Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Győzze le mozgással a tavaszi fáradtságot!

Győzze le mozgással a tavaszi fáradtságot!


Dátum: 2015-04-29

durereLassan-lassan fel kell ébredjünk a téli álomból, kilépünk a hibernálásból és újra mozgásba lendülünk, hisz itt a tavasz. Ilyenkor alap, hogy megpróbáljuk fizikailag is abba a formába hozni magunkat, mint amilyen a hibernálás kezdetekor volt. Egy kis akaraterővel attól a felszaladt pár kilótól is könnyen megszabadulhatunk, amelyik a nagy kényelmi, ünnepekkel és iszem-iszommal teli időszakban felszaladt a testünkre. A mozgás a legjobb arra, hogy jókedvűek, életvidámak, egészségesek legyünk ismét. Az egész család felpezsdül, mozgékonyabb lesz, ettől még jobban, pihentetőbben is alszik.

Hogyan győződhetünk meg arról, hogy ha egy hosszabb pihenő periódus után melyben a heverőé volt a főszerep, a mozgás, a természetbe tett egy sűrűbb kirándulások nem lesznek kárunkra? Mi az izomláz legjobb ellenszere? Mit tegyünk, ha ízületeink ropognak és fájnak, a hátunk éppen szaladás közben áll be?

Azoknak, akik helyesen és hatékonyan akarnak mozogni, egy első nagyon fontos dolgot kell szem előtt tartaniuk: bemelegítés. Meg se próbáljon bemelegítés nélkül neki fogni szaladni, tornázni, teniszezni vágy más sportot űzni. Nagyobb mozgásformák megkezdése előtt minimum 5 perc bemelegítés kötelező. Ha nem értjük meg az izomzat átmozgatásának és bemelegítésének lényegét, csak kárt teszünk magunkban, ráadásul a tornánk sem lesz eredményes. Az izomgörcs a leggyakoribb jele annak, hogy meggondolatlanul fogtunk hozzá, ha egyáltalán eljutunk odáig, sérülés nélkül. Ha tenne valamit egészsége érdekében, kezdje mindig bemelegítéssel!durere

Még ha szétfeszíti is a lelkesedés, hogy minél többet, minél gyorsabban teljesítsen a pályán, teremben, mindig vegye figyelembe, hogy szervezete nem áll készen egy ilyen hirtelen, megerőltető változásra. Ilyenkor tavasszal, az immunrendszer is gyengébb valamivel, könnyebben kapunk el vírusos megbetegedéseket, a változó, hideg idő könnyen okoz megfázást, grippét. Egy vitaminokat, ásványi anyagokat, kalcium, magnézium, cink keveréket tartalmazó multivitamin készítmény segít megerősíteni szervezetünket, hogy elkerüljük a minden napos edzésből származó esetleges sérüléseket. Ha aktívan sportolni szeretne, a hidratálás szintén elengedhetetlen, nem beszélve a proteinekben gazdag, kiegyensúlyozott étrendről.

Az egészséges mozgás, a család minden tagja számára javallott. Ez alól azok a felnőtt, vagy idősebb családtagok sem tesznek kivételt, akik esetleges csont, vagy izomrendszeri bántalmakban szenvednek, reumások, vagy gyulladás van a szervezetükben. A lényeg, a saját képességekhez, ritmushoz való megfelelő alkalmazkodás. Ebben az esetben az egészségmegőrző testmozgás is örömet okoz.

Ahhoz, hogy minden családtag elégedett, ugyanakkor biztosított legyen az esetleges sérülések ellen, ajánlott beszerezni a 100%-ban természetes AntiDur készítmény család fájdalomcsillapítóit, gyulladáscsökkentőit. Az AntiDur 3 különböző készítményt tartalmaz, melyek különböző célpontokkal, de közös hatásokkal rendelkeznek: a csont és izomrendszer szintjén fellépő fájdalmak, neuralgiák megszüntetése.

durere- AntiDur izom és ideg, roll-on típusú kiszerelésben kapható folyékony gyulladás csökkentő. Bőrre kenve egy folyékony, vízálló réteget képez, mely órákon át fejti ki hatását, csökkenti az izomláz kellemetlen tüneteit. A természetes hatóanyagok bőrön keresztül jutnak a szervezetbe.

- AntiDur ízületek és reuma. Az elv hasonló az előző termékéhez: bőrre kenve, csökkenti a reumatikus fájdalmakat. A bőrre kent aktív hatóanyagok szinte azonnal hatnak, így a termék elengedhetetlen az idős, reumatizmusban szenvedő betegeknek.

- AntiDur hátgerinc és lumbágó azoknak ajánlott, akik a hát és derék izomzat fájdalmát kénytelenek elviselni, vagy gerincproblémákkal küszködnek. A termék a bőrön keresztül, a célzott területeken fejti ki hatását.

Ha szenvedünk is bizonyos betegségekben, elváltozásokban, ez nem kell megakadályozzon bennünket, hogy mozogjunk, képességeinknek megfelelően sportoljunk. A mozgásszegény életmód depresszióhoz, céltalansághoz vezet, ne hagyjuk, hogy a fogyatékosság érzése elhatalmasodjon fölöttünk. Az AntiDur-nak köszönhetően, ez a tavasz sokkal másabb lehet, mint a többi! A mozgás elengedhetetlen, az AntiDur segít Önnek abban, hogy ismét élete része legyen!