Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Telhetetlen a barátnőm! Mit tegyek?

Telhetetlen a barátnőm! Mit tegyek?


Dátum: 2015-04-29

szexVégre találkoztál álmaid nőjével, aki nemcsak oltárira kívánatos, de domináns, energikus és totál kreatív az ágyban. A baj csak az, hogy nem igazán tudsz lépést tartani vele. Mindig valami másat, újat szeretne, egyszerűen azt érzed, hogy minden erődet elveszi. Teljesen az ujjai köré csavart, állandóan sakkban tart és egyszerűen megőrjít. Őrületes együttléteitek voltak, de mostanra úgy érzed, kicsúszik az ujjaid közül. Szeretnéd továbbra is maximálisan kényeztetni az ágyban, de érzed, hogy cserben hagy az erőd. Mit teszel?

Próbáld meg elmagyarázni

Szükséged van pihenésre, míg ismét kész leszel egy újabb bevetésre. Ezt vele is közölnöd kell, még ha kissé kényelmetlen is a dolog. Nagy valószínűséggel ő is szeret megpihenni, mielőtt újult erővel neki fogtok valami újabb huncutságnak. Rá kell jönnöd azonban, hogy a rendkívül jó szex az egyedüli dolog, ami közös bennetek, ergo ha az nem kezd működni, lőttek a kapcsolatnak is. Ha tartani akarod a ritmusát, új trükkökhöz kell folyamodnod, hogy kielégítsd vágyait. Aludj egy órával többet reggelente, szedj vitamint, pótold az ásványi anyag készletedet, használj ilyen esetekben alkalmazott, állóképességet erősítő természetes táplálék-kiegészítőket.

Egy lépéssel mindig előtte

szexHiába áll elő mindig újabb és újabb meglepetésekkel, ez nem jelenti azt, hogy ő tényleg mindent tud. Figyeld meg a szokásait, cselekvéseit és igazodj hozzájuk amennyiben tudsz és akarsz. Ha megszokta már, hogy mindig ő érzi magát nyeregben, ő a domináns fél, élvezni fogja, ha egy teljesen új helyzetbe hozod. Legyen ez teljesen váratlan szituáció, amiben kicsit sérülékenynek, védtelennek érzi magát. Válassz olyan testhelyzeteket, melyek téged hoznak előnybe vele szemben: legyél te a domináns fél, de úgy, hogy alaposan kielégíted a kis telhetetlent! Még mindig többet akar? Kísérd el egy sexshopba és szólj neki, hogy kedvére választhat játszópajtást, ami téged helyettesít, míg megpihensz. Ne úgy tekints a szexuális segédeszközökre, mint lehetséges riválisokra, hanem éppen ellenkezőleg: a modern szexuális játékszerek segítségedre lesznek abban, hogy egy ideig ily módon tedd változatosabbá az együttléteket, maximálisan kielégítve őt. 

Ha maraton, hát legyen maraton!

Szervezz pár napos kirándulást a hegyekbe, távol a város zajától. Zárjátok magatokra a hotelszoba ajtaját és ki ne gyertek addig, míg mindketten nem lesztek teljesen kielégülve, vagy kimerülve. Terved sikerre vitelében, bízd magad a Sex Power-re. Ez teljesen más, mint a Viagra, ebben megbízhatsz. Ez nem az a termék, amit olyan idős férfiaknak szántak, akik már nem tudnak teljes merevedést produkálni. A Sex Power természetes, növényi eredetű aktív hatóanyagokat tartalmaz, melyek direkt hatást a férfi nemi szervek vérellátására fejtenek ki. Mik ezek a hatások?

szex- Masszív, kemény, 3-4 napig tartó erős erekciók.

- Megsokszorozott energia az ágyban, kitartó állóképesség, kevesebb szünet.

- Libidó a maximumon, ami felveszi a versenyt az övével, és le is hagyja.

- Az ejakuláció fölötti teljes kontrol: a szeretkezés legyen olyan ahogy te szeretnéd és tartson addig amíg ő akarja.

- Képesség úgy kielégíteni a kis telhetetlent, hogy az orgazmusa alapjaiban rengesse meg, ahogy eddig soha.

- A hímtag maximálisra nő, hisz az ágyéki vérbőség garantálja, hogy a pénisz keménysége, acélossága hossza és vastagsága végig megmarad. Ezt ő is jobban kívánja majd.

Sex Power – Hogy tettre kész legyél bármikor, bárhol, bárkivel!