Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Nehéz megérteni a férfiakat?

Nehéz megérteni a férfiakat?


Dátum: 2015-05-27
A nők titokzatos lények, komplexek, nehezen érthetőek és nehezen kielégíthetőek a szexben. A férfiakat egy elemi, ösztönös szexuális erő hajtja, amiben nincsenek és nem is tesznek kárt az érzelmek. Ezek a férfi szexualitást övező egyszerű elképzelések teljesen hibásak. Miért lennének a férfiaknak kevésbé érzékeny és egyszerű vágyaik, mint a nőknek? Azon férfiak aránya, akik különböző elváltozásokban, mint például korai magömlésben, gyenge merevedésben, vagy impotenciában szenvednek, azt mutatja, hogy a férfiak legalább olyan, vagy sokkal sebezhetőbbek, mint a nők. A férfiak csupán önző vágyakat hajszoló ragadozók vagy szorongásra hajlamos lények?

Férfiasságra ítélve

A férfi szexualitást sokszor árnyékolja be a szégyenérzet. Századokon keresztül úgy tekintettek a szexre, mint valami mocskos dologra, a férfiakat pedig vad és veszélyes szex-bestiáknak gondolták. A félelem, szégyenérzet és bűntudat beleitta magát a férfiak elméjébe, akik a “félek, hogy megbántom a nőt” attitűdöt vették fel. A visszautasítástól való félelem és a megfelelési kényszer sokszor rányomja bélyegét a férfi és nő közötti szexuális kapcsolatra.

Sebezhető

A férfi libidót könnyen megsebzi a depresszió és szorongás. A férfiak 42%-a állítja, hogy szexuális vágyát befolyásolja a depresszió, 28% szerint a szorongás áll a vágy csökkenésének hátterében. Ennek ellenére a férfiak képesek rosszkedvüket szexszel ellensúlyozni, sőt fegyverként használják, hogy megszabaduljanak tőle. Ezzel szemben a nők, ha depressziósak bezárkóznak, kedvtelenek lesznek és teljesen elzárkóznak a szexuális együttlétektől.

Összetett

Gondolom tudták már, hogy a férfiakat maximális izgalmi állapotban lévő partnerük látványa izgatja leginkább. A partner vágya elengedhetetlen és alapfontosságú, hogy a férfi izgalomba jöjjön. Máris levonhatjuk a következtetést: a szexben tapasztaltak alapján a férfiak sokkal inkább magányosak mintsem egoisták. A partner maximálisra fokozhatja a vágyait, de elő is hozhatja az évszázadok alatt elméjébe ivódott szorongást, bűntudatot, félelmet és szégyenérzetet.

Szentimentális

Az általánosítás és leegyszerűsítés napjaink férfitársadalmának is jelentős hányadát érinti. Viszont nagyon sok esetben nem derül ki, hogy épp ez áll a férfiakat érintő gyakori szexuális panaszok, mint a korai magömlés hátterében is. A férfi nem akarja és nem is tudja megérteni saját érzelmi igényeit. Nem akar szentimentális lenni, hisz a hagyomány szerint az érzelgősség és szentimentalizmus a nőké. Ha a partner kellőképpen figyel, észreveheti a férfiak sebezhetőségét, lelkük finom, de bonyolult rétegeit, sebezhetőségeit. Sőt mi több, szintén a partner segítségével kerülhet felszínre mindaz, ami a férfi psziché jelentős részét képezi, működését befolyásolja.

Amit mi ajánlunk

A korai magömlés összetett dolog, két részből áll: van egy fizikai és egy pszichés összetevője. Hogy megteremtsük a harmóniát test és lélek között, egyszerre kell dolgoznunk mindkét oldalon. A fantasztikus szex jelenti a harmóniát, felszabadulást, a gyenge pontok elismerését és kifejezését, odaadást, extázist. Mi azt javasoljuk, hogy a valódi vágy és élvezet felfedezését segítsék Prematrol-al. Az étrend-kiegészítő a természet ajándéka, szelíden, de hatékonyan segíti a korai magömlés leküzdését. A magömlés szabályozása egyben a vágy szabályozását is jelenti. A Prematrol visszaadja az önbizalmat, az energiát és a maximális gyönyör nyújtásának és befogadásának képességét.