Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szeretsz vagy kívánsz?

Szeretsz vagy kívánsz?


Dátum: 2015-05-28
A szenvedély és a szerelem két különböző dolog. Valószínűleg már hallott párokat az unalomig ismételni a “nagyon szeretjük egymást, de már nem szeretkezünk gyakran” mondatot. Ugyanezek a házaspárok nyitottnak és szeretetteljesnek, de erotikus szempontból unalmasnak fogják leírni kapcsolatukat. A partnerek értékelik a hosszú távú kapcsolatok stabilitását és kiszámíthatóságát, de épp ezekből hiányzik a rejtély, az újdonság és az erotika alapjául szolgáló kalandvágy.

Mit jelent szeretni?

Az emberi faj jelentős tervezési hibával rendelkezik: nekünk szeretni egyet jelent a gondoskodással, odaadással, közelséggel és megosztással, de mindez megfojtja a vágyat. Mikor szeretünk, aggódunk. Felelősséget érzünk partnerünk és jóléte iránt. A vágy viszont ennél állatiasabb és önzőbb.

Vágy

A vágy egy igen mókás dolog. Azt gondoljuk, hogy intimitással kell megtölteni azért, hogy fennmaradjon, de ez egy hibás gondolat. A vágy és érdeklődés lankadása épp a megnövekedett és nem a lecsökkent intimitás nem várt mellékhatása. Épp azok a tulajdonságok lankasztják a vágyat, melyek az intimitást növelik, fűzik szorosabbra. A családias hangulat, a kapcsolati rituálék, a mindennapi rutin és az anyagi biztonság minden olyan erotikus dolgot kiszorítanak a kapcsolatból, amik alapján ez létrejött: spontaneitás, kíváncsiság, bizonytalanság, meglepetés.

Intimitás

Az ember azt hihetné, hogy a vágy csökkenését sok esetben az elégtelen kommunikáció, az intimitás hiánya és a neheztelés felgyülemlése okozza. Logikus következtetés lehetne, hogy egy döcögő kapcsolat problémáinak megoldása fokozza a vágyat, növeli az intim együttlétek gyakoriságát. Nos, nem. Sok pár megoldja a kapcsolati konfliktusokat, de a szex nem lesz se gyakoribb, se jobb. A vágy törvénye nem egyenlő a jó állampolgár törvényével. Nem a közelség hiánya, hanem a túlzott közelség öli meg a vágyat. Igaz, hogy a szerelem megköveteli a közelséget, de a vágynak szabad mozgásra van szüksége, hogy fennmaradjon. A szerelem a vágyról szól, arról, hogy ismét vágyjunk egymásra. A vágy két ember között jön létre, sokunk inkább a stabilitást, mintsem a bizonytalanságot választja. A kalandvágyat más forrásból oltanánk, de úgy tűnik nem sok választási lehetőségünk van. Meg kell tanulnunk együtt szeretni az ismeretlent és az édes szerelmet. Hogy kívánjunk valakit, be kell járjuk a saját és a közös utunkat. A vágy lángjának levegőre és helyre van szüksége, hogy igazán izzani kezdjen a parázs, ami táplálja. Sok pár azonban megfojtja a vágy tüzét.

Amit mi ajánlunk

A vágy visszaállítása az erőfeszítés mellett, külső segítséget is igényel, a külső impulzus legyen az Elixir csepp. Ez a természetes készítmény szinte azonnali hatással fokozza fel a nők szexuális vágyát. Egy kevés vízben, vagy bármilyen folyadékban elkeverve, az Elixir csepp növeli az orgazmus készséget, fokozza a vágyat, megsokszorozza az érzékenységet és visszahozza az egykori élvezeteket. Az Elixir-nek nincs íze, nincs mellékhatása és az alkohol nem csökkenti a hatását. A vágyat szabadon kell hagyni és Elixir cseppel táplálni, hogy kibontakozhasson és új nem várt intenzitással robbanjon vissza a szexmentes kapcsolatokban lévő párok életébe. Ne tévessze össze a szerelmet és a szenvedélyt, és ne hanyagolja egyiket sem. Szeressen szenvedéllyel, szeressen Elixir-rel!