Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Spontán szex vagy betervezett együttlét? Merre dől a mérleg nyelve?

Spontán szex vagy betervezett együttlét? Merre dől a mérleg nyelve?


Dátum: 2015-05-04
Tetted fel valaha magadnak a kérdést, hogy a szexben mi izgat leginkább? Mikor érzed azt, hogy végkimerülésig szexelnél? Mik a legtitkosabb szexuális fantáziáid? Vagy az az érzésed van, hogy a vágy, ami időnként hatalmába kerít, valami nagyon ritka, rendkívüli dolog: hirtelen jön, hirtelen megy? Az igazság az, hogy nem szeretjük katalogizálni, tervezni, tanulni a szexet, hiszen az a teljesen téves elképzelésünk, hogy mindez, megöli a vágyat.

A tökéletes együttlét néhány alapköve

Spontánul, vagy betervezve, minden szexuális együttlét során van legalább három alap dolog, mely garantálta a sikert, vagy a teljes csődöt idézi elő: izgalmi állapot, felek közötti kapocs, potencia.

Izgalmi állapot

Az izgalmi állapot a vágy, a potencia, a masszív, kemény erekciók és a kielégítő orgazmusok alapja. Az izgalom nem egy kiméra. Mint már említettük, tudnunk kell, hogy mi számunkra a legnagyobb öröm és mi az, ami megöli a vágyat, merevedés nélkül, petyhüdt pénisszel hagyva minket. Ha nem tudjuk pontosan, mi tetszik és mi nem kevés esélye van, hogy valóban fantasztikus élmény legyen a szexuális együttlét, mint ahogy a filmeken. Ha úgy érzed, hogy egy egyéjszakás kaland gondolatára is spontán tüzelni kezdesz a kiindulóponton, te a spontaneitás embere vagy. Ha lelki szemeid előtt kidolgozott forgatókönyvek jelennek meg, órákig tartó izgalmat okozó fantáziák, te vagy az a személy, aki szereti a kényelmes, alapos, részletes dolgokat.

Lelki kapocs

A lelki kapocs és az intimitás is kell ahhoz, hogy a szexuális együttlétet feltüzelje a vágy, hogy a szeretkezés kellemes és ne frusztrált legyen. Bár a lelki kapocs kialakulásához és a kémia működéséhez általában idő kell, vannak olyan szerencsés helyzetek, mikor elsőre működik a kémia, akár az első együttlét során. Ha a partnerek kölcsönösen feltüzelték egymás vágyát, az est tűzijátékkal érhet véget, és egy életre szóló kapcsolat kezdetét jelentheti. Aki megtalálja a megfelelő lelki kapocs másik felét, hosszú távban gondolkodik.

Potencia

A férfi potenciája hozza működésbe a dolgokat, e nélkül a vágy és lelki kapocs nem sokat ér, hisz csak frusztráció, szorongás és álmodozás jut. A tettek helyett csak az elmélet marad, hisz az olyan férfiakkal, akik nem tudják megtartani a konstans, erős erekciót, nem boldogok a nők. Őket is lehet szeretni, csodálni, vonzódni hozzájuk, de mindhiába. A beteljesülés elmarad.

Az ajánlatunk

Néha szükségünk van hosszú, előre megtervezett, gondosan kidolgozott együttlétekre, hogy a bennünk tomboló vad vágyat lehűtsük. Máskor beérjük egy rövid, spontán, de annál intenzívebb együttléttel is. Azonban a biztos kielégüléshez, az erős potenciához, erekcióhoz, szükség van a természetes UP kapszulákra. Az UP által biztosított magabiztosság, önbizalom, kielégülés és elismertség, szexuális szempontból minden férfit megváltoztat. Energia, önkontroll, és maximális méretű erekció: ez zárja a vágy-lelki kapocs-potencia bűvös körét. Eredménye? Maximális kielégülés mindkét fél számára. Mindez ma már nagyon könnyen lehetséges. Nem kell hozzá más, csak az UP! A spontán szex nem várt izgalmakkal, a betervezett órákig tartó szeretkezések mély kielégüléssel jár. Válaszd bármelyiket, az UP-ra mindig számíthatsz!