Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Elégtelen erekció: az ok és az okozat

Elégtelen erekció: az ok és az okozat


Dátum: 2015-05-14
Megadnál bármit egy kőkemény erekcióért, nem igaz? Mikor a péniszed lankadni kezd, a fáradtság jelei megmutatkoznak a működésében, elkerülhetetlenül beáll a pánik, amitől csak úgy szabadulhatsz, ha találtál már egy életképes megoldást a dolog leküzdésére. Előkerül a kérdés, hogy kinek ártottál, hogy így büntet az élet, épp az egyik legnagyobb örömedtől foszt meg? Minden férfi ugyanazt csinálja, ha beáll a szünet. A kínaiak ebben messze földön híresek, hisz az erekciós problémák leküzdésére számos furcsa és nem kevésbé bizarr tradicionális csodaszerrel álltak elő, melyekkel, állítják ők, visszaadják minden férfi erejét, potenciáját. A tigrispéniszből készült ételeken át, az orrszarvú szarvából készült kivonatig mindent kipróbáltak már. Fájdalmas műtétek, drága implantátumok beültetése, egzotikus kezelések: mit meg nem tesz a férfi, hogy fiatalkori erejét visszanyerje?

Az erekció főbb komponensei

Idegi impulzusok hatására, a petyhüdt, puha, behatolásra képtelen pénisz eléri a részlegesen erektált, majd a teljesen megmerevedett állapotot, mely elengedhetetlen egy normális, egészséges szexuális kapcsolathoz. A dolog hátterében pszichikai tényezők, idegi úton terjedő ingerátvitel áll, mely szemmel látható fizikai változásokat idéz elő. Az emberi szervezet egészséges anatómiai felépítésének köszönhetően, a petyhüdt pénisz szövetei vérrel telítődnek, ennek következtében dagad meg, és számottevően megváltozik a mérete.

A pszichés erekció

Az erekció fő összetevője mindig a psziché marad. Ha a pszichés erekciót szorongás, stressz, vagy önmagunkkal szemben érzett frusztráció, külalakkal, viselkedéssel kapcsolatos elégedetlenségek, partnerrel való kommunikáció hibái, a mély bensőségesség vagy egyéb probléma befolyásolja, a fizikai kezelések nem lesznek teljes hatásúak, a várt eredmény csak részben érhető el. Az impotencia, korai magömlés, elégtelen erekció okai, mélyen a beteg lelkében keresendőek, hátterükben valamilyen érzelmi zavart kell keresni. Az elégtelen merevedés oka lehet, ha a férfi nem tud teljesen szabadon, kellőképpen és kellő intenzitású izgalmi állapotba kerülni. Szóval mi a probléma, ami a lelkedet nyomja?

A fizikai erekció

A fizikai erekció a férfi izgalmi állapotának kiteljesedése, közvetlen eredménye. Ha közelünkben van az a személy, akit kifejezetten vonzónak találunk, bekövetkezhet erekció. A pénisztest felépítésében szivacsos testnek nevezett henger alakú rész képes magába szívni, a medencébe áramló vért, a barlangos testek szintén vérrel telítődnek, méretük többszörösére nő, bekövetkezik az erekció. Az erekció fenntartása ennél már összetettebb dolog, hisz a péniszbe áramlott vérmennyiséget ott kell tartani, megakadályozva a vér visszajutását a testbe. A vérrel telítődött merev szövetek nyomást gyakorolnak a vénákra, így a vér a péniszben marad, fenntartva az erekciót, egészen a kielégülésig, magömlésig. Ha valamilyen okból kifolyólag a pénisz fele áramló vérbőség nem tartható a pénisz testben, az erekció nem lesz elég erős, vagy elég hosszú időtartamú ahhoz, hogy a pénisz használatra, behatolásra alkalmas legyen.

Amit ajánlunk

A SexPower nem tartalmaz orrszarv kivonatot és tigrispéniszt sem, de kellőképpen hatékony egy erős erekció kialakításához, hosszútávon való fenntartásához. A SexPower konkrét válasz és hatékony segítség lehet azok keresgélésére, akik a megfelelő étrend-kiegészítő után kutatnak az erekciójuk helyreállítására. A termék összetevői között számos gyógyhatásáról ismert növény kivonatát találjuk, melyek erővel telítik a testet, stimulálják a libidót, fokozzák az érzékenységet. Mindezek következtében, a SexPower pozitív hatást gyakorol a pszichés, fizikai erekcióra, egyaránt. Az erekció, a mentális élvezet és a férfi nemi szervek érzékeny anatómiája közötti harmonikus kombináció. A SexPower katalizálja a folyamatot, hogy a két dolog reakciója tökéletes legyen!