Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Korai magömlés - Miért nincs hosszabbítás a meccs alatt?

Korai magömlés - Miért nincs hosszabbítás a meccs alatt?


Dátum: 2015-04-29

szexNagyon sok férfinak, a szexuális együttlét olyan lett, mint egy időmérő mérkőzés. A korai magömlés miatt, az egész a fény sebességével zajlik, mindig ugyanazt a sémát követve, hogy a partner szinte semmit nem észlel az egészből. Minden ilyen helyzetben lévő férfi azt reméli, hogy partnere előtt nem bukik le, így a probléma nem is létezik. A korai magömlés akkor is korai magömlés marad, ha nem beszélünk róla, vagy azt reméljük, hogy bennünket nem is érint. Előbb vagy utóbb szembe kell nézzünk a nagy félelemmel és végleges megoldást kell találnunk a problémára.

A szex a türelemről szól. Hiába akarunk gyorsan, jó munkát végezni épp amiatt, hogy a partnerünk ne fogjon gyanút, a szex nem versenyszám, melyben mindig elsőnek kell célba érni. A szex legyen ráérős, nyugodt, türelmes és mindig ismételhető. Ha kellőképpen nyitottak vagyunk arra, hogy újra tervezzük szexuális életünket, olyan változásokat érhetünk el, melyek teljesen új értelmezést adnak a szexuális együttléteinknek. Ezáltal egy egészséges, stabil kapcsolat nyújtotta örömök is felfedezhetőek.

Értelmezzük újra az előjátékot

szexAz előjáték felfedezést jelent. Az előjáték nem bevezető rutint jelent. Nem fentről lefele, vagy lentről felfele zajlik minden alkalommal, hisz ilyenkor az érzékeink kellene vezessenek. Azokat a területeket fedezzük fel, amiket kívánatosnak, izgatónak találunk. Hagyatkozzunk az érzékekre, azok nem csalnak. Nehéz az előjátékot türelmesen véghezvinni azoknak, akik korai magömlésben szenvednek, hisz nekik a fokozódó izgalom, könnyen orgazmushoz vezethet. Éppen ezért, ilyen esetekben, az előjátékot önkontroll gyakorlására használhatjuk. Az előjáték során nagy adag dopamin szabadul fel az agyban, mely segít leküzdeni a szorongást, növeli az erogén zónák érzékenységét, az orgazmust megelőző kellemes euforikus állapot lesz úrrá rajtunk. Minél hosszabb és alaposabb az aktust megelőző előjáték, annál mélyebb és kielégítőbb lesz az orgazmus mindkét fél számára. 

Különböző helyek, változó mozdulatok.

Szakítson a megszokásokkal! Még azokat is rúgja fel, melyek a legkényelmesebbeknek számítanak! A korai magömlésben a pszichikai tényezőnek is rendkívül fontos szerep jut. Ha az otthoni hálószoba mindig előhozza a régi kellemetlen emlékeket, régi frusztrációkat, veszekedéseket, túl korán véget ért együttléteket és újabb sikertelen próbálkozásokat, hagyja a régi helyszínt és keressenek másat. A változás több lehet, mint hatásos, hisz segít elfelejteni a hiányosságokat is. Szex az autó hátsó ülésén? Miért ne! Újra fiatalnak, tettre késznek és bolondosan izgatottnak fogja érezni magát, kész egy veszélyes, de annál izgalmasabb kalandra. Próbáljanak ki bármilyen új helyszínt, ami izgatja a fantáziájukat és felgyorsítja a vérkeringésüket. Könnyen lehet, hogy hatalmas szeretkezés lesz belőle, mely a pszichéjére telepedett rossz emlékektől is segít megszabadulni.

A titkos aduász!

szexBármennyire igyekszik leküzdeni a korai magömlést, könnyen lehet, hogy nem boldogul egyedül. Előfordulhat, hogy csak az önkontroll önmagában nem elég. Tudjuk jól, hogy milyen nehéz, bonyolult és frusztráló tud lenni mikor az ember érzi, hogy nem bírja tovább tartani! A partner könnyen elveszítheti a türelmét, érdeklődését. Ilyenkor a sikertelenség pánikrohamokat, stresszt hozhat magával, ami csak tovább fokozza az érzést, hogy nem elég férfi! Éppen ezért nem árt, ha mindig van kéznél néhány olyan termék, mely segít a párkapcsolati bukkanókban. A Prematrolt arra fejlesztették ki, hogy végleg megszabadítsa a korai magömlés problémájától és az okozott kellemetlenségektől. A kapszulák összetételében olyan ritka alapanyagokat találunk, mint a ginzeng, vitaminok, aminosavak, méhpempő. Az összetevők hatékonysága már gyakorlatban bizonyított. Mindez mellett, a mellékhatások szinte nem is léteznek. A Prematrol naponta több tízezer férfinak segít, hogy visszaszerezze önbizalmát, higgyen férfiasságában, minden együttlét során maximálisan kielégítse partnerét. Miért ne próbálná ki Ön is?