Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Felnőtt férfi vagy tinédzser? Vedd kezedbe az életed irányítását!

Felnőtt férfi vagy tinédzser? Vedd kezedbe az életed irányítását!


Dátum: 2015-06-12
A kapcsolatok, a karrier és a pénz - talán ezek a legfontosabbak egy férfi életében. Az ideális az lenne, ha minden harmonikusan haladna előre: a tinédzserből érzelmileg kiegyensúlyozott,t érett férfi lenne, aki stabil anyagi háttérrel rendelkezik. Az érzelmi poggyászt azonban gyerekkorból cipeljük magunkkal a serdülő majd felnőtt korba. Ez pedig mindent meghatároz: a kapcsolatainkat, karrierben elért sikereinket, a szexualitásunkat és kommunikációnkat másokkal. A szülőknek feltehetőleg nagy szerepe van a személyiségünk fejlődésében, de adott ponton nekünk magunknak kell átvenni az irányítást és felnőni, felelősségteljes érett férfivá válni.

A kapcsolat felemel, a kapcsolat lehúz

Kapcsolataid vagy érzelmi bizonytalanságot, drámát és zavart hoznak magukkal, vagy a nyugalom, belső béke és siker fele repítenek. Ahogy partnert választunk, árulkodik érzelmi érettségünkről is. Féltékeny vagy, bizonytalan és folyton másoktól várod a visszajelzést? A bizonytalanságod messziről látszik és főleg szexuális téren jut kifejezésre. A korai magömlés például, a téged belülről emésztő érzelmi problémák közvetlen fizikai megnyilvánulása.

Gyújtsd fel az egész bagázst!

Hány félresikerült kapcsolatod volt mostanig? Mi volt a szakítások oka? Tisztázatlan érzelmi problémáid? Szexuális kapcsolati problémák? Képtelen voltál elmondani azt, amire igazán vágysz? Itt az ideje, hogy egyszer s mindenkorra megszabadulj a múlt árnyaitól. Itt az ideje magabiztos férfivá válni és hagyni az éretlen tinédzsert, aki nem tudja, mit akar! Beszélgess egy terapeutával azokról a dolgokról melyek a lelkedet nyomják, és elrontják minden kapcsolatodat. Próbáld meg magad mögött hagyni a sajnálkozást, frusztrációkat és a traumás múltbeli kapcsolatokat melyek mély nyomokat hagytak benned és keresd meg a hozzád leginkább illő társat.

Hagyj helyet az új élményeknek!

Ha sikeresen magad mögött hagytad a múltat, azt jelenti, hogy van hely új dolgoknak, új embereknek, új kalandoknak és élményeknek. Ne keresd tovább a lelki társad, hisz félő, hogy csalódnod kell. A lelki társ az az ember, akit elfogadsz és aki elfogad jó és rossz tulajdonságaiddal együtt. Az a lényeg, hogy együtt dolgozzatok egymás elfogadásán, a nyitottságon, együtt tegyétek jobbá és boldogabbá a kapcsolatot melyben éltek. Még mindig úgy érzed, hogy szexuálisan nem állsz készen? Minden problémára van megoldás!

Amit mi ajánlunk

Az EjaControl nevű táplálék kiegészítőt azon férfiak kedvéért vezették be a piacra, akik nehéz érzelmi bőröndöt cipelnek magukkal és ebből igen sok kellemetlen szexuális élményük származott. A természetes alapanyagú EjaControl kapszulával rövid időn belül átveheted az irányítást a korai magömlésed és szexuális életed fölött. Az érzelmi érettség fele vezető úton, első lépésként a szexualitásod fölötti irányítást kell átvenned. Ha partnered minden alkalommal kellemesen meglepődik a teljesítményedtől, kialakul benned egyfajta érzelmi stabilitás, ami elengedhetetlen a kapcsolat alapköveinek letételéhez. Az EjaControl ott hat, ahol a korai magömlés forrása van: az agyban. A felnőtté válás nem kell mély nyomokat hagyjon benned, az EjaControl segít elkerülni a szexuális buktatókat, hogy érzelmi és szexuális életed fölött a TE kezedben legyen mindig az irányítás!