Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 5 fantasztikus élelmiszer, ami felveszi a harcot a rákkal!

5 fantasztikus élelmiszer, ami felveszi a harcot a rákkal!


Dátum: 2015-06-25
A rákellenes diéta fontos stratégiai pont lehet és használható is a megelőzésben, vagy az évszázad betegsége, a rák elleni harcban. A főbb ajánlások között van: az ideális testsúly megtartása, és legalább öt adag zöldség-gyümölcs elfogyasztása naponta. Egyes élelmiszerek azonban különösen hatékonyak a rák elleni közvetlen harcban és a test egészségének fenntartásában.

Fokhagyma

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy azoknál, akik több fokhagymát fogyasztanak, kisebb valószínűséggel alakulnak ki a rák egyes fajtái, különösen az emésztőszerveken, mint a nyelőcső, a gyomor vagy a vastagbél. Az erős szagú fokhagymában található összetevők megakadályozzák a rákkeltő méreganyagokat abban, hogy a belső szerveket megtámadják, illetve gátolják a rákos sejtek szaporodását is. Az a pontos mennyiség, ami szerint a fokhagymát kell fogyasztani nincs konkrétan meghatározva, de mindennapi használata erősen javallott.

Erdei gyümölcsök

Az ízletes erdei gyümölcsöknek nehéz ellenállni. Ezek a zamatos finomságok, a rákellenes élelmiszerek élkategóriáját alkotják. Ugyanis az erdei gyümölcsök erős antioxidánsokat tartalmaznak, melyek gátolják a szervezetben a szabad gyökök kialakulását. A szabad gyökök a belső szervek egészséges sejtjeit támadják meg és pusztítják el. Az erdei gyümölcsök egyes összetevői meggátolják a rákos daganatok növekedését és szaporodását. A rákellenes diéta szerves részeként fogyasszon áfonyát, homoktövist, málnát, szedret vagy szamócát.

Paradicsom

A paradicsom jelentős antioxidáns tartalmáról, ezen belül is a likopinról ismert. A területen elvégzett legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy a paradicsom fogyasztása meggátolja a prosztatarák kialakulását. Az emberi szervezet egyaránt jól hasznosítja a friss, illetve feldolgozott paradicsomból (lé, püré, konzerv) származó likopint. Egy nagy adag paradicsomos tészta nem csak egészséges és laktató, hanem vitaminokban, tápanyagokban és likopinban is gazdag.

Zöldlevelűek

A zöld levelesek, mint a spenót vagy saláta értékes antioxidáns, béta-karotin és lutein forrásnak számítanak. Ezek a tápanyagok más zöldségekben is megtalálhatók, de azokat többnyire főzve fogyasztjuk: brokkoli, káposzta, karfiol. Az ezekben található számos összetevő erősíti és védi a sejteket a szabad gyökök támadásaival szemben, ennek köszönhetően a rákellenes diéta szerves részét képezik.

Szőlő

A szőlőszemek finom bőre tartalmazza a rezveratrol nevű antioxidánst. A szőlőlében és borban egyaránt megtalálható antioxidáns, segít féken tartani a szervezetben található rákos sejtek szaporodását. Tudományosan bizonyított tény, hogy a rezveratrol képes korlátozni a rákos sejtek növekedését, fejlődését. Ugyanakkor a rendszeresen fogyasztott, kis mennyiségű bor, megelőzheti a prosztatarák kialakulását.

Amit mi javasolunk

Ha rákmegelőzésről vagy rákgyógyításról beszélünk, a shiitake gomba, a természet igazi csodájának számít. Japán orvosok kutatásainak köszönhetően jelent meg a piacon az a nagyon hasznos táplálék-kiegészítő, amelyet rákellenes összetevőinek köszönhetően fogyasztanak azok, akik szervezete ezt igényli. A világszinten ismert és elismert táplálék-kiegészítő neve CancerEx AHCC. A szuperkoncentrált kapszulák használatával figyelemre méltó eredményeket érnek el azok, akik szeretnék megakadályozni a rák kialakulását a szervezetükben, vagy akik a rák leküzdésére hívták segítségül a terméket. Az olyan krónikus betegségekben szenvedők, mint a cukorbetegség, hepatitis C vagy AIDS, a CancerEx AHCC segítségével megerősíthetik az immunrendszerüket, vagy csökkenthetik a kezelések során használt gyógyszerek káros hatásait. A CancerEx visszaadja a rákbetegek életkedvét, csökkenti a betegséggel összefüggő tüneteket, mint a hajhullás, hányinger, hányás és erőtlenség. Segít elpusztítani a szervezetben lévő szabad gyököket, melyek a rák kialakulásáért és fejlődéséért felelősek. A CancerEx AHCC a természet ajándéka egy kapszulában!