Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Miért nincs a barátnőmnek orgazmusa?

Miért nincs a barátnőmnek orgazmusa?


Dátum: 2015-04-29

szexA női orgazmus mindig is egy talánynak számított és nagyon sok ember számára ez manapság sincs másképp. Mit kellene a nő érezzen? Hol kellene izgatni ahhoz, hogy orgazmusa legyen? Csak néhány kérdés, ami megfordul azok fejében, akik frusztráltak amiatt, hogy nem tudják a nőkből előcsalogatni az orgazmust kísérő mennyei hangokat. Nem beszélve a nőkről, akik még sosem tapasztalták meg ezt a maximális gyönyört. Bár Freud állította, hogy az érett, felnőtt nők hüvelyben is elérhetik az orgazmust, a mai kor elméletei, cáfolják ezt az állítást. Egyre több orvos és terapeuta jut arra a következtetésre, hogy a két típusú orgazmus, hüvelyi és csikló, kiinduló pontja a nők klitoriszában lévő idegvégződések stimulálása.

Nagyon kevés nő van abban a szerencsés helyzetben, hogy csak hüvelyi izgatás útján érje el a kielégülést. A hüvelyből hiányzik az a saját gazdag hálózatú idegrendszer, melynek izgatása fenn tudna tartani egy ilyen maximális izgalmi állapotot. A valóságban, a hüvely és csikló szétválasztása mondvacsinált, ami éppen abból a tudatlanságból ered, ami a csikló méretét övezi. A csikló egy önálló szerv, mely ugyanakkor a vaginát, húgyhólyagot és végbélnyílást körülvevő rendszer is. Még mielőtt az orgazmus besorolását próbáljuk meg tisztázni, - hüvelyi, vagy csikló- sokkal egyszerűbb lenne az általa kiváltott csodás érzéseknek örülni. Végeredményben egy orgazmus, az egy orgazmus. Mindegy mi váltotta ki. A lényeg, hogy intenzív legyen.

szexA női orgazmusnak számos összetevője van, ezek között a legfontosabbak:

- mentális állapot, stresszmentes helyzet, nyugalom, vágy

- a partner képessége megtalálni a bőrön azokat a varázsterületeket, melyek stimulálása beindítja a gyönyörhöz vezető láncreakciót

- nedvesedés, síkosítás

- a csikló izgatása kézzel, nyelvvel, segédeszközökkel

- hüvelyi izgatás teljes, erős erekcióban lévő pénisz által olyan pozíciókban, melyekben a pénisz fontos pontokat is elér hüvelyen belül. Ilyen pont a hüvelyben, a G pont. Ez leginkább hátulról behatolva érhető el, vagy olyan testhelyzetekben mikor aktus közben a nő van felül. A G pont a hüvely bemenettől 1 cm-re található a hasfal felüli részen. Egyes orvosok állítják, a G pont, a csikló belső nyúlványa, mely hüvelyi izgatás során fokozza az élvezetet, mely végül hüvelyi orgazmust okoz.

szexA férfiaknak ezt tudni kell, hisz legtöbb esetben az említett pontok izgatása az ők kezén, férfiasságán áll, vagy bukik. Bár az orgazmus elsőre bonyolult dolognak tűnhet megérteni, mégsem valamiféle lidérc, amit nehéz elérni.  A csikló izgatása legalább olyan fontos, mint egy kőkemény erekcióban lévő pénisz. Ha úgy érzi, ez utóbbi dologban hiányosságai vannak, használjon Prosolution Pills-t: adjon pár centimétert pénisze méretéhez, erősítse potenciáját, fokozza a nemi vágyat. Mivel egy teljesen természetes készítményről van szó, biztos lehet a garantált hatásban, kellemetlen mellékhatások nincsenek. A Prosolution Pills növeli az aktus közbeni állóképességet, fokozza az érzékenységet, növeli a nemi vágyat és az erős merevedésnek köszönhetően méreteiben növeli a péniszt. Mindez egybevetve nagyon sokat számít a női orgazmus elérésében.

Nem kell a tantrikus szex nagymestere legyen ahhoz, hogy kedvesét kielégítse. Legyen kreatív, játékos, potens és méretekben lehengerlő. Mindenben a Prosolution Pills segíti!