Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A női libidó ingadozásai. Hogyan kezeljük őket?

A női libidó ingadozásai. Hogyan kezeljük őket?


Dátum: 2015-05-13
Nagyon sok 40 és 60 év közötti nő teszi fel a kérdést, hová tűnik a vágy, miért csökken a szexuális étvágy. A női libidó drasztikus csökkenése egy reális és gyakori jelenség, főleg a menopauza beállta után. A legfrissebb statisztikai adatok szerint, a vágy csökkenése a csúcspontot 35 és 64 év között éri el. A hormonális zavarok, csak egy részét képezik a folyamatnak.

A libidó csökkenésének okai…

...összetettek és bonyolultak. Ha a vágyról beszélünk, a nők kiszámíthatatlanabbak, mint az időjárás. Ez pedig egy tudományosan igazolt tény. A férfiak sokkal kíváncsibbak, vágyakozóbbak, hisz a tesztoszteronszint sokkal tovább fenntartja a szexuális aktivitást. A menopauza beálltát megelőzően, a női libidó a peteérés előtt és után is jelentősen növekszik. Mindez az ösztrogénnek köszönhető. A menopauza beálltával jelentősen csökken az ösztrogén szintje, ami egy sor változást indít el: a nők kevésbé élvezik és értékelik az érintéseket, stimulációt, nehezebben kerülnek izgalmi állapotba, a medence vérbősége jelentősen csökken melynek következtében a nedvesedés folyamata is nehézkesebb. Mindez közrejátszik abban, hogy a szex kellemetlenné és fájdalmassá válik. Hogy tovább fokozzuk a női vágy drasztikus csökkenése okozta problémákat, meg kell említenünk az ebből az okból fakadó vitákat, veszekedéseket a partnerrel, a kapuzárási pánikot, a gyerekek növekedése és a kamaszkor okozta stresszt, az anyagcsere folyamatok lassulását mely súlygyarapodással jár. Hol van még a depresszió, elhízás és a krónikus betegségek? Megoldások?

Elfogadás

A kapuzárási pánik valamilyen szinten arra kényszeríti a nőket, hogy újraértelmezzenek dolgokat személyes és társadalmi szinten, valamint a családban. Minél hamarabb ismerik fel a nők a változásokat, és fogadják el azokat, mint az élet szerves részét, annál könnyebben és zökkenőmentesebben esnek át a változás folyamatán. Megváltozik a külsejük, a gondolkodásuk, a reakcióik, mozdulataik, ízlésük kicserélődik. A szexuális változások elfogadása lényeges, hisz ennek hiányában számos probléma merül fel kapcsolatban, családban, barátokkal, kollégákkal.

Újratervezés

A személyes és szexuális újratervezés elengedhetetlen, hisz ez az a pont, hogy a nő rájön, e nélkül megkeseríti saját maga és környezete életét egyaránt. Sokszor életünket a saját érettségünk vezérli: ösztönből tudjuk, mit kell tennünk. Ha a dolgok már nem a régiek, ne áltassuk magunkat. A szexnek nem kell és nem is szabad eltűnnie a párkapcsolatból. Néhány változtatással, újítással, ugyanolyan élvezetes lehet, mint előtte, még akkor is, ha a vágy nem a régi, a szerelem nem parázslik úgy mint előtte. Ha a behatolás fájdalmas és nehézkes, válasszuk a szexuális izgatás más formáit: használjuk a síkosítót, helyezzük előtérbe az orális szexet, kényeztessük egymást lazító masszázzsal, vagy csak egyszerűen töltsünk több időt partnerünkkel. Ez segíthet ismét egymásra találni. Mindez újra meghozhatja a kedvünket az egykor tapasztalt kellemes szexuális közeledéshez.

Amit ajánlunk

Ha mindkét fél szeretné megőrizni az aktív, gazdag és kielégítő szexuális életet, hosszútávon működő megoldásokat talál a vágy, az izgalom, intimitás fenntartására, melyre mindketten vágynak. A Clitorin kapszulák a párkapcsolatban betöltött szerepe egyszerű: fokozza a női vágyat, meghozza a nők kedvét a szeretkezéshez. Az eredmény gyors és lenyűgöző. A Clitorin kapszulának semmilyen mellékhatása nincs, lenyelni egyszerű. A női libidót rövid idő alatt a maximumra fokozza, a nők kedve és vágya a várt szintre emelkedik. A Clitorin ismét visszahozza a vágyat a párkapcsolatba.