Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Elvesztett vágy! Érvénytelennek nyilvánítom! Segítség!

Elvesztett vágy! Érvénytelennek nyilvánítom! Segítség!


Dátum: 2015-04-29

parkapcsolatAz erotika és a szenvedélyes szex csak a fiataloknak, és a gondtalan tinédzsereknek való. A felnőttek komoly emberek, akiknek nincs se idejük, se kedvük, sem igényük túlzásokba vinni a szexuális együttléteket. Mikor jutunk oda, hogy így kezdünk gondolkodni? A stabil hosszú távú kapcsolatok, mint például a házasság, magukkal hozzák a szexuális együttlétek gyakoriságának és minőségének romlását.

Bár szabadok vagyunk azt csinálni ott, ahányszor és úgy ahogy akarjuk, a statisztikák azt mutatják, hogy a házasságban élő férfiak és nők kevesebbszer élnek házaséletet, mint az ötvenes években, amikor valóban visszaesőben volt a házassági együttlétek száma.

Miért? Sokak fejében az a tévhit él, hogy amikor az ember stabil kapcsolatba lép a vágy eltűnik, és helyet ad egy nyugodt, relaxált, felnőtt, nagyon kiszámítható kapcsolatnak. A házaséletet ez jellemzi. Az erotikus vágy pedig kiszámíthatatlan, veszélyes és pusztító, amitől nem viselkedünk felnőtt módjára! Ki szeretne ilyesmit egy stabil párkapcsolatban?

Miért adjuk fel ilyen könnyen?

Miért mondanak le a stabil párkapcsolatban töltött idő után a nők az érzékiségről, a csábításról, pajkosságról, erotikáról? Miért címkézik fel önkezüleg magukat “komoly nő, csökkent libidóval” jelzővel? Miért elégednek meg a férfiak a mindig ugyanolyan rossz, unalmas, egyre frusztrálóbb és egyre kifulladtabb szexuális együttlétekkel? Feltehetőleg azért, mert mindketten arra a következtetésre jutottak, hogy ennek ilyennek kell lennie, másképp nem is lehet.szex

A szexuális és párkapcsolatokat vizsgáló terapeuták arra a következtetésre jutottak, hogy a helyzet katasztrofális, és elkeseredetten húzták meg a vészharangot: a stabil párkapcsolat létrejötte után, jelentősen csökken a szexuális vágy. Miért? Mert a szexuális kapcsolatok állapota, tükrözi az érzelmi kapcsolatok állapotát és nem fordítva.  A nyugodt, kiszámítható kapcsolat nem a jó, hanem a teljes érdektelenségbe fulladt kapcsolatok fokmérője. Teljesen igaz, hogy szükségünk van csendes, stabil és nyugodt periódusokra, de ezeket remekül kombinálhatjuk egymás újra felfedezésének, a bennünk lakozó tűz és vágy újraélesztésének, a kalandvágy előhívásának időszakaival. Ettől érezzük ismét azt, hogy kipattan bennünk a vágy szikrája, ismét élünk. Mitől érezzük leginkább azt, hogy élünk? Sorozatos, velőt rázó orgazmusoktól, melyek átjárják testünket, előcsalogatva a vágy hangos, sikolyokkal teli hangjait. 

Akkor is, ha azt gondoljuk, hogy mindent tudunk a velünk élő nőről, minden porcikáját jól ismerjük, nem árt, ha tudjuk, mindez csak illúzió. Az agyunk ugyanis leegyszerűsít dolgokat, hogy paraméterek sokaságában kifejezve rendszerezni tudjon.

szex- A kedvesem szégyenlős.

- A feleségem nem beszél sokat.

- A barátnőm jó kislány.

- A feleségem sosem kedvelte igazán a szexet.

- A partnerem egy teljesen higgadt ember, nincsenek holmi észbontó fellángolásai.

Hajlamosak vagyunk abszolút konklúziókat levonni, egyes eseményekkel, helyzetekkel, emberekkel kapcsolatos véleményeket életünk végéig fenntartani. Mi lenne, ha felfedeznéd, hogy a barátnőd, feleséged, partnered sosem volt közömbös a vad erotikus játékok, buja szexuális együttlétek iránt? Mindössze az történt, hogy standardok közé szorítottad, nem hagyva teret csak arra, hogy alkalmazkodjon. Ahhoz, hogy felfedezd a melletted élő ember valódi személyiségét, próbáld ki az Elixirt. Ezek a vágyfokozó cseppek előcsalogatják a barátnődben, feleségedben lakozó vággyal teli vadmacskát.  Az íz, szag és mellékhatásoktól mentes Elixir cseppek, szinte instant fokozzák fel a szexuális vágyat, növelik a libidót, és a mély, többszörös orgazmus átélésének képességét. Vágy nélküli igazi kapcsolat nem létezik! Nem érzed azt, hogy élsz mindaddig, míg nem fedezed fel a kapcsolatod mély, összetartó és megtartó szexualitását!

Az Elixir az igazság széruma!