Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szex paraméterek és előítéletek nélkül

Szex paraméterek és előítéletek nélkül


Dátum: 2015-04-29

kapcsolatAz utóbbi száz évben, az orvostudomány behatóan tanulmányozta a szexuális aktus mechanizmusát annak érdekében, hogy jelentős pozitív változásokat hozzon az emberek szexuális életébe. Doktorok és terapeuták foglalkoztak olyan paraméterekkel, melyeket előtte eszünkbe sem jutott lemérni: mennyi az előjáték optimális ideje, melyik a behatolást leginkább megkönnyítő póz, az orgazmus intenzitása, a kilövellt sperma mennyisége, az ejakuláció sebessége, stb. A probléma ott kezdődik, hogy ezeket a tanulmányokat, kísérleteket, méréseket többnyire meddőségi klinikákon, steril környezetben végezték. Bár nagyon sok eredményt tudtak felmutatni, egy dologról megfeledkeztek, legalábbis nem vették figyelembe az öröm, vagy élvezet faktort. A szexuális érintkezések örömszerző aspektusát.

Gondolom te is észrevetted, egy szexuális együttlét tarthat öt percet, 50 percet, vagy öt órát. Mit gondolsz, melyik a legkielégítőbb? A rövid alkalmaknak is megvan a maga szépsége, de hiányzik az a mély szenvedély, mely a hosszú, alapos előjáték során alakul ki. Esther Perel, világhírű szexterapeuta azon a véleményen van, hogy az aktus befejezése után, rögtön elölről kezdődik az előjáték. A vágy, a szenvedély, az alapjainkban megrázó orgazmusok lépésről lépésre épülnek fel az agyban, innen indulva materializálódnak a szexuális aktus során. Az egész folyamatot a neurotranszmitterek felügyelik, irányítják és kapcsolatát megteremtik: szerotonin, dopamin, oxitocin.

szexAz idő faktor direkt a gyönyör intenzitásáért felel, melyet a szexuális aktus közben érzünk. Bár a legtöbbünk neveltetése nem tért ki az előjáték fontosságára, az intenzív gyönyörszerzésre, minőségi szexuális együttlétekre, nem árt tudatosítani, hogy a szexuális gyönyör az élet egyik leglényegesebb örömeinek egyike.

A szexuális együttlétet nem szabad a behatolástól az ejakulációig, vagy a behatolástól az orgazmusig számított időre korlátozni. Ez nem egy akadályfutás, egy feladat teljesítése, vagy egy paraméterek által jól behatárolt feladatsor, melybe kötelező besorolni. Alternatíva hiányában. Mivel túl gyakran összpontosítunk csak a gyakorlati dolgokra, elvesz az intenzív gyönyör és azon kapjuk magunkat, hogy lelohadtunk, mint egy lufi. Vagy a merevedésünk nem volt megfelelő, vagy az orgazmus késett, vagy egyéb hiányosságok játszottak közre.

Azt tanultuk, hogy frenetikusan hajhásszuk az új pózokat, játékszereket, szerepeket, de ugyanakkor saját fantáziánkat sem merjük szabadjára engedni. Idő és hely korlátok közé szorítjuk lehetőségeinket, nem tudjuk levetkőzni előítéleteinket, gátlásainkat és így a partnerünk teste által nyújtott gyönyört sem élvezzük maximálisan. Hallottál már olyan emberekről, akik bármilyen fizikai érintés, stimuláció nélkül érik el az orgazmust? Mindössze a túláradó fantáziájuk és az agyban fokozatosan felépített folyamat segíti a gyönyör elérését. Gondoltad volna, hogy ilyen is létezik?

szexAhogy már említettük, a tökéletes erekciót leginkább az előjáték során átélt gyönyör idézi elő. Vannak azonban olyan esetek, mikor külső segítséghez folyamodunk, hogy minden tökéletes legyen. A PoteMax új löketet ad a férfinak, hogy elérje az orgazmust. Hogyan? A természetes anyagokból készülő PoteMax táplálék kiegészítő 3 lépésben nyújt fontos segítséget: kőkemény erekciók, megerősített potencia, felfokozott szexuális vágy. Minden bizonnyal minden férfinak jót tenne egy legalább három hónapos PoteMax kúra, hogy megerősítse, helyreállítsa a szexuális egyensúlyt. A PoteMax egyaránt stimulálja a mentális és fizikai energiákat, erősíti az ejakuláció fölötti kontroll képességét, garantálja az erős erekciót, az aktus végéig. A PoteMax segít a mentális és fizikai kielégülés elérésében: ez minden eddiginél erősebb orgazmust felülír.

Ne késlekedj a PoteMaxot kipróbálni, hisz az érzéki szex minden ember életének alapvető része kell legyen!