Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A kedves, az izgalom és a magömlés

A kedves, az izgalom és a magömlés


Dátum: 2015-06-01
Hamar felizgulsz és még hamarabb elélvezel. Szeretnél változtatni rajta, de már félsz felhozni a témát. Gyakran találkozol olyan kifejezésekkel, mint a technika, kontroll, eljárás, de mindez megrémiszt. Mondta már valaki, hogy a szexet játékként kell felfogni? A felnőttek mindent túl komolyan vesznek, holott a szex a te és az ő élvezetéről szól, arról, hogy milyen játékba vonod be a testét, mennyire nyitott veled szemben ő. A gyerekek sosem játszanak eleget, hisz a játék teljes odaadásról, önfeledtségről és a mozgás szabadságáról szól.

A kontroll játéka

Ahhoz, hogy a kedvesed is boldoggá tedd, szükség van egyfajta kontrollra, melyben a saját magömlésed fölött veszed át az irányítást. Az emberi agy azonban éber, ha valami kényelmetlen vagy természetellenes módszert észlel, mellyel kontroll alatt akarod tartani magad, azonnal jelez. A szexnek az örömről, élvezetről kell szólnia. Engedd el magad, szentelj több időt az előjátéknak, koncentrálj a párodra és az ő örömére ahelyett, hogy a saját magömlésed korai bekövetkeztét próbálod görcsösen megakadályozni. Így változtathatod meg a saját magömlésed fölötti kontrollt anélkül, hogy görcsölnél, szoronganál miatta.

A kezek

Fogjátok egymás kezét az utcán sétálva, vagy a tv előtt ülve. A tenyérben hozzávetőlegesen 40.000 idegvégződés van, amiket ha jól használtok, az érzékek igazi ünnepe tárul elétek. A kezek játéka remek gyakorlat lehet az izgalmi állapot és az ejakuláció kontroll alatt tartására. A kedvesed tenyerével és ujjaival való játékban, mindig tesztelheted saját kontrollod szintjét. Milyen hamar kerülsz izgalmi állapotba és milyen gyorsan tudod megállítani a magömlés bekövetkeztét?

Suttogás

Kedvesed forró suttogása könnyen az élvezet csúcsára repít. A fülcimpa remek erogén zóna, de ugyanakkor egy ejakulációs kontrollgyakorlat kiindulópontja is lehet. Hagyd, hogy a kedvesed forró dolgokat suttogjon a füledbe, mialatt te a másik füleden lévő telefonba beszélsz. Ezáltal megtanulható a figyelem megosztásának a gyakorlatát, melynek során az izgalmi állapotod is csökkenhet. Ez a gyakorlat anélkül taníthatja meg neked az ejakulációs önkontrollt, hogy traumaként élnéd meg, vagy fognád fel az egészet. Tekints erre, mint egy remek erotikus játékra.

A fény

A szexet nagyon sok esetben a sejtelmes fényekkel, félhomállyal, árnyékokkal asszociáljuk, így minden ilyen esetben izgalmi állapotba kerülsz, hisz a szex jut eszedbe. Kedveseddel próbáljatok hasonló körülmények között ágyban lenni, de szex helyett beszélgessetek komolyan, vagy veszekedjetek. Így az agyadban egy újabb rutin fog rögzülni és a legközelebbi szex alkalmával, több időd lesz izgalmi állapotba kerülni.

Amit mi ajánlunk

A játék, az önkontroll gyakorlatok és az Eagle King spray neked is segít abban, hogy egy kiteljesedett, egészséges és gondtalan szexuális életed legyen. Az Eagle King sprayt a pénisz makkjára fújva kell alkalmazni, így minden szexuális együttlét során kontroll alatt tarthatod magömlésed és kielégítheted partnered. Ez a diszkrét spray nem tartalmaz szintetikus érzéstelenítőket, melyek tompítanák a péniszed érzékenységét. A spray-t a szexuális aktus előtt kell a merev makkra fújni, a hatása maradéktalan. Ismét magabiztos, erős férfinak fogod érezni magad, aki mindenre képes lesz, mint előtte!