Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ha a férfinak nincs már kedve a szexhez

Ha a férfinak nincs már kedve a szexhez


Dátum: 2015-05-29
Elképzelhető, hogy adott ponton a férfi visszautasítja a szexi fehérneműt és tűsarkú cipőt viselő kedvesét, aki hívogatóan fekszik az ágyban? Mit árul el ez a visszautasítás a férfiról? A népi hagyomány azt tartja, hogy a férfi mindig kész kérni és adni a szexben. Mindig. Létezik egyáltalán csökkent libidó férfiaknál? Bizonyára! Mik lehetnek az okai? Derítsük ki együtt! Van okunk aggódni, netán pánikolni?

Aggódni szabad, pánikolni nem!

Ha aggódsz partnered szexuális vágyának hiánya miatt, azt jelenti, hogy valóban foglalkoztat a probléma és válaszokat, megoldásokat szeretnél találni. Ha viszont pánikba esel, nem látod meg a kiutat, ami megoldás helyett, csak tovább ront a problémán. Vannak periódusok mikor a legnagyobb kanoknak is leesik a libidója. Pszichológusok szerint azonban, aggódni akkor kell, ha a szex iránti vágy, szexuális fantáziák legkevesebb fél éve, hogy már kimaradtak. Általában az okok nem annyira komolyak és egyáltalán nem olyan nehéz megtalálni azokat, mint gondolnánk.

Nyomás

Sok férfit nyomaszt a férfiasság tudata, a génjeinkbe kódolt férfias viselkedés és az annak való megfelelési kényszer. Izmosnak kell lenned, szeretned kell a sportokat, legkevesebb két alkalommal és maximális erőbedobással kell teljesítened az ágyban az éjszaka folyamán, agresszívebbnek, durvábbnak és erősebbnek kell lenned. Kit érdekel, hogy vad szex helyett te csak egy megnyugtató ölelésre vágysz? Ez a nyomás szorongóvá teheti a férfiakat, az pedig erekciós problémákhoz és csökkent libidóhoz vezet. A növekvő teljesítménykényszerrel fordított arányban csökken a szex élvezete is.

Stressz

A stressz, lassan de biztosan öli meg a vágyat. Ennek ellenére a szexuális életet érdemes aktívan tartani már a pozitív élettani hatások miatt is: jót tesz testnek, léleknek egyaránt. A stressztől való megszabadulásnak számos lehetősége van. Ne mondj le a szexuális fantáziálásról akkor se, ha azt érzed Te komoly ember vagy, túl elfoglalt a teljesítéssel. Néhány spontán, fantáziálásra szánt perc elevenen tartja a vágyat és a szenvedélyt. Partnereddel figyeljetek arra, hogy 2-3 naponta legalább egy órát csak magatokra szánjatok, még úgy is, hogy nincs szexuális érintkezés. Aludjatok meztelenül, az szintén fokozza a vágyat.

Potencia

Vannak olyan periódusok, amikor kevésbé érzed kanosnak, tettre késznek, képesnek magad, mint máskor. Tanácstalan vagy és sorozatosan, konokul elutasítod partnered, aki nem tudja mire vélni a dolgot. A lényeg, hogy megértsd, megoldás minden problémára van.

Amit mi ajánlunk

Az UP az a kapszula, amelyik épp azokban a periódusokban siet a segítségedre, mikor a legnagyobb önbizalomlöketre van szükséged ahhoz, hogy partnered kielégítsd. Mivel a potencia a mentális önbizalom és fizikai erő érdekes keveréke, nem árt néha megerősíteni minden szinten. Az erekció újra lehet kemény, az élvezet ismét a csúcsra jár, a vágy szétvet és az önbizalom magasan szárnyal: mindebben segít az UP kapszula. Minden nyomás és minden stressz legyőzhető, ha kéznél van az UP!