Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Elő a keblekkel

Elő a keblekkel


Dátum: 2015-07-02
Érezted láthatatlannak magad valaha, a kisméretű melleid miatt? Komplexusokkal töltött el, ahogy a férfiak rád néztek? A méretesebb keblek több érzékiséget és nőiességet kölcsönöznek a nőknek. Nagyobb mellektől a nők kívánatosabbnak, ugyanakkor termékenyebbeknek érzik magukat, akik készen állnak arra, hogy szép gyerekeket hozzanak a világra. A nők kebleit a természet határozza meg, azonban az ápolásuk és a megfelelő gondoskodás tovább növeli a keblek természetes szépségét, az érintésük okozta élvezetet. A kis mellek mérete manapság már természetes úton is megváltoztatható, annak érdekében, hogy a női szépség formát kapjon és tökéletesedjen.

Az izomzat tonizálása

A keblek természetes tartását a váll, hát és karok izmait is alkotó izomrostok biztosítják. Ahogy a szervezetben lévő izomcsoport, így a kebleket tartok izomzat is igényli a tonizálást, gyakorlatokat, hogy az izomszövetek formában maradjanak. Azonban a gyakorlatok végzése közben, a kebleket speciális sportmelltartóba kell bújtatni, hisz elsősorban méretük befolyásolhatja a mozgásgyakorlatok minőségét, hatékonyságát. A tonizált mellek sokkal szebbek a megereszkedett keblekkel szemben, ezért elsősorban a hát, has és karok izmait kell fitten tartani. Ezen izomcsoportok megerősítésével garantáljuk a mellszövetnek az egészséges tartást.

A dekoltázs hidratálása

A dekoltázs és a keblek bőre igen finom és vékony textúrájú, ezért nagyon könnyen veszít rugalmasságából és kiszárad. A természetes hidratálás a leghatékonyabb mód, a keblek szépségének fenntartására. Az olíva vagy argán olaj hosszú időn keresztül hidratálja és rugalmasan tartja a bőrszövetet. Ezen kívül ezek az olajok gazdagok E-vitaminban, mely a keblek mellett az arc és a kezek bőrét is táplálja.

UV sugárzás elleni védelem

Az ultraviola sugarak nyáron rendkívül erősek, ezért nagyon károsak is bőrünkre nézve. Az UV sugárzás következtében, a bőr veszít rugalmasságából, hamarabb öregszik, foltos lesz és kevésbé esztétikus. Nyáron nagyon fontos a keblek UV sugárzás elleni védelme, hisz mint már említettük, a bőrszövet igen vékony és érzékeny. A hidratáló olajok mellett, a magas faktorú UV sugárzás elleni napozó krémek és leégés esetén gyors segítséget nyújtó termékek sem hiányozhatnak készletünkből.

Amit mi ajánlunk

A keblek mérete és a méret megváltoztatása mindig is szóbeszéd tárgyát képezte. Mennyire egészséges az orvosi beavatkozás (esztétikai sebészet) a nagyobb méretű mellek elérése érdekében? Mennyire befolyásolják a kis és kevésbé esztétikus mellek a nők életminőségét? Hogy pontot tegyünk a szóbeszéd végére, minden nőnek ajánljuk a természetes BreastMax kapszulákat. A kapszulában lévő természetes összetevők, igen óvatosan avatkoznak bele a természet dolgába: a BreastMax kapszulák által, fokozatosan nő a mellszövet, változik meg a keblek mérete. Ezen kívül a kapszulákban lévő aktív hatóanyag rendkívül jó hatással van a libidóra, illetve óvja a nemzőszervek egészségét is. A BreastMax kapszulákkal a hormonháztartást is egyensúlyba hozhatjuk. Melyik nő nem örülne annak, ha a hormonváltozások nem befolyásolnák a hangulatát? A BreastMax használatának nincsenek ellenjavallatai és mellékhatásai, ezért minden nő, aki kívánatos telt keblekre vágyik, bátran használhatja!