Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Lesérültél? Tanuld meg a gyors fájdalomcsillapítás praktikáit!

Lesérültél? Tanuld meg a gyors fájdalomcsillapítás praktikáit!


Dátum: 2015-05-22
Ha aktív életet élsz, elkerülhetetlenek a sérülések. Sportolás közben, munka vagy takarítás során, túrázáskor könnyen lesérülhetünk esés közben, meghúzódik egy ínszalag, törést szenvedünk, vagy kificamodik egy végtagunk. Van, akinek magas fájdalomküszöbe van, könnyebben viseli a fájdalmat. Akinek elviselhetetlen a fájdalom, minél hamarabb szabadulna tőle. A fájdalom a gyulladás első jele, ami a sérülés helyén megjelenik. Ez az első dolog, amit kezelni kell, hogy optimális körülmények között tudjunk élni.

A sérülés gyulladással jár

A gyulladás első jelei: fájdalom, helyi tüzesedés, bőrpír, trauma, duzzadás és a sérült végtag használatának képtelensége. A tünetek és jelek függvényében kell alkalmaznunk olyan helyi kezelést, hogy a gyulladást csökkenteni tudjuk.

Jég

A jeges kompressziós kötést a trauma vagy sérülés bekövetkezte után azonnal alkalmazni kell. Ahogy már említettük, sérüléskor az érintett területen fellép a gyulladás, megnő a vérellátás, és végeredményben tüzesedik a terület. A jeges nyomókötés használata csökkenti a helyi tüzesedést, a fájdalmat, duzzanatot. A szemmel látható eredmények érdekében, a jeges borogatás használata hosszabb időn keresztül javallott. Bár a jeges kompresszió használata kezdetben kellemetlen érzést válthat ki bennünk, hatékonysága a gyakorlatban is bizonyítást nyert.

Mozgásképtelenség

A sérülések legtöbb esetben a végtagok ízületeit érintik. A felső végtagokat például becsapódáskor automatikusan az arcunk, fejünk elé kapjuk, hogy védjük magunkat. Ilyenkor az ízületek sérülnek többé-kevésbé, lép fel a gyulladás. A mozgásképtelenség fellépése, segíti a sérült területek regenerálódását: az izmok, csontok zúzódásai hamarabb elmúlnak. A mozgásképtelenség csökkenti a fájdalmat, hisz a sérült végtagot nem tudjuk használni. A sérülések súlyosságának függvényében, a szigorúbb vagy lazább, hosszabb rövidebb ideig tartó mozgásszünetet iktatunk be.

Fájdalomcsillapítók

A fájdalom csillapítása nagyon könnyen elérhető természetes fájdalomcsillapítókkal. A növényekben található természetes, aktív hatóanyagok jelentős hatékonysággal bírnak. A régmúltban a növények erejét borogatások, teák vagy ecsetelők, tinktúrák formájában hasznosították. A modern fájdalomcsillapítók, sokkal gyorsabban és hatékonyabban alkalmazzák a növényi aktív hatóanyagokat.

Amit mi ajánlunk

Az AntiDur temékcsalád ahogy a neve is mutatja, különböző, a csontok, izmok szintjén bekövetkezett traumák esetében alkalmazható a gyulladások csökkentésére. A sérülések fájdalommal járnak, az AntiDur csökkenti a fájdalmat és a gyulladást. A roll-on dezodorok elvén működő AntiDur, az aktív hatóanyagokat, a bőrön keresztül juttatja el a problémás területekre. A fájdalomcsillapító hatás azonnal életbe lép hisz a bőrre felvitt anyag egy vízálló filmréteget képez, mely alatt az aktív hatóanyagoknak köszönhetően a fájdalom és gyulladás csökken. Az AntiDur minden család elsősegély dobozában helyet kell kapjon, hisz sérülések, izomláz, reumatikus fájdalmak, a hátgerinc gyulladásai vagy törések esetében hatása verhetetlen. A termékcsalád mindhárom tagja bizalommal alkalmazható hisz a természetes aktív hatóanyagoknak nincsenek mellékhatásai, ellenjavallat nincs!