Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szeresd önmagad!

Szeresd önmagad!


Dátum: 2015-05-11
A kapcsolatok jönnek, mennek. A szerelem lángja kihűl. A vágy, szenvedély elhalványul. Végül azon kapod magad, hogy egyedül maradtál. Mi nem ment? Ki volt a hibás? Lehet, hogy nem voltam elég figyelmes vele? Lehet, hogy nem értettem meg mit szeretne? Egy tönkrement kapcsolat gondolata nagyon sokáig kísérthet, van, aki rabjává válik és közben nem veszi észre, hogy megkeseredett, negatív gondolatokkal teli, zárkózott ember lett belőle. Nagyon nehéz az újratervezés úgy, hogy mindent pozitívan lássunk, érzelmek, szemrehányások nélkül. Azt tanultuk, hogy a szerelemben odaadónak kell lenni, félre kell tenni az egoizmust, ne kérj, ne várj el, érd be azzal, amit kapsz. Ne feledkezz meg róla, hogy saját életed, legfontosabb szereplője mégis Te vagy!

Mi a helyzet veled és a vágyaiddal?

Néhány férfi nemes egyszerűséggel hagyja magát a kapcsolata által beszippantani. Ha szerelembe esik, teljesen mellőzi saját személyiségét, vágyait, saját gondolatait, és a kapcsolat szálain rángatott báb válik belőle. Teljesen természetes és magától értetődő, hogy a nők ilyen férfit, csak igen rövid ideig akarnak maguk mellett tudni. Egy idő után ráunnak a bábura és egy gerincesebb férfit akarnak maguk mellé. Ha férfiként arra vágysz, hogy szeressenek, elismerjenek, csodáljanak, mindenekelőtt tudnod kell, hogy ki vagy, mit akarsz, mit fogadsz el, mit nem, és főleg légy férfi a magad szemében is!

Ki vagy?

Egy jól meghatározott egyéniség mindig előtérben van abban a csoportban, melyben épp tartózkodik. A csoport méretétől függetlenül. Mit jelent a jól meghatározott személyiség? Férfiként ismerned kell a határaidat, erős és gyenge pontjaidat. Jó a beszélőkéd vagy inkább a praktikus oldalad erősebb? Vezető képességekkel születtél, vagy szereted, ha irányítanak? Lázadó, vagy inkább visszahúzódó, csendes vagy? Mit találnak vonzónak a nők benned, mi az, amivel esetleg elijeszted őket? Túlzásba viszed a vicceket, poénkodást vagy a másik végletet gyarapítod: túl komoly vagy? Szereted a kalandot? Szégyenlős, vagy inkább merész kalandor vagy az ágyban?

Mire vagy képes?

Ahelyett, hogy folyton felidézed egy kisiklott kapcsolat szakaszait, hogy megtaláld a szakítás okát, egyszerűbb lenne kicsit dolgozni saját magad meghatározását: mi az erős oldalad, mik a gyenge pontjaid? Mi határoz meg téged? Mi a legfontosabb értéked? Hűséges vagy? Önzetlen? Tudsz igazán mélyen szeretni? Szereted maximálisan kielégíteni partnered? Kreatív vagy? Határozd meg személyiségedet és olyan embert keress magad mellé, aki azért szeret amilyen vagy.

Mit akarsz?

A kapcsolatok általában azért futnak zátonyra, mert a felek nem a megfelelő embert találták meg, akit kényeztessenek. Kapcsolatban maradnak, mert szeretik egymást, de a szex közöttük katasztrofális. Kapcsolatban maradnak, mert félnek attól, hogy ismét megkeressék azt az embert, aki olyannak fogadja el őket, amilyenek. Kapcsolatban maradnak, mert félnek, nem tudják elfogadni saját kapcsolat által megváltoztatott énjüket, de nincs bátorságuk az egészet elölről kezdeni. Nem tudnak megváltozni, nem mernek a változással megpróbálkozni, vagy egyszerűen nem tudják, hol kellene kezdeni a változást.

Amit mi ajánlunk

Az elhatározás miszerint változtatni akarunk magunkon, szeretni akarjuk önmagunkat, bizony kockázatokkal is jár. Mi van, ha nem sikerül? Mi van, ha épp ott kötök ki ahonnan elindultam? És ha előtte jobb volt? Azok a férfiak, akik mégis kiteszik magukat ennek a veszélynek csak nyernek: szexuális, érzelmi téren is. Úgy érzed nem vagy elég kívánatos, képes és elég erős? Mi javasoljuk, hogy használd a Vimax nevű étrend-kiegészítőt. A gyógynövények és vitaminok keveréke energiával tölti fel a szervezetedet: mentálisan és szexuálisan is toppon leszel újra. A Vimax erősíti az erekciót, növeli az állóképességet, fokozza a terheléssel szembeni kitartást, és nem mellékes, hogy méreteiben változtatja meg a hímtagot. Melyik férfi nem érzi automatikusan erősebbnek magát egy nagyobb hímtaggal? Melyik férfi nem érzi fickósabbnak magát, ha biztosan tudja, jó az ágyban? A Vimax visszaadja a férfiasságot!