Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Létezik fájdalommentes öregkor?

Létezik fájdalommentes öregkor?


Dátum: 2015-06-22
Nagyon sok embernek az öregkor egyet jelent egy hosszú, krónikus fájdalmakkal, romló egészségi állapottal teli korszakkal. Az állandó fej, fog, csont és izomfájdalmak részei lesznek ennek a kornak. Senki nem akar úgy megöregedni, hogy a felsoroltakat állandóan megtapasztalja. Mindenki csendes, nyugodt évekre vágyik, melyeket a családdal, barátokkal tölthet. Úgy képzeljük el az öregkor éveit, hogy nem több tíz gyógyszerrel tartjuk életben magunkat, mert több tíz nyavalya gyötör. Fájdalommentes éjszakák, fölösleges szenvedések nélkül, nem erre vágyik mindenki öregkorára?

Az öregkorra már fiatalon készül az ember

Tudtad, hogy felelős vagy azért, hogy öregedsz meg? Valóban igaz, hogy a genetikai készletünk, a betegségekkel szembeni ellenállásunkat, vagy az örökletes betegségek kialakulását is befolyásolja, legyen az cukorbetegség, gyomorfekély, vagy csontritkulás. A harmadik, vagy szép korba azonban fájdalom és betegségek nélkül is beléphetünk úgy, hogy fizikailag és mentálisan is kész vagyunk egy új életszakaszra. Ez csak tőlünk függ!

Változtass életmódot!

Az ülő életmód az erős csontok és az egészséges izomzat legfőbb ellensége. A mozgáshiány következtében számos betegség, többek között ízületi problémák, ízületi porckopás, reuma, ízületi fájdalmak, és mozgásképtelenség alakulhat ki. Ezzel szemben a mozgásban gazdag életmód, melyben elegendő kalciumot, magnéziumot és cinket viszünk be szervezetünkbe, jó hatással van a csontok, fogak, szív egészségére, védi a vérereket. Mindez garancia egy hosszú, boldog öregkorra.

Szabadulj meg a súlyfeleslegtől!

A súlyfelesleg erős terhet ró a csontrendszerre, a testünk vázát képező csontokra ugyanis erős nyomás nehezedik. Azon kívül, hogy a nagy pocak nem túl esztétikus látvány, gondolnunk kell az életünk jelenlegi és jövőbeni minőségére is, hisz a testzsír veszélyezteti egészségünket. A csontfájdalmak a kor előrehaladtával csak erősödnek, főleg ha súlyfelesleg is van rajtunk. A hát izmai, a hátgerinc, a kis és nagy ízületek nehezebben viselik a megnövekedett súly tartását, adott ponton a rendszer összeomlik a nyomás alatt.

Szabadulj meg a csontfájdalmaktól!

Létezik öregkor fájdalmas csontok nélkül? Biztosan! Ha meggyőződünk róla idejében, hogy testünknek csak természetes anyagokat adunk, nem tömjük magunkat szintetizált kemikáliákkal, csak a természet adta aktív hatóanyagokat használjuk, hosszú életünk, boldog, nyugodt és csendes öregkorunk lesz. A csontokat érintő problémák legjobb ellenszerei mindig is az egyszerű, de nagyszerű növények illó olajai voltak, és lesznek.

Amit mi ajánlunk

Az AntiDur termékcsalád egy fájdalommentes öregkor, valamint egy görcs, izomláz, idegzsába és gerincfájdalmak nélküli aktív felnőttkor érdekében lett kifejlesztve. A termék golyós dezodorhoz hasonló formában kerül forgalomba, növényi aktív hatóanyagokat, gyógyító hatású illóolajokat tartalmaz. Olykor az izmainkat és csontjainkat fájdalmak gyötrik, ilyenkor kell a az AntiDur gélt felvinni a fájdalmas területekre. Az AntiDur felvitele után, a gél egy vízhatlan filmréteget képez, mely fokozatosan adagolja a 100%-ban természetes fájdalomcsillapítót, mely nem okoz sem gyomor, sem máj bántalmakat. A fájdalommentes öregkor már létezik, az AntiDurnak köszönhetően!