Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Aloe Vera és olívaolaj - A szépség verhetetlen párosa!

Aloe Vera és olívaolaj - A szépség verhetetlen párosa!


Dátum: 2015-04-29

szepsegapolasBőrünknek folyamatos ápolásra van szüksége. Minden nap ki vagyunk téve a káros ultraibolya sugárzásnak, a maró hatású vegyi anyagoknak, a por és a légszennyező anyagoknak, baktériumoknak, gombáknak és egyéb veszélyeknek. Mindezek felgyorsítják az amúgy is gyors öregedési folyamatot, így az arc, a nyak, a dekoltázs és a kéz bőre, az öregedés látható jeleit mutatja. Idővel, mint látjuk, foltok és ráncok jelennek meg az arcon, a kézen, bőrünk száraz, repedezett és fájdalmas, a pórusok kitágulnak, bőrünk bővelkedik a zsírban, és nem tudjuk, mit kell tenni ahhoz, hogy megállítsuk ezt a bőrünk minden négyzetcentiméterét érintő problémalavinát.

Az emberek szerte a földön, évezredek óta ismerik és használják a természet két csodatevőjét a bőr kezelésére és ápolására: olívaolaj és az aloe vera növény leve. A királynőktől a kurtizánokon át egészen a köznépig mindenki használta és használja a kézenfekvő és csodás hatásokkal bíró gyógynövényeket.

Miért? Mert ennek párosnak gyulladáscsökkentő hatása van, tele van tápanyagokkal, fertőtlenít és tonizál. Egyszerűen a legjobbnak számítanak.

szepsegapolasAz olívaolaj nagyon finom az ételekben, ugyanakkor a bőrön alkalmazva gyors hatású nyugtató. A leégett vagy dermatitisz által kikezdett bőrön szinte azonnal hat. Három féle antioxidánst tartalmaz: E-vitamin, fitoszterolok és polifenolok.  Az olívaolajban található antioxidánsok, különösen az E-vitamin, jelentős szerepet játszik a bőr öregedési folyamatának visszafordításában, helyreállítja a feszességét és simaságát és közismerten biztosítja az UV sugárzás elleni védelmet. Az olívaolaj gyorsan behatol a bőrbe, ott fejt ki egy erős tisztító hatást. Egy gyengéd, de hatékony hámlasztó, a bőr friss és ragyogó lesz tőle. Használják a haj és körmök ápolására alkalmazott kozmetikumokban, sminklemosóban, arc maszkokban és férfiaknak szánt borotválkozó krémekben egyaránt. 

Az aloe vera a kozmetikai termékek intenzív alapanyagának számít, mivel erős hatású gyulladáscsökkentőként lép fel a problémás bőrterületeken. Gyakorlatilag bárki használhatja bármilyen típusú bőrön, mivel számos jótékony hatása van. Az aloe gél, olaj vagy a teljes növény felhasználható kozmetikai termékekben: krémekben, szappanokban, tisztító gélekben, arc maszkokban és más termékekben fejt ki csodálatos hatást.

Az aloe vera gyógyítja a pattanásokat, bőrgyulladást, pikkelysömört, égési sérüléseket, duzzanatokat, vágásokat vagy bőrirritációt. Leállítja az öregedés folyamatát, csökkenti a ráncokat és a finom öregedési vonalakat, hidratálja és fenntartja a bőr hidratáltságát, különösen a nyári időszakban.

szepsegapolasAz OlivAloe termékcsalád ötvözi a két összetevő, az olívaolaj és aloe csodálatos tulajdonságait, és mindenki számára elérhetővé teszi a különböző kozmetikai termékekben, melyek minden igényt kielégítenek. A termékcsalád a bőr ápolásához szükséges összes kozmetikumot tartalmazza: a hámlasztástól a tisztító, hidratáló és tápláló maszkokig és szappanokig. Minden termék alapját az organikus olívaolaj, aloe vera, agyag, kamilla és más természetes kombinációk képezik. Mint már említettem, az aloe vera és az olívaolaj minden bőrtípusra alkalmazható: a zsíros, kombinált bőrtől, a száraz, repedezett bőrön át a fiatal vagy érett bőrig. Családja bármelyik tagjának igényeire megtalálja a megfelelő terméket az OlivAloe termékcsaládban.

A kéz és lábkrémek, testápoló vajak és olajok minden típusú bőrre alkalmazható hatóanyag kombinációt tartalmaznak, finom, diszkrét illatú levendula, rozmaring vagy kámfor illatanyagokkal, hogy ne csak a testét, az érzékeit is kényeztesse. Fedezze fel az Ön számára leginkább megfelelő OlivAloe terméket és hozza ki a legtöbbet a természet erejéből, a gyógyulás érdekében!