Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Górcső alatt a méret!

Górcső alatt a méret!


Dátum: 2015-04-29

penisznovelesPszichológusok mindig arra biztatnak, hogy próbáljuk mindig jól érezni magunkat a bőrünkben, hisz így kerülhetjük el az elégedetlenségekkel járó frusztrációkat, félelmeket. Próbáljunk meg mindig boldogok lenni. Nos, lehet, hogy igazuk van, de ez akkor sem egy általános, mindenkire érvényes igazság. Az teljesen helyes felfogás, ha nem adunk minden ember szavára és nem veszünk tudomást arról, hogy mit mondanak az emberek rólunk. Ennek ellenére, apró hibáinkat hajlamosak vagyunk felnagyítani, így ezek befészkelik magukat az elménkbe és ott zajonganak álladóan. 

Vegyük példának okáért a pénisz méretét: hosszúság, vastagság. Egyre több férfi szenved állandó szorongásban éppen a péniszének a mérete miatt. Normális, átlagos, kicsi, amivel a természet megáldotta? A lényeg, hogy ha a férfi nem elégedett a méretével, nem érzi jól magát: kényelmetlennek gondolja beszélni róla, levetkőzni más előtt. Rossz irányba befolyásolja szexuális, érzelmi életét, depressziót okozhat, nem találja helyét a társadalomban. Milyen lehet állandóan alsóbbrendűnek érezni magad? Milyen érzés lehet, mikor nem érzed magad elég férfiasnak ahhoz, hogy ismerkedni próbálj egy izgalmasan szép nővel? Lehet, hogy szeretnél mindent megadni neki, de tudod, hogy nem lesz elég. Nagyon kellemetlen lehet az érzés.

penisznagyobbitasIgen, a statisztikai adatok megnyugtatóak, minden rendben van a férfiakkal: a többség nem “nagy”. Sőt a többségnek igenis minden oka megvan arra, hogy elégedett legyen, hisz normális a mérete. Mégis, ha a kisördög ott motoszkál legbelül, gondolkodás nélkül lépni kell. Nem kell megvárni, míg a méret téma teljesen hatalmába kerít és állandóan előjön a szorongás emiatt. Ha kicsinek érzed magad, változtass!

Egy méretesebb pénisz, nagyobb vizuális élményt nyújt (és nemcsak). A kinézete igen sokat számít, hisz testünk fontos részéről van szó. A pénisz mérete akkor is látszik, ha éppen nem vagyunk meztelenek. Tengerparton, uszodában, fitneszteremben, utcán, mindenütt nők vesznek körül. Ők pedig minden apró részletre kiterjedő figyelemmel követnek bennünket. Szembe jön az utcán egy nő. Megnézed, mert tetszik. Ő is észre vesz és végig is mér. Büszkeséggel tölt el, hogy elkaptad a pillantását az ágyékodon? Sokszor már ilyenkor eldől a dolog: felmért a szemével, nem elégedett az eredménnyel. Innentől kezdve esélyed sincs ágyba kerülni vele, megmutatni a kicsi, de játékos, kreatív “oldalad”.

penisznagyobbitasA pénisz mérete mindent elárul a férfiasságról, megbízhatóságról, gyönyörről, potenciáról. A vizslató női szemeket nehéz becsapni: zoknival vagy egyébbel kitömni az ágyékot ott ahol egy vastag, méretes pénisznek lenne a helye, nem érdemes. Minden megoldható, másként. Nem is bonyolult. A ProSolution Pills tabletta, most felkínálja a pénisz változtatásának természetes módját. Ha gyors, tartós változást akarsz, végezd rendszeresen a ProSoluton Pills mellé adott gyakorlatokat. Szabadulj meg örökre a maró gondolatoktól, változtass természetes hatóanyagokkal péniszed méretén.  A kezelést pár hónapon keresztül szigorúan be kell tartani ahhoz, hogy lényeges hosszanti és vastagságbeli változást érjünk el. A mellékelt gyakorlatok elvégzése megerősíti a folyamatot, láthatóbbá teszi a változást. Légy büszke az elért változásokra, az új méretedre, hisz a legfontosabb az, amit te gondolsz magadról! A PoSolution Pills segít igazi férfivá válni. Legyél te az a férfi, aki emelt fővel állja az utcán szembe jövő nők vizslató tekintetét. Meglátod, sokkal jobban érzed magad majd a bőrödben, ha ez az aprócska probléma is elhárul!