Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Én és a testem, társak egy életre!

Én és a testem, társak egy életre!


Dátum: 2015-06-03
Teljes mértékben függök a testemtől. Az életben elért sikereim, sikertelenségeim, a boldogságom, jólétem, mind kötődnek az egészségemhez. Néha tükörbe nézek és tapasztalom: milyen törékeny vagyok. Megértettem, hogy a prioritási listám a testem miatti - kezeimért, lábaimért, szemeimért, gyomrom és májam iránti - aggodalommal kezdődik és végződik. Más választásom nincs. Ha egyik szervem felmondja a szolgálatot, életem teljes mértékben felborul. Hogy lehetek sikeres orvos, ügyvéd, technikus vagy építész, ha állandó gyomorfájdalom gyötör? Hogy végezhetem jól mindennapi feladataimat, ha állandó székrekedésem van, vagy aranyér gyötör? Én és a testem partnerek vagyunk. A testem bárhová elvisz engem mindaddig, amíg gondját viselem.

Ahogy kinézek, az beszédes

Tulajdonképpen nagyon sok esetben a külső a belső problémáiról árulkodik. Nem kell orvosnak lenned ahhoz, hogy rágyere valaki szenved, fájdalmai vannak, rosszul van. Az arcbőr, a körmök, szemek, ajkak és a nyelv felszíne is sok mindent elárul a belső szervek működéséről.

Sápadtság

Az arc és a bőr sápadtságának hátterében több minden húzódhat: vérveszteség, vérszegénység, a máj bántalmai, krónikus fáradtság vagy a B vitaminok csoportjába tartozó alapvető vitaminok. A vérveszteség időnként teljesen kimutathatatlan. Vérezhet az aranyér anélkül, hogy az illetőnek tudomása lenne róla. Az állandó vérzés vérszegénységhez vezethet, mely súlyos következményekkel járhat.

Szag

Egyes emésztéssel, vagy májjal kapcsolatos betegségek következtében az izzadtság vagy akár az egész test szaga megerősödik, mivel a szervezetben felhalmozódnak a toxinok. A szájszag is árulkodhat az emésztőrendszer különböző kóros elváltozásairól. A székrekedés következtében is hajlamosak toxinok felhalmozódni a szervezetben, hisz a lelassult székletürítés következtében előfordulhat reabszorbció, azaz toxinok jutnak vissza a véráramba.

Energia

A mindennapi energiánkat, az elfogyasztott, megemésztett élelemből nyerjük. Az emésztőrendszer betegségei megfoszthatnak nagy adag energiától, melynek következtében lelassulunk, hatékonyságunk csökken. A fehérjék, cukrok vagy zsírok elégtelen felszívódása,- melyet a vékony vagy vastagbél betegségei okozhatnak- letargikussá, búskomorrá tehet bennünket. Ha véletlenül felfedezed magadon a lassúságot, erőtlenséget, letargiát, okvetlenül fel kell tenni a kérdést: mi okozza mindezt, mi szívja le a napi tevékenységekhez szükséges energiát?

Amit mi ajánlunk

Sok esetben hajlamosak vagyunk félvállról venni olyan egyértelmű problémákat, mint az aranyér. Félelemből, szégyenből vagy más okokból válasszuk a fájdalmat, szúró érzést, vérzést, ahelyett, hogy normális életet élne. A HemoMed egy olyan diszkrét orvosi eszköz, melyet az aranyér otthoni kezelésére fejlesztettek ki, anélkül, hogy orvosi segítségre szorulnánk. A HemoMed egy modern, innovatív elven, a krioterápia vagy hidegterápia elvén működik. A gyulladás jól reagál a hidegre, ezt használja ki a HemoMed is. Az eszköz orvosi műanyagból készült, belsejében egy igen alacsony hőmérsékletre lehűthető folyadék található. A HemoMed-et mélyhűtőben kell tartani, majd a problémás területekre helyezve gyors változás érhető el: csökken a gyulladás és a fájdalom, a tágult vénák visszahúzódnak. A HemoMed visszahozza a nyugodt életet és megszabadít a fájdalmaktól!