Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Nyári tevékenységek a családban

Nyári tevékenységek a családban


Dátum: 2015-06-04
A nyár meghatározásban a mozgás évszaka. Szinte lehetetlen a házban ülni, mikor kint kellemes melegen süt a nap, zöld a fű, érik a cseresznye és mindenben zizeg az élet. Ilyenkor felébred bennünk a kalandvágy, szinte szétvet az energia: mozogni akarunk, sétálni, túrázni, kirándulni, parkba menni a kicsikkel, nagyszülőkkel. Még ha a kicsik túl energikusak is a nagyszülők fájó ízületeinek, ha a család együtt tölti az időt, mindig jó a kedv és remek a hangulat.

Felkészülve a mozgásra

Mielőtt bármi olyan mozgásba kezdünk, ami az izmokat és csontokat is igénybe veszi, győződjünk meg róla, hogy nem fogunk megsérülni. A gyerekeket tanítani, óvni kell. Az idősek figyelembe kell vegyék, hogy a csontritkulás következtében, csontjaik sokkal sérülékenyebbek. Bármilyen intenzívebb mozgást kezdjünk egy kis bemelegítővel, így kerülhető el az izomgörcs, szakadás, törés vagy más problémák.

Úszás

A nyarat tekintve, az úszás ideális mozgásforma az egész családnak. Ez a típusú sport remek kikapcsolódás gyerekeknek és nagyon hatékony az izmok, csontok és ízületek karbantartásában. Mozgás a vízben: felpörget, edzi a kis és nagyobb izomcsoportokat, erősíti a gyerekek törékeny csontozatát, növeli a tüdő kapacitását felnőtteknél, idősebbeknél egyaránt. A szív könnyebben pumpál vért a végtagokba és javul az agy vérellátása is. Az úszás tanulható és alkalmazható minden korban.

Biciklizés

A biciklizés erősíti a láb izomzatát illetve növeli a terhelhetőséget. Az elején a fáradtság nagyon könnyen elveheti a kedvünk tőle, de idővel egyre hosszabb távok tekerhetőek, akár gyerekekkel. Ha a nagyszülők is csatlakoznának, nekik is jót tesz a mozgás eme formája annak ellenére, hogy a csontjaik, ízületeik már sérülékenyebbek, kisebb a terhelhetőségük. A mozgásszegény életmód nem tesz jót azoknak, akik ízületi gyulladásban szenvednek, reuma gyötri őket. Az ízületek mobilitása csak az állandó mozgással őrizhető meg.

Labdajátékok

Ha piknikezni, vakációzni megyünk, akár a tengerpartra akár a hegyekre esik a választás, vigyünk labdát magunkkal. A labdajáték könnyű és hasznos mozgásforma, remek lehetőség a kicsik fölös energiájának levezetésére, a felnőttek és idősebbek izomzatának kilazítására. Ha megértettük, hogy a mozgás az egész család életének szerves része kell legyen, azt jelenti, hogy fontosnak tartjuk a csont és izomrendszerünk egészségét, és megértettük ennek fontosságát úgy a kicsik mint az idősebbek egészségének fenntartásában.

Amit mi ajánlunk

A mozgás izomlázzal jár: vagy azért mert problémás izomcsoportot vesz igénybe, vagy azért mert az illető izomcsoport rég nem volt igénybe véve. Védd a család minden tagját a fájdalmaktól, használd az AntiDur, természetes termékcsaládot. Az izom és csontrendszer különböző fájdalmaira szánt három termék hatékonyan lép fel a reumatikus és ízületi fájdalmak, a hátgerincbántalmak, neuralgiák és izomfájdalmak ellen. Ha a kicsiknek izomláza, az idősebbeknek ízületi fájdalmai vannak, neked pedig a gerinced fáradt el a napi szintű mozgásban, a 100%-ban természetes AntiDur, mindenkinek megoldást kínál, hogy az élet ismét kényelmes és boldog legyen. A terméket külsőleg kell a fájdalmas területeken alkalmazni, ellenjavallat, mellékhatás nincs. A nyári egészségügyi dobozban az AntiDur elengedhetetlen!