Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Izmok. Csontok. Idegek. Fájdalom.

Izmok. Csontok. Idegek. Fájdalom.


Dátum: 2015-05-05
Az izom- és csontrendszer tökéletes tandemben működik, ennek köszönhetően jön létre a mozgás. Az izmokat erős ínszalagok rögzítik a csontokhoz, melyek normális csontsűrűség mellett hihetetlen teherbírással rendelkeznek, anélkül, hogy törést, szakadást vagy más komoly sérülést szenvednének. Az emberre jellemző két lábon járás, mely megkülönböztet a többi fajtól, egy rendkívül összehangolt mozgáskombináció és koordinációs folyamat eredménye: a csontváz részét képező hosszú csontok és hátgerinc, alsó és felső végtagok izomzata, valamint az idegek vesznek részt benne. A folyamatban, az agyból induló ingerek jutnak el az izomzathoz, majd vissza.

Miért fájnak a csontjaim? Miért vannak izomgörcseim?

Minden lehetséges, amikor a test tökéletesen egészséges. A betegség, öregedés, balesetek, a túlzott igénybevétel, a rossz testtartás és szokások a normális állapotot abnormálissá változtatják és a fájdalom, merevség, duzzanatok meggátolnak az alapmozgás gyakorlásában. Ilyenkor mindenféle érzések kavarognak az emberben, és felteszi a kérdést magának: miért épp velem történik mindez?

Csontfájdalmak

A csontok fájdalma gyakori jelenség az idősödő és koros emberek körében. A kor előrehaladtával, számos dolog megváltozik a szervezetünkben. Mivel az aktivitás csökken, leépül az izomtömeg, csökken a csontok sűrűsége. Ennek következtében könnyebben törnek a csontok, nagyobb a balesetek veszélye. A túlzott igénybevétel, fájdalmakkal jár. A sérülések, gyulladások elkerülése érdekében ajánlott egy könnyű napi torna elvégzése, mely segít tonizálni az izomzatot, és csökkenti a csontsűrűség kialakulásának esélyét. Csontritkulás esetén, a csontok sűrűsége a normális érték alá csökken. A kor, a hormonháztartás felborulása, a mozgáshiány mind hozzá járul a csontok sűrűségének csökkenéséhez, növeli a csontok fájdalmát, és a törés esélyét. A csontok fájdalmát okozhatja a sűrűségük csökkenése, előző sérülések, vagy teljesen más orvosi okok állhatnak a háttérben: fertőzés, rossz vagy szakadozó vérkeringés vagy rák. A megmagyarázhatatlan csont fájdalmakat nem szabad figyelmen kívül hagyni, komoly következményekkel járhat.

Izomfájdalom

Az izomzatban jelentkező fájdalom intenzitása a kicsitől, a zavarón át, az elviselhetetlenig fokozódhat. Mindenkinek volt már izomfájdalma élete során. Jó esetben csak pár napig tartanak, rosszabb esetben akár pár hónapig is elhúzódhatnak. Izomfájdalom jelentkezhet nyakban, hátban, lábakban vagy akár a felső végtagokban. A leggyakoribb okok között említjük a stresszet, az idegek kimerülését, túlzott igénybevétel, és a kisebb sérülések. A fájdalom általában egy vagy több izomcsoportot érint. A szisztémás izomfájdalom, mely az egész testben érezhető, általában fertőzés, betegség vagy gyógyszeres kezelés következtében alakul ki.

Ajánlatunk

A csontok valamint izmok fájdalma életünk bármelyik szakaszában jelentkezhet, kortól függetlenül, férfiak, nők életében sűrűn előfordulhat. Mivel kellemetlenek és megzavarják a normális életritmusunkat, igyekszünk mihamarabb megszabadulni tőlük. Az AntiDur olyan termékcsalád, mely célirányosan hat különböző problémák és izomfájdalmak, csont fájdalmak, idegi sérülések, vagy gerincproblémák esetén. A termékcsalád újdonsága, hogy kívülről befele haladva fejti ki hatását és nem fordítva. Az AntiDur termékcsaládban megtalálható természetes aktív hatóanyagok roll-on típusú, golyós dezodorhoz hasonló- kiszerelésben kaphatóak, ezzel visszük fel a bőrre. Itt fejtik ki hatásukat, folyamatosan szüntetve meg a gyulladást, fájdalmat. A bőr felszínén az AntiDur mint egy innovatív tapasz, vízhatlan, ellenáll a külső behatásoknak. Az AntiDur termékcsalád ajánlott reuma, ízületi fájdalmak, gerincbántalmak, idegi sérülések, izomfájdalmak esetén!