Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Evés közben jön meg az étvágy (a szexben is)!

Evés közben jön meg az étvágy (a szexben is)!


Dátum: 2015-06-09
A lányoknak már egész pici koruktól azt tanítják, hogy tökéletesnek kell lenniük. Ha egy nő nem tökéletes háziasszony, nem tökéletes szerető, nincs darázs dereka és istennő teste, nincsenek tökéletes gyerekei, akkor azt jelenti, hogy valami komoly baj van vele. Honnan jön a nőknek ez a tökély utáni állandó hajsza? Ki nevelte őket arra, hogy ha megváltozik a szirén alakjuk, tartsák távol magukat a partnerüktől mindaddig, míg visszanyerik a régi külsőjüket? Tényleg a tökéletes, merev, perfekcionista nőket keresik a férfiak, vagy a szabad, felszabadult egészséges szexre vágyó társaikat?

Új idők, régi erkölcsök

A régi elvek még mindig ott kísértenek a modern nők fejében elrontva a boldogságukat, csökkentve a szexuális vágyukat. A régi erkölcs a férfi vágyát és örömét tette az első, legfontosabb helyre. Igen, a nőnek tökéletesnek kellett lennie, ez volt a hivatása. Tökéletesen kellett kinéznie a férje élvezetére, tiszteletére. Vezetnie kellett a háztartást, tökéletes gyerekeket kellett nevelnie, a férje jó hírnevének fenntartására: a ház ura “tehetős”, az ő összes többi “tehetős” kollégájával, barátjával egyetemben. Ezeket az elveket ma is alkalmazzák?

Szabadság

A nőknek végre meg kell érteniük, hogy önmaguk lehetnek a maguk jó és rossz tulajdonságaival együtt. A tökély nem létezik. Az ideális férfi és tökéletes nő mítosza éppen azért lett kreálva, hogy belerondítson a boldogságunkba, az élvezetünkbe és lelki békénkbe. A címlapokon szereplő lányok semmivel sem kívánatosabbak, mint a normális nők. Nőként mindig bosszankodni és stresszelni fogsz a tökéletesség gondolatától. A férfiak viszont csak szexet akarnak, nem tökéletes szexet. Szenvedélyes, bolondos, merész szexet egy hasonlóan bolondos, merész nővel. Miért félsz szabadon engedni a benned rejlő szexuális erőt és szabadságot? Miért félsz azt kérni a párodtól, amire igazán vágysz?

Szükséglet

A szex ugyanolyan szükséglet, mint a táplálkozás vagy testünk hidratálása. Ha néha hatalmába kerít is a félelem, nem vagy kibékülve magaddal, a szexuális szükségleteidet úgy is ki kell elégítened. Még ha néha úgy is érzed, hogy túlterhelt vagy, fáradtság, aggodalom és sötét gondolatok gyötörnek, akkor sem állhatsz meg. A szexuális kielégülés fogja megadni azt a plusz energiát - nyugalmat és higgadtságot-, melyre egy újabb stresszel vagy kihívásokkal teli nap előtt szükséged lesz. Nagyon sok nő úgy kezeli a szexet, mint egy bónuszt, melyet időnként meg kell engedjen magának és nem úgy mint egy abszolút szükségletet, ami nélkül nem tud létezni. Nem, nem kell két napot készülni egy kis szexre! Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy! Nincs kellemesebb illat és izgatóbb érintés, mint mikor frissen zuhanyozva kedvesed simogatni kezdi a bőrödet!

Amit mi ajánlunk!

Ahogy már említettük, evés közben jön meg az étvágy. Ha továbbra sem érzed a szexuális izgalmat, mert nem tudod teljesen elengedni magad, felszabadulni és merészen élvezni a szexet, új megoldásokat kell keresned. A Clitorin kapszulákat azoknak a nőknek találták ki, akiknek nehézségei vannak az ágyban. Ha libidódnak egy kis természetes pluszra van szüksége, válaszd a Clitorin kapszulákba zárt természet erejét. Ismét erős, kívánatos, érzéki nőnek érzed majd magad, aki bármikor kész egész testével befogadni a gyönyört, minden porcikájával élvezni a szex örömeit. Rég nem tapasztaltad meg egy megrázó orgazmus gyönyörét? Rég nem élted át az érintés forróságát a bőrödön? A Clitorin visszaadhatja az érzést, a gyönyört és a szexuális életerőt, ami után oly régóta sóvárogsz. Clitorin - próbáld ki az erejét!