntartását illetően, mindig arra törekednek, hogy minél hamarabb elélvezzenek, mielőtt az erekció megszűnik. Ez a sietős, rossz beidegződés mindvégig megmarad.

- Szorongás. Azok a férfiak, akik korai magömléssel küszködnek, általában szoronganak, hisz kétségeik támadnak szexuális teljesítményüket illetően.

- Párkapcsolati problémák. Ha előző kapcsolataidban nem voltak hasonló, korai magömléssel kapcsolatos problémáid, szexuális életed tökéletes volt, nem kizárt, hogy egy új kapcsolattal járó gondok, előhozhatják a jelenséget.

Biológiai tényezők, melyek a jelenség okozói lehetnek:

- A hormonháztartás felborulása

- Az agyban lévő neuró-transzmitterek szintjén fellépő rendellenességek

- A magömlés reflexeinek kóros elváltozása

- A pajzsmirigy szintjén fellépő problémák

- A prosztata vagy húgycső gyulladása, fertőzése

- Genetikai okok

- Orvosi beavatkozások, balesetek során fellépő idegi roncsolódások

magomlesNagyon sok problémára számos olyan egyszerű megoldás létezik, melyekről nem is veszünk tudomást. A korai magömlés igen frusztráló lehet, ha nem vesszük komolyan, kapcsolatok, családok felbomlásához vezethet.

Az EjaControl egy természetes táplálék-kiegészítő, mely az agyban lévő neuró-transzmitterek szintjét állítja helyre, megszüntetve ezáltal a korai magömlést. A kapszulák csak természetes aktív hatóanyagokat tartalmaznak, mint a méhpempő, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak. A hatóanyagok újszerű keveréke képes szinte azonnal megoldani az élet egyik legkényesebb problémáját: a korai magömlést. Ne habozzon átvenni az irányítást, hogy ismét elemében érezze magát szex közben is.

Az EjaControl visszaadja férfiasságát!