Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Napi egy orgazmus távol tartja az orvost

Napi egy orgazmus távol tartja az orvost


Dátum: 2015-04-29

szexAmerikai és ausztráliai neves egyetemeken elvégzett kutatások azt mutatják, hogy testi és lelki egészségünk megőrzése érdekében, érdemes lenne naponta átélni egy orgazmust. Kimutatták, hogy a napi egy orgazmus jótékonyan segíti szervezetünket, fiatalosan tartja a testünket, frissen az elmét. Egészen konkrétan, íme a számos hatás közül néhány (a felsorolás szabadon bővíthető kedv, tapasztalat szerint):

- A reggeli szex konkrétan talpra állít. A napod szebb, nyugisabb lesz tőle, minden fölösleges stressztől mentes. Szeretnél jókedvet, életerőt? Kezdd a napot kiadós reggelivel és kielégítő orgazmussal. Frissíti a vérkeringést, karban tartja a szívet. Nem szeretsz kora reggel edzeni menni, de szeretnél valami mozgást, ami lendületbe hoz, teljesen felébreszt? Annál jobb! Megvan a tökéletes megoldás, hisz ötvözve a kellemeset a hasznossal, kezdj minden napot orgazmussal!

- A reggeli orgazmus erősíti az immunrendszert, olyan betegségektől véd meg, melyek megrövidíthetik az élettartamod. Ausztráliai kutatok rájöttek, hogy a napi orgazmus 30%-al csökkenti a klinikai halál bekövetkeztének kockázatát. Ha még mindig nem győztünk meg az orgazmus jótékony hatásairól, olvass tovább!

szex- A kreativitás, egyenesen nő, az összegyűrt lepedők arányával. Gondoltad volna? Azok az emberek, akik rendszeresen élnek nemi életet, nem csak heti vagy havi egy alkalommal, sokkal kreatívabbak, elméjük frissebb, érdekesebbek, mint azok, akik hanyagolják a szexuális együttléteket. Úgy érzed, munkahelyén lehetnél kreatívabb, ötletesebb? Megadtuk a megoldást, most már tudod, hogy tegyél szert rá. 

- Orvosi szempontból az orgazmus, mind a nők, mind a férfiak szempontjából rendkívül jó tulajdonságokkal bír: a rendszeres orgazmus egészséges szinten tartja mind az ösztrogén, mind a tesztoszteron szintet. A hormonháztartás felborulása ugyanis csontritkuláshoz, keringési panaszokhoz vezethet. Az orgazmus blokkolja a fájdalmat: ha az aszpirin után nyúlnál, előtte győződj meg róla, hogy nem tehetsz-e valami sokkal kellemesebbet, hasznosabbat egészséged érdekében. Nőknél a hüvely izgatása csökkenti a menstruációs görcsöket, derékfájást, ízületi fájdalmakat, és a migrént. A folyamatos, legalább napi egy magömlés, lényegesen csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát.  

- A rendszeres szex nőknél növeli a hüvely rugalmasságát, a nedvesedést, a folytonos gyönyört és a libidót.

szexBár szeretnénk gyakrabban szexelni, ehhez néha belső impulzusra, késztetésre, néha külső segítségre is szükségünk van. Mondjuk afrodiziákumra, hogy partnerünk is, magunk is jól érezzük magunkat szex közben és mindkét fél számára kielégítő legyen az együttlét. A Sex Power egy olyan táplálék-kiegészítő, mely fokozza a nemi vágyat és örömöket. A termék természetes alapanyagokból készül. Azok a férfiak, akik felismerték a rendszeres együttlétek, orgazmusok jótékony hatását, de vannak ingadozó libidó, gyenge potencia, korai magömlés vagy állóképességgel összeköthető problémáik, bátran használhatják a Sex Power kapszulákat. A Sex Power hatása a hatóanyagok felszívódása után szinte azonnal jelentkezik. Az orgazmusok száma megsokszorozódik, nő az érzékenység, izgalom. A szervezet kap egy energia löketet, nő az állóképesség és a kitartás. Ha hosszú, teljes életet szeretnél, ne hagyd ki az alkalmat, élj át naponta legalább egy orgazmust. A Sex Power-re mindig számíthatsz!