Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mennyire számít a külső?

Mennyire számít a külső?


Dátum: 2015-04-29

saniNők esetében (is) a külső nagyon sokat számít. Hiába vagy okos, talpraesett, művelt és kissé bohókás, néhány dolog akkor is zavarhat anélkül, hogy észrevennéd. Ha reggel és este, mikor a tükörbe nézel, nem vagy elégedett a látvánnyal, azt jelenti, szükséged van valami változásra. Nem élheted nyugodtan, kellemesen az életed, ha a régi frusztrációk állandóan előjönnek. Kicsik a melleid? Próbálkozz a természetes nagyobbítással. Kövér vagy? Válasz egy hatékony tornát és kezdj el fogyni. Csak így lehetsz egy magabiztos, képességeiben és önmagában is bízó modern, okos, gyönyörű Nő.sani

Mindig előjön az örök kérdés: hogy kezdjük meg a változtatást? Nagyon egyszerű. Azon a problémán változtass leghamarabb, amelyik leginkább zavar. Ha teljesen elégedetlen vagy a tested vagy életed valamely területével, az maximális motivációt adhat a változásra, változtatásra. Semmi nem fog megváltozni körülötted, ha mindennel elégedett vagy: önmagaddal, munkáddal, környezeteddel, képességeiddel. Minden megtett lépés, ami közelebb visz a változáshoz, általában egy akut kényszerből fakad. Mert nem mehet így tovább! Nem nézheted tétlenül tovább, hogy nem férsz bele egykori ruháidba vagy a túl kicsi melleid egy ruhádban sem mutatnak jól.

Hogy szépnek lásd magad, megbecsült légy és vonzó, természetes vágy mindaddig, amíg nem lesz beteges megszállottság belőle. Tudnod kell, hogy mi előnyös számodra és mi nem, mik az erősségeid, gyengeségeid. Milyen területen állsz biztos lábakon, hol vannak hiányosságaid, pótolnivalóid. Mielőtt a változás útjára lépnél, tudnod kell honnan hová szeretnél eljutni. Mennyi idő alatt akarod elérni a kitűzött célt és milyen eszközökkel.

Fontos szempont reálisnak maradni a cél kitűzésekor. Nem tudsz ledobni 15 kilót egy hónap alatt, hisz egészségtelen és nem is hatékony. saniNem tudsz 3 melltartó-méretet változtatni két hét alatt. A nagy átváltozásokhoz türelem, kitartás és idő kell. A változás és szépség elfogadása mentális és fizikai téren, egyaránt bekövetkezik. Tartós eredményt vagy csak átmeneti változást szeretnél?

A kis mellek problémájával nagyon sok nő küszködik. Ez pszichés zavart okoz: nem érzik vonzónak magukat, nem kívánják a szexuális együttléteket, minimálisra csökken a libidó és a pozitív életszemlélet. A BreastMax olyan termék mely abszolút természetes módon növeli a keblek méretét. “Mellékhatásként” növeli a libidót, az érzékenységet, az életkedvet és az együttlét utáni természetes vágyat.

A BreastMax jótékony hatást fejt ki a hormonháztartásra, csökkenti a menstruáció előtti tüneteket és a menopauza kellemetlen velejáróit. Bárki megpróbálhatja a keblek méretének természetes növelését, hisz a BreastMax-nak nincsenek mellékhatásai.  A BreastMax kapszulák természetes hatóanyagoknak köszönhetően fejtenek ki régóta ismert jótékony hatást a szervezetben. Az összetevők a női szexuális egészség abszolút támogatóinak számítanak. Mivel a probléma megoldása ennyire egyszerű, hozza ki Ön is a maximumot keblei méretéből. A BreastMax segít ebben.

A modern Nő életében nincs helye frusztrációnak!