Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A szex, mint a szerelem kifejezésének eszköze

A szex, mint a szerelem kifejezésének eszköze


Dátum: 2015-04-29

libidoNőként hányszor gondoltál arra, hogy a partnered a szexben fejezi ki érzelmeit, vall szerelmet, próbál kommunikálni? Sokszor az általános meggyőződés az, hogy ami az ágyban történik, annak semmi köze az érzelmekhez. Szeretjük a partnerünket, mégis néha az az érzésünk van, hogy zavaróan túl sokat akar az ágyban, vagy túl sokszor kívánja a testi közelséget, igaz? Néha megriaszt a szexuális étvágya hisz nem igazán értjük, hogy mi hajtja a férfiakat, hogy ilyen sűrűn kívánják a szexet. Fenyegetve érezzük magunkat attól, hogy kapcsolatunk testiségre vonatkozó fejezetében, partnerünk hajthatatlan.

Nagyon sok kapcsolatban a szex, vagy pontosabban annak hiánya, számos veszekedéshez, sértődéshez, frusztrációhoz, végül szakításhoz vezet. Miért? Mert a legtöbb kapcsolatban a testiség tabu témának számít, ergo nem beszélünk róla. A kommunikáció hiánya meg végleg kinyírja a kapcsolatot.

Nem, a férfiak nem szexista, állandóan szexre éhes disznók, és a nők se frigid jégcsapok, akik folyton minden kifogással, folyton visszautasítják a szexuális közeledést. A probléma ott kezdődik, hogy minden egyén másképp látja a szexet és teljesen más nézőpontból közelíti meg a kérdést. Így könnyen megesik, hogy a vélemények nem találkoznak, sőt a szexről alkotott felfogásunk homlokegyenest szembe megy a párunkéval.libido

A nők verbálisan kommunikálnak. Ők a vokalitás hívei, az esetek 99%-ban, tökéletesen megértetik magukat csak a szavakkal. Van hangjuk és egyáltalán nem félnek hallatni. Az a nők nagy problémája, hogy nem ismerik fel időben: mondanivalójuk partnerüknél süket fülekre talál. Mert a férfiak másképp kommunikálnak, ők nagyon hiányos szókészlettel rendelkeznek a nőkkel szemben. Ha érzelmeket kell kifejezésre juttatni hangjuk elcsuklik és inkább hallgatnak ha frusztrációikat, legbelsőbb érzéseiket kell kommunikálni. Így a nők torenciális szóáradatával szemben, a férfiak megnémulnak. A férfiak non-verbálisan kommunikálnak könnyebben, ezt viszont a nők értik meg nehezebben. Ez csak akkor változik meg, ha a nők is megértik a két kommunikációs csatorna közötti érzékeny különbséget.

Nőként arra a frekvenciára kell hangolódnod, amin a férfi, akit szeretsz, kommunikál. Meg kell tanulnod szeretni a saját tested még akkor is, ha néha teljesen idegennek érzed a lépést, feszélyez a szituáció és azt érzed neked ez a fajta kommunikáció nem megy. Ismét fel kell fedezned egykori játékos, érzéki éned, hagyd a szexi vadmacskát felébredni. Mikor váltál ennyire rigiddé, merevvé, komollyá és felelősség teljessé, hogy hallani se akarsz arról, hogy pároddal vadul vagy bolondosan, szelíden vagy durvábban átszeretkezzétek az éjszakát? Mikor néztél utoljára mélyen a szemébe, mielőtt szó nélkül visszautasítottál egy erkölcstelen ajánlatot részéről? Nézz a szemébe és fedezd fel benne a lángot, az intimitás lángját. Nem azért lángol a tekintete, mert egy telhetetlen szexista vadállat, hanem azért, mert így akarja kifejezésre juttatni a maga félszeg módján, hogy szeret, megbecsül, minden porcikád megvadítja és egyszerűen csak téged akar?

libidoValóban előfordulhat, hogy azt érzed, elhagy az erőd, nem bírod tovább. Szemernyi szenvedélyt nem érzel, a gátlásaid minden fölött átveszik az uralmat, de mégis adnod kell magadból, mert neki szüksége van rád, és ezt a szexben tudja leginkább a tudtodra adni. Ilyen esetekben segítségedre lehet a természetes Clitorin nevű készítmény. Tökéletes a női vágy előcsalogatására. A Clitorin segít abban, hogy ismét élvezni tudd a szexet, érzékennyé teszi és felerősíti az erogén zónákat, intenzívebben élheted át az orgazmust. Tapasztald meg ismét milyen édes fáradtsággal tölt el egy kimerítő napot vad szeretkezéssel zárni. Juttasd kifejezésre partnered iránt érzett erős érzelmeidet kezeiddel, száddal, gátlásoktól felszabadított egész testeddel. Légy ismét szabad Nő, gátlásoktól, tabuktól mentes! A Clitorin segít megtalálni a megfelelő gombot, és ráhangolódni a szeretett férfi frekvenciájára!

Légy újra szabad, bolondos, légy igazi Nő!