Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szex az érzelem és értelem között

Szex az érzelem és értelem között


Dátum: 2015-05-12
Mi az első szó, ami eszedbe jut, ha a szexre gondolsz? Komplikált, stresszes, kellemes? Mit érzel, mikor kinyitod a hálószoba ajtaját? Pánikolsz vagy teljesen nyugodt és mértéken felül izgatott vagy? Bármilyen érzelmek is kavarogjanak benned, jó, ha tudod, ez teljesen normális. A szex nemcsak komplikált, a szex rendkívül komplikált. A szexuális aktus nekünk, embereknek számos bonyodalmat, nagyon mély benyomásokat és sok ellentmondást tartogat. Mindez lelkileg igencsak megérint.

Ki mondta, hogy a szex egyszerű?

Érzelmek, hormonok, reprodukciós igények, szeretet éhség, az elfogadottság szüksége, a kudarctól való félelem, a kommunikáció hiánya, ez mind összekeveredik és elönti az elménket épp akkor, mikor a legjobban örülhetnénk a szexnek és a másik minden szépségének, melegségének örvendeznénk. A zavarodottság és szorongás fizikai megnyilvánulásai sokfélék és rendkívül gyakoriak: korai magömlés, impotencia, merevedési zavar, csökkent libidó és egyebek.

Érzelmek

Bár egyáltalán nincs ez jól, az életünket az érzelmeink vezérlik: érzelmek alapján választunk kapcsolatot, vagy lépünk ki belőle. Érzelmek alapján veszekszünk, szeretjük egymást szenvedélyesen és gyűlöljük ugyanolyan hevesen. Az érzelmeink alapján érezzük gyengének vagy erősnek magunkat, magabiztosnak, vagy kevésbé magabiztosnak. Érzelmeink csúcsán szeretkezünk és sülünk fel gyakorta. Mi lenne, ha mondjuk kicsit szőnyeg alá sepernénk az érzelmeinket és megpróbálnánk kicsit racionálisabbak lenni? Nem, a szex valóban nem lehet 100%-ban racionális, de 100%-ban érzelmi alapú sem. Ahhoz, hogy a szorongást, sebezhetőséget, zavart legyőzzük, mielőtt teljesen hatalmukba kerítenének, épp akkor mikor a legkevésbé számítunk rájuk, szükség van egy egészséges egyensúlyra. A szexben ellenőrzésre, stabilitásra, fizikai pihentségre, és ezzel egyidejűleg egy jó nagy adag kockázatra, meglepetésre és kalandra van szükség. Ha ezek közül hiányzik bármelyik, mindenféle kellemetlen szituációk állnak elő, mint például korai magömlés, mely nagyon sok fiatalkorú férfit érint.

Hormonok

A férfiak hajlamosak azt gondolni, hogy a férfiasságnak semmi köze a hormonokhoz, az egy teljesen női dolog. A tesztoszteron az a hormon mely a férfiak esetében fenntartja a a fizikai és pszichés egyensúlyt. Emellett számos olyan további hormon van a férfiak szervezetében, melyek vagy nagyon megkönnyítik, vagy nagyon megnehezítik a mindennapokat. A hormonális egyensúly következtében lesz a férfiból remek lepedő akrobata, kerül jó fizikai kondícióba, lesz kiváló pszichés egyensúlyban, makkegészséges és más hasonló előnyökre is szert tesz. Ha a hormonháztartás felborul, nem tud védekezni a stresszhatások ellen, fizikai kondíciója megromlik, hízni kezd. Azáltal, hogy anyagcseréjében zavar lép fel, ingerlékeny, ideges és fáradt lesz, az ágyban nem fog kezdeményezni. Mikor szedett utoljára hormont?

Amit ajánlunk

A kiegyensúlyozott, kielégítő és egészséges szexuális élet számos próbálkozás, és kudarc után érhető el. Ezek által ugyanis számos dolgot megismerünk magunkkal és partnereinkkel kapcsolatban. Az egyensúlyt az idő és a terapeuták tanácsai hozzák el, és a gyógynövények csodálatos ereje melyek szervezetünk egyensúlyáról gondoskodnak. A Prematrol óriási segítséggel bíró étrend-kiegészítő, ha a korai magömléssel küszködő férfiembert kell egyensúlyba hozni. A probléma közvetlen forrásánál, az agyban fejti ki hatását, helyreállítja a szerotonin, a boldogság hormon kiválasztást. A Prematrol látványos eredményeket ért el a korai magömlésre jellemző stressz és szorongás csökkentésében. A szorongás csökkentésével, a kemény erekciók, magömlés fölötti kontroll és a kellemes, bizsergető vágy, élvezet ismét a normális lesz. A szexuális élet ismét élmenyekben gazdag lesz, sokkal intenzívebb és kívánatosabb. Mindez a Prematrolnak köszönhetően, mely egyensúlyba hozza, szabályozza a férfiak életében oly elterjedt zűrzavart és frusztrációt.