Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ételem a gyógyszerem!

Ételem a gyógyszerem!


Dátum: 2015-04-29

aranyerHippokratész a bölcs, évezredekkel ezelőtt felismerte az egészség lényegét, bölcseletei között van egy, ami különösen el kellene gondolkodtasson bennünket, a modern kor emberét. Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered - mondta Hippokratész. Úgy is fogalmazhatunk, hogy azok vagyunk, amit megeszünk, hisz a mindennapi táplálék mellyel sejtjeinket, testünket tápláljuk, befolyásolja fizikai, pszichikai állapotunkat egyaránt. Talán nem is vagyunk teljes tudatában annak, hogy milyen nagymértékben befolyásolhatjuk a jó és rossz folyamatokat melyek szervezetünkben zajlanak.

Kinek van ideje arra, hogy megfigyelje milyen reakciókat vált ki a magunkhoz vett táplálék? A lényeg, hogy csillapítsuk éhségünket úgy, hogy közben ne hízzunk el. Milyen mértékben számít az étkezés helyszíne, tempója, mit mivel fogyasztunk el, és abból mi hasznunk származik? Sietünk, stresszesek vagyunk, nincs időnk megállni, megnyugodni. Aktív életmódot folytató, elfoglalt emberek vagyunk: aranyera táplálék a prioritási listánk utolsó helyén van. Igen, az utóbbi időben valóban jelentkezik a puffadás, székrekedés, keveset és rosszul alszunk, fáradtnak is érezzük magunkat, de nem tudunk leállni.

Legtöbbünk úgy gondol a fő étkezésre, mint egy luxuscikkre. Meg sem érdemeljük az ebédet, csak időpocsékolás hisz ez alatt az idő alatt annyi hasznos és halaszthatatlan dolgot végezhetnénk el. A reggel egy erős feketével kezdődik, az ebéd nem létezik, a vacsora meg egyenesen a zacskóból kerül elfogyasztásra, a tv-t bámulva. Mindezek mellett mégis maximális munkahelyi teljesítményre vágyunk, egészségre, kirobbanó energiákra, jó pszichére, óramű pontossággal járó könnyű emésztésre. Jó, nyugalmas életet szeretnénk, a sok elfogyasztott, egészségtelen étel dacára! Egy ideig elhitetjük magunkkal, hogy a szervezetünk kitart, követi az őrült tempónkat, de megijedünk, ha kézhez kapjuk a biológiai vizsgálataink eredményeit. A laborvizsgálatok sosem hazudnak. Kiderül, hogy az ételünk nem a gyógyszerünk, hanem a méreg, amit minden nap magunkhoz veszünk. Épp az ellenkezője annak, amit Hippokratész évezredekkel ezelőtt feljegyzett. aranyerA koleszterin szintünk az egekben van, húgyhólyagunk zörög a kövektől, az elzsírosodott máj jogait követeli, cukorszintünk nagyon cukorbeteg gyanús és az állandó székrekedéstől aranyér gyötör. Mit teszünk ilyenkor, hogy lehet ezt ép bőrrel megúszni?

Az igazat megvallva, mikor nincs már más választásunk, a legrégebbi és legégetőbb problémákra is megkapjuk a helyes választ. Elképzelhető, hogy a “vagy a bálba, vagy a kórházba” mondás is egy hasonló helyzetben lévő embertől származik. Mikor már nincs más választásunk, lehiggadunk, másik perspektívából kezdjük szemlélni a világot. Megnézzük, mi kerül a tányérunkra, kiszámoljuk a grammokat, kalóriákat, tápértéket, vitamint, ásványi anyagokat, rostokat. Mindezt még mielőtt rávetnénk magunkat egy hatalmas adag hasábburgonyára, bécsi-szelettel, de saláta nélkül. Aztán meg a természettől várjuk a megoldást.

Azok a szenvedő betegek, akik időközben rájöttek, hogy nagyobb a baj, mint gondolák és természetes gyógymódot keresnek a krónikus székrekedés és aranyér problémájára, forduljanak bátran a HemoStop termékcsaládhoz. A HemoStop jó minőségű növényi rosttal siet a székrekedés és aranyér kialakulásának megelőzésére. Ha a probléma már létezik, kezelheti a HemoStop gyógyteával, mely a természet gondosan válogatott erejét egyesíti. A teának erős baktériumölő hatása van, így gyorsan és hatékonyan akadályozza meg a béltraktusban lévő kórokozók további szaporodását. Ezáltal védi a gyulladt, aranyeres területeket. A HemoStop krém propolisz és körömvirág kivonattal csökkenti a gyulladást, a viszketést és égő fájdalmat, megszünteti az aranyérre jellemző tüneteket. A HemoStop termékcsalád mindazoknak ajánlott, akik megelőzési vagy kezelési céllal alkalmaznák ezeket a 100%-ban természetes készítményeket. A HemoStop bármikor kéznél van, hisz a természet gondoskodik rólunk!