Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan állítsuk meg a korai magömlést?

Hogyan állítsuk meg a korai magömlést?


Dátum: 2015-04-29

magomlesA korai, vagy akaratlan magömlés nagyon sok párnak okoz fejtörést. A férfit nagyon lefrusztrálja a szituáció, amiben van, sok nő meg nagyon hosszú időn keresztül kielégületlen marad. Mindkettőjük annyira vágyik a segítségre, mint egy friss lélegzetvételre. Ennek ellenére nagyon kevés pár tudja, honnan kérjen segítséget, illetve milyen praktikákkal szabadulhat meg a korai magömléstől.

Íme néhány egyszerű trükk, melyek idővel megoldhatják a problémát úgy, hogy teljes kontroll alá vonhatja a saját orgazmusát.

A légzési gyakorlatok nagyon hasznosak hisz tudatosíthatjuk, ha közelít a kielégülés ideje. A mély lélegzetvétel nagyon hasznosnak bizonyul a szorongás leküzdésére, de a korai magömlés szabályozásában is sikereket érhetünk el vele. Vegyen mély lélegzetet, ha érzi, hogy közeleg az orgazmus. Ismételje pár percig. Érezni fogja, hogy az agy friss oxigénnel való ellátása, kontroll alá helyezi az orgazmus megfékezését.

Ha úgy érzi, hogy hajalmos arra, hogy elsiesse a dolgokat, próbálja felvenni partnere légzését, vele együtt koncentrálni egy lassúbb tempóra. 

ejakulacioNyújtsa meg az előjátékot hisz az segít fokozni az intimitást, de ugyanakkor késleltetheti a maximális izgatottságot, orgazmust. Hagyjanak időt maguknak, hogy ne siessék el az aktust. Figyelje a partnerét, figyeljen az ő gyönyörére, ezt helyezze szembe a sajátjával. Ez segíthet nyújtani az aktust, ráadásul partnere érezni fogja a törődést és jóval kielégültebb lesz.

Kegel gyakorlatok, segítik a medence izmainak megerősítését férfiak és nők esetében egyaránt. A vizelet időközönkénti megszakítása, erősíti az ejakuláció kontroll alá vonását. Sem a lélegzetét nem szabad visszatartania, sem a hasizmait nem szabad befeszítenie ahhoz, hogy tudatosítsa az érzést, amely az orgazmust szabályozza. Ha elvégzi a gyakorlatokat, naponta többszöri ismétléssel a húgyhólyagja mellett, az orgazmust szabályozó izomzatot is erősíti. Ezekkel a gyakorlatokkal az orgazmus intenzitását is fokozhatja. A Kegel gyakorlatok hatékonyságát az orvosok is bizonyítják, elvégzését ajánlják.

ejakulacioA fogd meg ereszd meg eljárás is kiválóan működhet, ha megfelelő türelemmel kezeli. Az eljárás lényege, hogy azonnal jelzi partnerének, ha érzi az orgazmus közeledtét, aki abba hagyja az izgatást. Ilyenkor tudatosíthatja magában az érzést, átveszi orgazmusa fölött az irányítást. A gyakorlat kitartást és hajlandóságot igényel mindkét fél részéről. Akárcsak a Kegel gyakorlatokat, ezt is naponta edzésben kell tartani, így veheti át a saját izmai fölött az irányítást.

A korai magömlés nagyon frusztráló lehet, de a legyőzése fele vezető út még inkább. Éppen ezért számos hatásos és gyors megoldás létezik a probléma leküzdésére. Élvezze maximálisan a szexet, felejtse el a szorongást, frusztrációt. A világ minden részén, férfiak ezrei jutottak arra a megállapításra, hogy az EjaControl egy forró éjszaka elengedhetetlen velejárója kell legyen. Annyi a dolga, hogy aktus előtt vegyen be egy EjaControl kapszulát, majd hamarosan magabiztosan állja majd a szexuális izgatást. Ne hagyja, hogy a korai magömlés beárnyékolja a szex élvezetét. Használja az EjaControlt és élvezze a szex minden pillanatát.