Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A korai magömlés következményei az életedben

A korai magömlés következményei az életedben


Dátum: 2015-06-17
Férfiak millió szenvednek korai magömlésben, mely megakadályozza őket, hogy kontroll alatt tartsák saját magömlésüket. A legtöbb esetben ezeknek a férfiaknak a szexuális partnerei kielégítetlenek maradnak. A probléma szerteágazó és számos esetben pszichés zavart okoz a kapcsolatban, családban. Előfordulhat, hogy egy párnak épp emiatt nem lehet gyereke. A legnagyobb probléma, hogy nagyon sok férfi nem tudatosítja, és önmagának sem vallja be, hogy korai magömlésben szenved. Tagadás, elfojtás, szégyen és szorongás - ezek a problémák a korai magömlésben szenvedő férfiak mindennapjait is befolyásolják. Még mindig tartja magát a köztudatban az a felfogás, hogy egyszerűbb tagadni és normálisnak beállítani a problémát, mint keresni valakit, akivel meg lehet beszélni, és megoldást is lehet keresni rá.

Korai magömlés és depresszió

A depresszió egy nagyon is valóságos tény, nagyon súlyos és maradandó károsodást okozó állapot, férfiak millióit érinti szerte a világon. Gondoltál már arra, hogy a korai magömlés egyik napról a másikra súlyos depresszióhoz vezethet? Amikor a férfiasságodat, állóképességedet és a szexualitásodat is újra meg újra megkérdőjelezik, valószínű, hogy a pszichikai nyomás hatására megroppansz és depresszióba esel.

Viselkedésbeli változások

A korai magömlés arra készteti az embert, hogy félénk és visszahúzódó legyen, hisz a nem kielégítő szexuális élet gátlásossá teszi az egyént. Ilyenkor a magatartásbeli változások nagyon súlyos következményekkel járhatnak, melyek egészen odáig vezetnek, hogy a férfi képtelen lesz normális társadalmi életet élni, anélkül, hogy a frusztráció és a visszautasítástól való félelem ne keserítené meg a mindennapjait.

Kudarcba fulladt kapcsolatok

Sok pár, akik igazán szeretik egymást, csendben szenvednek a korai magömlés hátrányos következményeitől. De bármennyire is szeretnének úgy tenni, mintha normális és kiteljesedett párkapcsolatban élnének, egy idő után a szituáció meghaladja őket, és a kapcsolat felbomlik. Azok a férfiak, akik magömlésüket nem tudják visszatartani több másodpercnél, vagy kevesebb, mint egy percen belül élveznek el, partnerüket sosem fogják tudni kielégíteni, vagy reális testi gyönyörben részesíteni.

Termékenységi problémák

Az erős erekció, az orgazmus és az ejakuláció pozitívan befolyásolja egy pár utódnemzési esélyeit. A korai magömlés azonban erős akadályokat gördít az utódnemzés útjába, hisz a spermium nem tud elég mélyen behatolni, hogy megtermékenyítse a női petesejtet, így a reprodukció nem jöhet létre.

Amit mi javaslunk

Férfiként, vállalnod kell a felelősséget a problémáidért, amikkel küszködsz és valamilyen formában megoldást kell találnod rájuk. Nem bújhatsz el a társadalom elől, nem lehetnek állandóan sehova nem vezető kapcsolataid és nem kockáztathatod, hogy elveszted a családodat a korai magömlés miatt. A Prematrolt nagyon sok férfi választotta a problémája megoldására: megszünteti a korai magömlést, visszaállítja a normális, egészséges szexuális életet. A Prematrol csupa természetes anyagot tartalmaz, a növényekből kivont hatóanyagoknak nincs a vesére, májra, gyomorra gyakorolt káros hatása. A Prematrolt kúraszerűen kell alkalmazni több hónapon keresztül, jótékony hatása azonban már a kezelés első pár hetében jelentkezik. A Prematrol egyedi recept alapján készülő, modern és klinikailag tesztelt termék, hatékonyságát szerte a világon, férfiak millióinál bizonyította. A Prematrol kapcsolatokat, párkapcsolatokat, családokat mentett meg a korai magömlés okozta széthullástól.