Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A pesszimista, az anyós és a libidó

A pesszimista, az anyós és a libidó


Dátum: 2015-06-24
Jó a szex. Ááá nem, nem jó a szex. A szex? Hol ilyen, hol olyan. Miben különbözik, mitől más? Mitől élvezik egyes párok minden alkalommal a szexet, míg mások csak frusztrációt gyűjtenek, élvezetet nem. Egy neves terapeuta egyszer azt mondta, hogy a nemi szerv voltaképpen az ember két füle között helyezkedik el. Az agy tesz különbséget a szexuális aktusok az emberek és a párok között. Ahogy saját meztelen tükörképünkhöz viszonyulunk, ahogy magunkra nézünk, ha magunk vagyunk, ez adja meg a szexuális kapcsolatok alaphangulatát. Tetszünk magunknak, elfogadjuk önmagunkat? Ha igen, ez az érzelmi érettség, az intelligencia jele. Ha békében vagyunk önmagunkkal, minden akadály legyőzhető.

Mikor, miben van igazuk a pesszimistáknak?

A pesszimisták félnek elismerni saját értékeiket. Sokszor azzal ámítják magukat, hogy ők hiper-realisták, ők látják igazi megvilágításban a dolgokat. Egy pesszimistával a kapcsolat rendkívül bonyolult, ilyenkor jönnek felszínre a negatív dolgok, melyek a pesszimista meglátása szerint a legfontosabbak is egyben. Szex egy meggyőződéses pesszimistával? Kemény dió! Ha a pesszimista nő, állandóan állig takarózik, az ágyban számos takaró alá rejti el a testét, vagy levetkőzni csak sötétben tud. Ha a pesszimista a férfi, állandóan a péniszének méretéről fog kérdezni: szerinted ez elég nagy? Bármelyikőtök legyen is a pesszimista a kapcsolatban, a helyzet hamar elmérgesedhet, hisz állandó szemrehányásokkal illetitek majd egymást.

A rossz szex és az anyós faktor

A házasság és a hosszú távú kapcsolatok igencsak rossz hatással vannak mindkét fél libidójára. Az anyós, aki állandóan felhatalmazva érzi magát, hogy betörjön a privát szférába, hisz joga van tudni mi a helyzet drága gyermekével, szintén ront a helyzeten. Az anyósok, a pesszimizmus és a csökkent libidó, nagyon rövid időn belül, hazavágja a stabilnak vélt kapcsolatot. Hogy legyen állatias, vad a szex, ha az ember anyóséknál lakik? Hogy engedd szabadjára a fantáziád, ilyen körülmények között?

Optimistán, anyósok nélkül = őrülten jó szex!

Szexuális szempontból jóra fordulhatnak a dolgok? Az optimisták az igen-re, a pesszimisták a nem-re szavaznának. Az igazság az, hogy az optimizmus tanulható, ha fontos, amiért megváltoznánk, mentalitást váltani is sokkal könnyebb. Kapcsolat nem működhet, egészséges, energikus, kreatív szexuális együttlétek nélkül. Függetlenül az otthonról hozott neveléstől, személyiségünktől, gondolkodásmódunktól, a szex nem maradhat mindvégig rossz, főleg ha lassan nem is létezik már.

Amit mi ajánlunk

A pesszimizmussal, félelmekkel, bizonytalansággal, és intimitás teljes hiányával átitatott kapcsolat csak nagyon nehezen, fokozatosan, sok türelemmel változtatható meg. Ha úgy érzed, libidód padlón van, egyre ritkábban érzel késztetést arra, hogy szexelj, hívd segítségül a Sex Power kapszulákat. Ez a termék a férfi vágyat felkorbácsolja. Egyetlen kapszula a férfiaknál segít szabályozni a magömlést. A potencia, izgalmi állapot, érzékenység és szexuális energia növelése a Sex Power-el szintén elérhető, hisz a kapszula felszabadít a gátlások alól, fokozza a kreativitást, optimizmust és állóképességet. Most a Sex Power felkínálja a 100%-ban természetes, több mint kielégítő szexuális élet lehetőségét!