Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Gátlások, korlátok és sebezhetőség a szexben - hogyan viszonyuljunk hozzájuk?

Gátlások, korlátok és sebezhetőség a szexben - hogyan viszonyuljunk hozzájuk?


Dátum: 2015-04-29

szexBelső, erotikus világunkat a fantáziák mellett szexuális gátlások, félelmek, frusztrációk, ellentmondások és sérülékenység is benépesíti. Mielőtt az első konkrét lépést megtennénk egy nyitott, őszinte, kielégítő szexuális kapcsolat fele, mind a férfinak, mind a nőnek át kell mennie egy előítéletekkel teli veszélyes alagúton, melyek a neveltetésből, vallási, társadalmi és kulturális normákból erednek.

Túlságosan szeretem a szexet, vajon minden rendben van velem? Állandóan szexuális fantáziáim vannak, ez vajon mennyire furcsa? Szeretném, ha a hímtagom nagyobb lenne, rendben van ez? Napokig tartó szexet akarok, többszörös orgazmusokat, változatosságot. Mindig a barátnőm meztelen képe jelenik meg előttem, szexfüggőségben szenvednék? A társadalom, és a kultúra belénk sulykolta, hogy a szex olyan dolog, ami nem is kellene egyáltalán foglalkoztasson, hisz csak a könnyűvérű nők, laza erkölcsű férfiak engedik szabadjára az ösztöneiket és élvezik valóban a szexet.

Gátlásokkal küszködünk, nem kommunikálunk hatékonyan: újabb okok arra, hogy még jobban elbizonytalanodjunk és még sebezhetőbbnek érezzük magunkat. Egy másik ember vágyainak meztelenül átadni magunkat, maximális sebezhetőséget jelent. Saját akaratodból teszed ki magad a másik vizslató tekintetének, kockáztatva, hogy ítélkezni fog, netán félre ért, legmélyebb érzelmeidben sért meg, vagy visszautasít. Az érem másik oldala, hogy lemaradsz a maximális kielégülés, extázis élményéről, ha nem adod át magad teljesen a sebezhetőségnek, nincs meg benned a képesség, hogy teljesen elengedd magad, elveszítsd kicsit az irányítást.

szexA közted és partnered között húzódó gátlások fala is lerombolható. Az első lépés, a teljes nyíltság és az izgalmas valamint a lohasztó dolgok tudatosítása. Ha már biztosan tudod, hogy mire vágysz és mit várnak el tőled, ismered a saját vágyaidat és képes vagy felismerni a partnereid jelzéseit, máris teljesen váratlan, új és nagyobb önbizalommal viselkedsz a kapcsolatban.

A vágyak kifejezése mellett, fontos a határvonalak meghúzása is, amik a későbbiekben nagyon sok kellemetlenségtől megkímélnek. Hogyan készülj a totális szeretkezésekre, szabados és gátlásoktól mentes együttlétekre? Íme néhány jó tanács:

- ismerd a saját vágyaidat, tudd, hogy mi jó neked

- ismerd a saját testedet, hallgass a vágyaidra, figyeld a fizikai és mentális változásokat

- engedd el magad teljesen, hagyd, hogy a vágy hatalmába kerítsen, megérdemled

szex- legyen gondod a saját orgazmusodra is, kérj és adj határtalan gyönyört

- oszd meg kedveseddel mindazokat a dolgokat melyek rendkívül izgatnak, így tudni fogja mikor mi zajlik benned

- kedveseddel közöld mindazokat a dolgokat melyek felizgatnak,  álmodozol róluk, és örömet szereznek, fontos, hogy félelmeidet is megoszd vele

- meséld el részletesen legintimebb fantáziáidat

Bizonytalanság, sebezhetőség, kommunikáció hiány: minden kapcsolat kezdeti stádiumában jelen van, legyen az szerelmi, vagy szexuális jellegű. Fontos, hogy lépjünk túl a kezdeti szakaszon, és engedjük szabadjára kicsit erotikus énünket. Ha férfiként szeretnél erősebb, kitartóbb, potensebb lenni, mi gátol meg abban, hogy táplálék-kiegészítők segítségével elérd, amire mindig is vágytál? Úgy érzed, a szex lehetne több, jobb, kielégítőbb? Meggyőződésed, hogy nagyobb potenciával gátlástalanabb és jóval kielégültebb lennél? Az UP, természetes táplálékkiegészítőt, a férfi vágy kielégítésére hoztuk létre. Használd bizalommal, segítségével megismerheted, a gátlástalan, nyílt, szexuálisan teljesen magabiztos éned. Az UP Neked és a Te vágyadnak szolgálatában áll! Ha a szexben kérsz, adnod is kell: bízd magad az UP-re!