Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Álomnyaralás emésztési problémák nélkül!

Álomnyaralás emésztési problémák nélkül!


Dátum: 2015-06-15
A szabadság egy speciális időszak, hisz egész évben tervezzük, készülünk rá. Akár itthon, akár külföldön kerül sor rá, azt szeretnénk, hogy tökéletes legyen. Kellemes élményekre, emlékekre vágyunk, nem rémálmokra melyekben az egész család hidegrázásban fetreng és hasmenést kap a szabadság első napján. Egyesek a háziorvost is magukkal cipelnék a nyaralásra, hogy semmi el ne ronthassa a régóta tervezett szabadidős programokat.

Hogy védjük meg magunkat a baktériumoktól?

Egyes problémák, főleg az emésztési problémák könnyen kivédhetőek, ha betartunk néhány alapszabályt, van a poggyászunkban néhány hasznos orvosi eszköz. Emésztési zavarok, puffadás, hasmenés, vagy székrekedés általában a helytelen táplálkozás eredménye illetve számít, hogy az elfogyasztott élelem nem az, amit eddig megszoktunk.

Víz

A turisztikai helyek vízforrásai nem egyszer fertőzöttek különböző baktériumokkal. A bélben fellépő bakteriális fertőzések lázzal, hidegrázással, hányingerrel, hasmenéssel, kiszáradással, szeptikus sokkal járnak együtt. A tünetek súlyossága a fertőzés okozójától és a fertőzött immunrendszerétől is függ. Az elfogyasztott víz sűrűn okoz problémát a vakáció alatt, éppen ezért fontos megnézni jól, hogy milyen, honnan származó vizet fogyasztunk. Főleg ha gyerekekkel nyaralunk.

Élelem

A nyári magas hőmérsékleti értékek, az élelem tárolása és az elkészítés - számos olyan faktor melyek könnyen megbetegíthetnek. Ha kétségek merülnek fel az étel kinézetével, elkészítésével kapcsolatosan, jobb ott hagyni, mintsem komoly fertőzéseknek tegyük ki magunkat. Ha a hús nincs kellőképpen átsütve, megfelelően hőkezelve, olyan veszélyes, patogén baktériumokat tartalmazhat, melyek egészségünket, életünket veszélyeztethetik elég hosszú időn keresztül.

Zsúfolt tömeg

A turisták zsúfolt tömege egyet jelent a baktériumok, virális fertőzések sokaságával, hisz a levegő, hotelban, múzeumokban, éttermekben lévő felületek táptalajt nyújtanak a kórokozóknak. A kézmosás ilyenkor elengedhetetlen, hogy egészségünket ne veszélyeztessük. Az olyan vírusok, mint a hepatitisz A könnyen fertőzhetnek érintéssel, hisz az elégtelen higiénia, az elmulasztott kézmosás elősegíti ezt.

Amit mi ajánlunk

Bármennyire védjük magunkat, egy vírus, vagy baktériumfertőzés könnyen elérheti emésztő rendszerünket. A hasmenés amellett hogy kellemetlen és fájdalmas is lehet, komolyabb problémákat is felszínre hozhat. A hasmenés kezelhető, de előidézheti az aranyér kiújulását, az ánusz környéki erek fájdalmas duzzanatát. Attól függetlenül, hogy hasmenés után hajlamos vagy az aranyér kialakulására, kiújulására, vagy sem, nem árt, ha van kézügyben HemoMed, aranyér kezelésére szolgáló orvosi eszköz. Ez az aprócska, rendkívül higiénikus orvosi eszköz, szinte azonnal megszabadít a külső vagy belső aranyér kellemetlen tüneteitől. Mindössze annyit kell tenni, hogy rövid időre mélyhütőbe helyezzük, hogy a belsejében lévő folyadék lehűljön. Hűtés után az eszközt helyezzük a duzzadt, fájdalmas területekre, hogy a tüneteket megszüntessük, és az aranyeret eltüntessük. Néhány felhelyezés után érezni fogod, ahogy a szúró fájdalom, viszketés megszűnik, hisz a HemoMed egy rendkívül hasznos és hatékony eszköz. Ne hiányozzon HemoMed a vakációs orvosi táskából, hisz problémák bárhol, bármikor felmerülhetnek!